Magazin > Horoskop in Numerologija
10129 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 11. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Začeli se boste odločati med različnimi možnostmi, zato se vas lahko poloti notranji nemir.

Vse boste želeli takoj in sedaj, v primeru da vam ne bo ugodeno, se lahko prelevite v muhasto osebo, ki noče razumeti pravih dejstev. Bolj pestro, strastno in zabavno bo na področju čustev, še posebej pri vezanih, ki boste danes v povezavi z ljubljeno osebo začutili pravo zadovoljstvo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dogodki na osebnem področju so izostrili vašo intuicijo in težko se boste neobremenjeno prepustili. Občutili boste negativizem in iskali napako na vsakem koraku.

BIK 
Ne bodite preostri do svojih prijateljev, ki vas samo opozarjajo in vam želijo dobro. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate zaradi lune v škorpijonu z glavo skozi zid.

DVOJČKA 
Samski dvojčki se boste znašli v klepetu z osebo, ki vam je že dalj časa simpatična. To je čudovita priložnost, da spoznate, kaj si resnično želite. Vezani pa boste imeli nekaj težav z ljubosumnostjo.

RAK 
Koraki, ki jih boste naredili, bodo bolj odločni in pogumni, saj vas spremlja luna v škorpijonu. Nekdo vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne. Močno boste presenečeni.

LEV 
Ljubezenska sreča bo namenjena samozavestnim, zato se nikar ne držite v ozadju. Svoje občutke lahko izrazite skozi umetnost, kar vas bo sprostilo. Večerne ure prinašajo zbranost.

DEVICA 
Zelo obetavne bodo številne aktivnosti, saj vas spremlja prijeten vpliv lune v škorpijonu. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor.

TEHTNICA 
Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, zato se podajte v spletno klepetalnico.

ŠKORPIJON 
Danes je zaradi vpliva lune v škorpijonu čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno bo počutje. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje.

STRELEC 
Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Odnosi bodo dosegli točko vrelišča, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v konflikt.

KOZOROG 
Prihaja obetavna priložnost za večje podvige na področju, ki vam je pisano na kožo. Srce se bo žal zopet ogrelo za osebo, ki vas je že večkrat pustila na cedilu. Nadaljujte v nasprotni smeri.

VODNAR 
Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred tem, kar je treba spremeniti.

RIBI 
Tistim, ki ste v razmerju, se obeta romantičen dan, obarvan s številnimi ljubezenskimi izjavami. Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu, zato nadoknadite zamujeno.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.