Magazin > Horoskop in Numerologija
4051 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 12. avgusta 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Vodila vas bodo intenzivna čustva, na katera bo vplivalo nenehno spreminjajoče se razpoloženje, pa tudi razpoloženje ljudi okoli vas.

Obnovite čustveni mehanizem, tako da poskrbite, da ostanete osredotočeni. Težave in napetosti boste rešili s preživljanjem časa v naravi. Meditacija in umik bosta najboljše zdravilo na poti k boljšemu počutju. Prebudili boste spoznanje, da lepa beseda vedno lepo mesto najde. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
V medsebojnih odnosih boste izredno prilagodljivi, saj želite ustrezati nekomu, ki se je v zadnjem času za vas zelo potrudil. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva in ne na govorice.

BIK 
Zaradi zamišljenosti, ki jo bo prebudila luna v raku nekako ne boste sledili vsemu dogajanju. To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase, kar boste znali rešiti s prijetnim pogovorom.

DVOJČKA 
Nekdo, ki se po daljšem času vrača v življenje vas bo opozoril na nekaj pomembnega. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete tudi na notranji občutek.

RAK 
Ljudem, ki so popolnoma drugačni se spretno umaknite, saj so lahko nevarni. Vseeno vas bo spremljal občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do svojega bistva. Skušajte delovati bolj diplomatsko in odločno.

LEV 
Z disciplino in trdim delom boste posegali po rešenih nalogah ter dobrih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, saj boste zavidali tistim, ki si bodo znali vzeti čas za užitek ter počitek. 

DEVICA 
Počutili se boste odlično, zato boste pripravljeni na vse. Tekmovalni duh vas ne bo pustil pri miru, zato boste kjerkoli se boste znašli zelo težaven nasprotnik. V ljubezni prihajajo hrepenenja.

TEHTNICA 
Želite si več miru, po drugi strani pa vam je žal, da bi zapravili nekaj priložnosti za druženje s prijatelji. Dovolj moči imate, da vse kar vas čaka opravite brezhibno ter kar se da učinkovito. 

ŠKORPIJON 
S pomočjo prijetnega namiga se boste odločili za akcijo, ki vam tokrat prinaša razigrano počutje. Aktivni in ambiciozni boste postorili vse kar vas čaka. V svoji koži se boste tokrat odlično počutili. 

STRELEC 
V kočljivi situaciji se boste morali znajti sami, kljub temu da boste z luno v raku bolj občutljivi kot ste običajno. Kljub vsemu morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati in se z vsem skupaj soočiti.

KOZOROG 
Počutili se boste toplo in zadovoljno, luna v raku pa bo prebudila področje čustev. Karkoli boste počeli, vam bo ugajalo, veliko lahko vezani kozorogi in kozoroginje dosežete pri izboljšavi odnosa.

VODNAR 
Ko se boste zapodili v različne dejavnosti, boste ugotovili, da nimate dovolj energije.  Področje ljubezni bo zaradi vpliva lune v raku umirjeno, sproščeno in polno lepih komplimentov.

RIBI 
Obveznosti, ki prihajajo ne bodo najbolj enostavne, vendar jih lahko z nekaj pozitivnega razmišljanja rešite. Določite si cilje in pri njih bolj intenzivno vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.