Magazin > Horoskop in Numerologija
3235 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 12. januarja 2019

astrologija, horoskop
Koga čaka lepa sobota?

OVEN
Splošno: 

Ne boste dopustili, da bi kdo zamenjal vašo usmeritev ali pa vplival na vaše načrte. Dodatno se pozanimajte in informirajte o vseh možnostih, združitev dobre intuicije in analitične ocene bi lahko prineslo dobre izide. Uspeli boste uresničiti svoje cilje, ne glede na vse zaplete in negodovanja. Ne boste pristajali na površne dogovore.

Ljubezen:
Ljubljena oseba vas bo gledala z drugimi očmi, še posebej če boste pripravljeni sprejeti določeno žrtev v korist vajinega odnosa. V vajini ljubezni bosta prevladovali strast in iskrenost. Čutili boste veliko privrženost partnerja in popolnoma boste prepričani, da ste najbolj pomembna oseba v njegovem življenju. Zaradi tega mu boste tudi marsikaj oprostili.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Želeli si boste, da bi vas opazili na različnih straneh, zato boste izkoriščali najmočnejše adute, s katerimi razpolagate. Pazljivo, da ambicije ne bodo prevelike. Poskrbite, da vam bodo prinesle niz novih prednosti in pozitivno dominacijo nad ostalimi. Svojemu partnerju ne boste pustili veliko prostora za svobodno izražanje, saj boste delovali zelo odločno in zapeljivo.

Ljubezen
Pred vašim partnerjem so pomembne odločitve, ki bodo vplivale tudi na vajin način življenja. Morda bosta zaradi njegove službe imela veliko manj časa za skupne trenutke. Razumeli boste pritisk, ki mu bo izpostavljen, zato nikar dodatno ne poslabšujte situacije. Danes bo potreboval vaše razumevanje in tolerantnost. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Pripravljeni boste na dokazovanje pod različnimi pogoji. Pozornost posvetite koristnim podatkom, ki vam bodo omogočili večji uspeh. Lahko boste računali tudi na pomoč in podporo, še posebej ko se boste znašli v kritičnem položaju. Uživali boste v tesni družbi, izmenjujte pozitivne in vesele teme, ki vas bodo spravile v dobro voljo.

Ljubezen:
Dan bo prinesel nove možnosti in pozitivne priložnosti za vašega partnerja. Večino stvari bo doživljal z veliko idealizma in z otročjim navdušenjem, vi pa postanite njegov glas zdravega razuma. Ne dovolite mu, da bi se v svojem optimizmu zaletel v tvegane poslovne načrte. Občasno ga spomnite na konkretne stvari, odgovornost in denar.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

V želji, da bi ustvarili kar najbolj ugoden izid, boste pristali tudi na kompromis in improvizacijo. Včasih brez večjega tveganja ni niti opaženega uspeha niti širšega odmeva. Izogibajte se čustvenim kontrastom v odnosih, partnerja boste begali z določenimi zamislimi ali pogostimi spremembami razpoloženja. Ko se zaletite, je vašemu ritmu zelo težko slediti.

Ljubezen:
V vašem ljubezenskem življenju bodo zavladali bolj vedri toni. Večina poslovnih težav bo še vedno prisotna, toda vaš partner bo imel dokaj dobre zamisli, kako jih rešiti. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in okoliščine se bodo začele razvijati na pravi način. Vajina zveza bo tako v drugem planu, kajti partner bo večino svojega časa preživljal izven doma in v družbi prijateljev.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Imate dovolj izkušenj, da znate realno gledati na vse morebitne prednosti in slabosti. Razmislite, kajti dobre razumske sposobnosti vam bodo prišle prav pri oceni neke priložnosti, ki se vam bo ponudila. Ne glede na vse ne potonite v melanholično razpoloženje. Rešite se odvečnih skrbi in proizvajajte pozitivno energijo.

Ljubezen:
Dan bo za vašega partnerja zelo pomemben. Za seboj bo pustil določene stvari in začel bo nekaj novega, kar bo vezano na posel in kariero. Čeprav bo to prineslo tudi nekaj tveganja, ne bo pretirano zaskrbljen. Pogovorita se o njegovih načrtih in željah. Dajte mu vedeti, da ste na njegovi strani, kar mu bo dalo še dodatno moč in zagon.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Uspešno boste izkoristili svojo sposobnost pregovarjanja in ne boste odstopili tudi od najbolj pogumnih in smelih ciljev. V kolikor imate zelo jasno začrtano vizijo, kaj si želite in kako do tega priti, boste zagotovo uspešni. Občasno boste zelo težko ocenili, kaj si kdo misli. Nahajate se v izjemno dobri psiho-fizični kondiciji.

Ljubezen:
Vaš partner ne bo priznaval svojih napak v vajinem razmerju. Bodite popustljivi, saj se mu ne boste mogli upreti. S svojim šarmom in zgovornostjo bo vsako, tudi najbolj neprijetno situacijo obrnil v svojo korist. Oprostiti mu boste morali tudi spogledovanje, saj bo privlačil pozornost drugih, kjerkoli se bo pojavil. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Pomembno je imeti dober cilj pred seboj, še bolj pomembno pa je poiskati pravi način in sredstva, s katerimi ga lahko uresničite. Delne rešitve vas samo upočasnjujejo in pripomorejo k vaši negotovosti. Pričakujete več, kot lahko dobite. Pretiravali boste pri svojih zahtevah in si izmišljali nepotrebne izgovore. Ne utrujajte se, godilo vam bo gibanje na svežem zraku.

Ljubezen:
Ljubljeni osebi bo zrasla samozavest. V ljubezni z njo nikar ne pričakujte velikih presenečenj, pred vama bo dokaj miren in skladen dan. Svojega partnerja ne omejujte pri druženju s prijatelji in zanimivem družabnem življenju. Opravljanje prijateljev za njegovim hrbtom ga bo izredno zabavalo in še bolj se bo hvalil s svojim uspehom.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Obogateni s preteklimi izkušnjami boste sedaj menjali strategije in stil glede na okolico. Imeli boste tudi ogromno prednost v odnosih in ničesar ne boste prepustili naključju. Ostanite dosledni pri svojih ciljih, čeprav boste imeli možnost spreminjanja in prilagajanja. Pri vsakodnevni prehrani poskrbite za malo več vitaminov in tekočine.

Ljubezen:
V vajini zvezi se vse razvija po pričakovanjih, tudi vaš partner je zadovoljen s službo in ljubeznijo. Nič ga ne bo moglo vreči iz tira. Izkoristite njegovo dobro razpoloženje in zbudite zaspalo strast v vajinem odnosu. Zaradi njegovih pozitivnih lastnosti se boste v družbi z njim zelo dobro počutili. Novi poslovni načrti bodo prinesli spremembe v vajino življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Dobro veste, da bodo končni izidi v veliki meri odvisni od vaše prilagodljivosti in organizacije. Vso svojo pozornost boste usmerili k primarnim ciljem, ne odstopite pa tudi od alternativnih zamisli. Najbolje se počutite, ko imate občutek, da pod strogim nadzorom držite zasebno situacijo, čeprav vas partner občasno še preseneti.

Ljubezen:
Če je v vajinem odnosu določena napetost, potem lahko pričakujete, da bo danes dosegla vrhunec. Partner vam bo prigovarjal zaradi vaših odločitev, ki niso prinesle dobrih izidov. Morda pa bo tudi precej vznemirjen zaradi srečanja z osebo, ki mu je bila v preteklosti zelo pomembna. Bodite tolerantni in ne pričakujte, da bo vsako svojo misel delil z vami.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Kadar se nahajate v središču glavnega dogajanja, lahko dosežete in uresničite vse. Uspeh se približuje in storite vse, da boste dosegli svoj poslovni in osebni maksimum. Skoraj nikoli ne odstopite od svojih namer, četudi vsi okrog vas mislijo drugače. Pravilno uskladite svoje misli in čustva.

Ljubezen:
V prvi polovici dneva se bo ljubljena oseba zaprla vase in težko boste razumeli njene misli in občutke. Če boste nanjo pritiskali in jo vztrajno nagovarjali, da vam odkrije svoje skrivnosti, boste samo še povečali vajino razdaljo. Dovolite ji, da se ukvarja s svojimi zbeganimi mislimi in se ji pri tem ne bo treba opravičevati. Potrebovala bo mir in samoto.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Velik poudarek boste namenili podrobnostim, toda ne zanašajte se le na teorijo. Nujno potrebujete praktične rešitve, potrudite se pospešiti svoj poslovni ritem in končajte tisto, kar ste začeli. Zahteve partnerja boste izpolnili. Delovali boste zelo odločno. Prosti čas namenite psihološkemu sproščanju in meditaciji, kar vam bo zelo dobro delo.

Ljubezen
Vsi partnerjevi dvomi bodo postali preteklost, ponovno bo iskren, neposreden in poln pozornosti. Težave se bodo pojavljale le še na poslovnem področju in zaradi tega bo dokaj napet in nerazpoložen. Morda ne bo videl določenih enostavnih in praktičnih rešitev, ki bi mu lahko olajšale poslovni pritisk, zato mu lahko vi s svojo podporo in nasveti pomagate.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Veste, da pri večini situacij nimate dovolj velikega vpliva, da bi kaj spremenili. Vprašajte za pomoč in dober nasvet. Obstajajo rešitve, ki pa bodo zahtevale kompromis. Timsko delo vedno prinese dobre izide. Trudili se boste pustiti vtis, da vse poteka v najlepšem redu. Več pozornosti posvetite svojim sanjam, potrebujete več ur zdravega spanca.

Ljubezen:
Čeprav se bodo pojavile določene omejitve in težave v partnerjevi družini, se glede tega ne bo preveč obremenjeval. Najbolj pomembno mu bo vaše mnenje in razmišljanje, veliko se bosta pogovarjala o vajinem odnosu in vsem ostalem, kar je za vaju kot par pomembno. Njegovi predlogi bodo pogumni in domišljijski, z vašo pomočjo pa tudi uresničljivi.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.