Magazin > Horoskop in Numerologija
3641 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 12. maja

astrologija
Koga čaka lepa sobota.

OVEN

Splošno:
Obremenjeni boste z delom in pripravami za konec tedna, mnogi pa boste izgubili voljo za druženje. Zmanjšajte obveznosti in razmislite, s kom želite preživeti ostanek dneva. Če vam bo udobno in prijetno v intimnem krogu, potem ne pustite, da bi vas kdorkoli odvrnil od tega. Stvari se bodo odvijale počasneje, kot ste pričakovali, toda ne boste se pritoževali.

Ljubezen:
Danes se bo partner prepričal, da ste do njega iskreni in da je lahko v vaši družbi popolnoma sproščen. Vrnil se bo v vaš objem in ponovno bo samo vaš. Uživali boste v njegovi družbi, domišljijsko pripravljenih jedeh in zanimivih okraskih v domu. Posvečal vam bo veliko pozornosti in do vas bo še posebej nežen.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Zelo boste napeti, a boste dokončali posle, ki jih ne boste želeli prepustiti naključju in jih boste želeli dokončati še pred koncem dneva. Šele, ko bo narejeno, se boste tudi vi prepustili uživanju in dobremu razpoloženju. Posebno zadovoljstvo boste čutili zaradi odličnega zaslužka in začetkov obetavnih poslovnih projektov v začetku naslednjega tedna.

Ljubezen:
Njegovi ambiciozni načrti se bodo uresničili le s pomočjo prijateljev ali vplivnih znancev, zato bo večino svojega časa posvečal tem osebam. Če vam zaupa, vam bo odkril tudi vse svoje želje in načine, na katere jih namerava uresničiti. Podprite ga in predvsem bodite prijateljsko razpoloženi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Dan bo s seboj prinesel olajšanje in želeni odmor od določenih zapletov. Poslovne obveznosti bodo krenile navzgor, pri čemer vam bodo prijatelji nudili nesebično in neprecenljivo podporo. Proti večeru se boste bolj intenzivno vključili v družabno dogajanje. Pogostejše druženje s prijatelji bi vam zelo godilo. Začnite se zabavati.

Ljubezen:
Njegova burna čustva bodo dala novo smer vajinemu odnosu. V zanosu vam bo predlagal skupno življenje, poroko, otroke, če pa to vse že imate, vas bo skušal prepričati za neko potovanje ali avanturo. Popolnoma bo prepričan v vas in v svoja čustva ter bo tako mislil, da skupaj lahko dosežeta vse, kar si zamislita.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno:
Veliko ste delali in tudi precej služili, kar se je pokazalo tudi na vašem bančnem računu. Po drugi strani pa se denar ne bo prav dolgo zadrževal v vaših rokah, saj se bodo povečali tudi vaši stroški in potrebe. Vseeno lahko pričakujete nove vire zaslužka, kar bo vaš finančni položaj še dodatno stabiliziralo in utrdilo. Usmerite se na vlaganje v nepremičnine.

Ljubezen:
Služba in dohodki mu bodo postali zelo pomembni, veliko se bo trudil okrog obveznosti in dela. Bolj kot romantični trenutki pa ga bo privlačila zabava. Pridružite se mu in pokažite razumevanje za njegove težave. Danes bo potreboval pogovor, ki bo še učvrstil njegove namere in povečal tudi njegovo samozavest.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
V vse, kar boste delali, boste vložili veliko energije in strasti. Tisti, ki ste pred novim poslovnim začetkom, boste popolnoma pripravljeni na nov izziv. Nosile vas bodo močne želje, toda vaši postopki ne bodo tako zelo premišljeni. Načrti, ki ste jih uresničevali do sedaj, se bodo še naprej odvijali brez težav, kar vam bo dalo potrebno energijo.

Ljubezen:
Navdušenje v njegovem življenju še vedno traja, ima veliko časa in moči za vse, kar si želi. Vam izkazuje močna in iskrena čustva. Če ste pokazali nestrinjanje z njegovimi odločitvami ali postopki v preteklem obdobju, vas bo poskušal držati na razdalji in izzivati vaše ljubosumje. Ne zaigrajte nezainteresiranosti, on bo pravzaprav želel nasprotno.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Podpora prijateljev in bližnjih sodelavcev vam bo zelo veliko pomenila, čeprav vam bo težko narediti prvi korak in zbrati toliko moči, da jih boste prosili za pomoč. Če vam bo kdo od sodelavcev povzročal glavobol, boste potrebovali tudi pravnega strokovnjaka, da se ga boste rešili. V vsakem primeru vsako težavo sprejmite resno.

Ljubezen:
V hitrem in intenzivnem družabnem življenju bo vaš partner iskal zabavo in bežal od iskrenih pogovorov. V njegovem čustvenem življenju se dogajajo različne spremembe, zato ga ne dolgočasite z vprašanji o vajinem odnosu, še posebej pa ga ne sprašujte o njegovih čustvih. Dajte mu dovolj prostora in časa, ne ga obremenjujte preveč.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Služba bo zahtevala večino vašega prostega časa in šele kasneje boste spoznali, da se že dalj časa niste srečali s prijatelji, ki vas vztrajno vabijo na kavo in da s partnerjem še vedno niste šli na tisto obljubljeno gledališko predstavo. Poiščite ravnotežje med različnimi željami in obveznostmi. Ne pretiravajte z načrti in poiščite dovolj časa za oddih.

Ljubezen
Manj provokacije z njegove strani in že boste zaskrbljeni za vajin odnos. Skušal bo vplivati na vaše odločitve ali pa vas bo na zelo zahrbten način pripravil do tega, da se mu boste prilagodili. V njegovem življenju bodo obstajale konkretne težave, morda v službi ali družini, zato bo potreboval vašo pomoč. Povejte mu, da lahko vedno računa na vas.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Izmenjavale se bodo poslovne in družinske priložnosti. V kolikor se ukvarjate z družinskim poslom, boste zelo težko povlekli črto med razumom in čustvi, zato bo tudi vsako nesoglasje vplivalo na delo. Če želite služiti in uspešno poslovati, se boste morali oddaljiti od posameznikov in okoliščin, ki vas razburjajo. Dolžnostim dajte maksimalno prednost, privatna nesoglasja pa rešujte znotraj štirih sten. 

Ljubezen:
Partner bo poln presenečenj in nenavadnih zamisli, a danes jih bo malo težje spravil v tek. Naredil bo ravno tisto, kar od njega ne boste pričakovali, begal vas bo s svojimi izjavami in odločitvami, ampak bo po drugi strani do vas zelo iskren in odprt. Njegova čustva naraščajo, še vedno preveč razmišlja in analizira. Pokažite mu, koliko vam pomeni.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Nepričakovane družinske težave bodo ogrozile načrt za potovanje ali proslavo. Vse, kar boste načrtovali, najprej pravočasno pripravite, toda ne pričakujte, da se bodo partner, starši, otroci ali prijatelji prilagajali vašim željam. Dobra organizacija bo vse zadovoljila. Kljub vsem spremembam, ki jih boste doživeli, pa vam bo družinsko srečanje pripravilo zelo veliko prijetnih doživetij.

Ljubezen
Če boste v njegovi družbi načrtovali potovanje ali dobro zabavo, vas bo zelo presenetil s svojim zanimanjem in temami za pogovor. Popolnoma nič ne bo površen in lahkomiseln, odgovarjala mu bosta mir in intima vaše družbe. Potrudite se, da boste enakovreden sogovornik.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Radi ste obkroženi z dragimi ljudmi in osama vam nikakor ne prija. Toda trenutki razmišljanja, spraševanja, analiziranja in načrtovanja vam bodo zelo koristili in se izkazali za pravo odločitev. Zvečer pa se zabavajte in uživajte, slabo razpoloženje pa zdravite z nasmehom in dobro družbo. 

Ljubezen
Dan bo zelo srečen za vašega partnerja in posledično tudi za vas. Uživali boste v njegovih objemih in strasti, ki vam jo bo izkazoval. S svojim pogumnim in neposrednim pristopom bo zagotovo privlačil pozornost, kjerkoli se bo pojavil. Ne bodite ljubosumni, četudi se bo v njegovo življenje vrnila zelo pomembna oseba iz preteklosti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Želje uresničujte potrpežljivo in umirjeno, ne sanjajte o uspehu čez noč. Vaš odnos do denarja se bo menjal, apetiti bodo naraščali. Občutek, da drugi služijo na podlagi vašega dela, vas bo prisilil v dokaj tvegane odločitve. S svojimi sposobnostmi boste uspeli znatno izboljšati prihodke. Ne pozabite pa, da večji zaslužek prinaša tudi večje stroške.

Ljubezen:
Med dobrim razpoloženjem zaradi ljubezenske sreče in slabim zaradi poslovnih težav bo vaš partner izbral prvo. Zanemaril bo številne stresne situacije in težave, ki jih doživlja v službi. Tolažbo, zadovoljstvo in razumevanje bo poiskal v vaši družbi. Pomagajte mu, da se bo lažje kosal s težavami in da bo vsaj v prostem času pozabil na službo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Razpoloženje vam bodo uničili določeni prijatelji, ki ne bodo podprli vaših zamisli. Zaradi tega boste izgubili voljo do stikov z njimi. Vaše ambicije se bodo prebudile, postali boste izbirčni, a vztrajni v nameri, da boste dosegli vse, kar ste si zamislili. To vas bo fizično in psihično izčrpavalo, toda v sebi boste poiskali motivacijo in moč za nadaljevanje.

Ljubezen:
Po burnem in veselem obdobju vaš partner natančno ve, kakšni so vaši nameni z njim. Previdno vas bo spraševal o čustvih, življenjskih načrtih in tudi ambicijah, tako bo precizno zlagal sliko o vas. Morda v njegovih pogovorih ne boste čutili, da vas testira, toda bodite prepričani, da bo preverjal vašo moč, vzdržljivost in vztrajnost.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.