Magazin > Horoskop in Numerologija
9182 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 13. aprila 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Na področju medsebojnih odnosov boste delovali nežno in prefinjeno.

Idealistični pogled in nenehno stremljenje k najboljšemu vas lahko tudi utrudi, zato izbirajte zlato sredino. Pustite se navdušiti in zapeljati, moč zaupanja je tista, ki prinaša notranje zadovoljstvo. Dvom naj ostane v ozadju, naj ne pokvari lepega razpoloženja. Ker bo težnja po harmoniji in miru tako močna, boste nagnjeni k prilagajanju in popuščanju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekaj se bo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v znamenju dvojčkov, pojavilo v trenutku, ko boste najmanj pričakovali. Občutek, da zmorete več kot ostali, vas bo postavil v ospredje.

BIK 
Nikar se, ko se bo v domačem krogu treba o nečem pogovoriti, ne navezujte le na eno možnost, saj bi le tako spregledali zelo ugodno rešitev. Skupaj se boste nečemu nasmejali.

DVOJČKA 
Ko vam bo prijatelj prijazno odgovoril na kočljivo vprašanje in ponudil roko, jo sprejmite. Prenehajte s trmo ter z mislijo, da nikogar ne potrebujte, saj rinete v še večje zaplete.

RAK 
Odpornost bo na zavidljivi ravni, kar vas bo popeljalo v več gibanja. Podali se boste v razigrano raziskovanje, kar vam bo vrnilo tisto nekaj, o čemer razmišljate že nekaj časa. 

LEV 
Telefon bo skozi dan, ko se bo luna še nahaja v dvojčkih, kar naprej zvonil, veliko vam bo pomenila povezanost s prijatelji ter zanimivimi znanci, zato povabil nikakor ne zavrnite.

DEVICA 
Po eni strani ste popolnoma prepričani vase ter v to, kaj lahko dobite, po drugi pa boste, ko bo treba podati odgovor, še zadržani. Poskusite videti celoto ter prepoznati svojo priložnost. 

TEHTNICA 
Nekdo vas bo prijetno presenetil, kljub temu pa zaradi energije lune v dvojčkih počakajte na pravi trenutek za soočenje. Glede domačega vprašanja vam bo končno malce odleglo.

ŠKORPIJON 
V odnosih s tistimi, ki so z vami izredno zahtevni tokrat ne boste izgubljali energije. Odgovorili boste kratko in jedrnato, nato se boste z veseljem umaknili tja, kjer se dobro počutite. 

STRELEC 
Skozi dan vas bodo z energijo lune v dvojčkih vedno bolj mikala nova zanimiva obzorja. Ritem delovanja bodo določali tisti ki vas obdajajo, zato jim predlagajte, da se vam pridružijo.

KOZOROG 
Spremenljivo počutje lahko hitro pripelje do kakšnega nesmiselnega nesporazuma, zato pazite, tudi v tistih krogih, ki jih dobro poznate. Opozorili vas bodo, da ste preveč neodločni.

VODNAR 
Globok pogovor vam v večernih urah, ko luna prehaja v znamenje raka, prinaša še dodatno potrditev, da ste se na ljubezenskem področju pred kratkim pravilno odločili. 

RIBI 
Zelo boste previdni, prav tako boste dobro premislili, preden boste nekomu, ki vas vedno lovi za besedo kar koli odgovorili. Ne ozirajte se na nakopičeno jezo drugih ljudi.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.