Magazin > Horoskop in Numerologija
9847 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 13. januarja 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Zanimalo vas bo vse kar je zanimivo, ter rahlo nepredvidljivo in vznemirljivo.

V negativnem smislu se lahko pojavita brezobzirnost in želja po prevladi, ki pa jo bo, če želite umirjeno delovati, potrebno utišati. To je ugoden čas, da spremenite svoje mnenje o nečem ali zaznate drugo plat težave, v kateri ste obtičali. Na čustva bo vplivalo nenehno spreminjajoče se razpoloženje ter razpoloženje ljudi okoli vas. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V določenem okolju se ne boste počutili najbolje, čeprav boste svojo zadrego in slabo voljo spretno skrivali. Nekoga od domačih nikar ne poskušajte prepričati, da nima prav. 

BIK
Zares je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način z glavo skozi zid. Nikar ne spreglejte dejstva, da se lahko, če ne boste iskreni in potrpežljivi, vse skupaj obrne proti vam. 

DVOJČKA
Ljubezensko življenje se bo zavrtelo v neugodno smer, še posebej, če ne boste hitro ukrepali. Krivde nikar ne valite na koga drugega, raje poiščite pravi vzrok v svojih preteklih dejanjih. 

RAK
Če se znajdete v napeti situaciji, nikar preveč trmasto ne vztrajajte. Raje se pogovorite in skupaj rešite problem. Oddolžite se z dejanji, kar pa ne bo tako zelo preprosto. 

LEV
Marsikdo potrebuje več časa, da stvar preboli, zato nikar preveč ne drezajte v nekoga, ki še vedno ni rešil čustvenih situacij. Razumeti bo najbolj pomembno, prav tako je prav da zbrano prisluhnite.

DEVICA 
Občutljivost bo manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma boste skrbno oboroženi z odločnostjo. Zvečer vam bo prijetna oseba ogrela srce.

TEHTNICA 
Nastali konflikt boste razrešili in zgladili samo, če boste malo manj domišljavi in boste dopustili tudi drugim, da razmišljajo s svojo glavo. Pri pomembni nalogi boste dokazali, kako sposobni ste. 

ŠKORPIJON
Z luno v znamenju vodnarja boste odlično razpoloženi in spontano naravnani. Pozitivna pričakovanja bodo privabila k vam pozitivne misli in trenutek, ki vam bo še kako všeč. 

STRELEC
Trenutna čustvena situacija vas žal malce utruja, zato se boste želeli usmeriti v nekaj novega, nekaj, kar je bolj zabavno in ne diši po obveznostih. Zvečer vam bo ugajala razposajena družba.

KOZOROG
Vzemite si dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa delovno aktivni, boste imeli v mislih ves čas prisotno željo, da se v večernih urah posvetite svojemu telesu.

VODNAR
Izkazalo se bo, da vas je nekaj skrbelo po nepotrebnem. Končno lahko osebnostno napredujete, lahko se vam utrne fantastična zamisel v zvezi s poslom ali pa prejmete odlične novice. 

RIBI
Nekdo bo potreboval vašo bližino in nasvete, zato se odzovite in priskočite na pomoč. Previdni bodite glede finančnega področja, ker boste kmalu nenapovedano potrebovali določen znesek. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.