Magazin > Horoskop in Numerologija
3472 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 13. januarja

horoskop Profimedia
Kaj nam prinaša pustna sobota?

OVEN

Splošno: 

Danes imejte oči in ušesa odprta za nove priložnosti. A izbirajte takšne, kjer ne boste rabili pomoči. Sodelovanje danes ne bo vaša močna točka, zato vam bo popolnoma ustrezalo, če boste lahko sami. Razen tega se je pojavilo nekaj stvari, ki jih želite v miru razčistiti sami s seboj.
 

Ljubezen: 
Samski se boste spomnili na ljubezen iz preteklosti in se spraševali, če se vam takšna pravljica lahko ponovi. Niste ravno najbolj dovzetni za kaj novega. Vezani pa si boste želeli več romantike in strasti v zvezi. Naredite kaj v tej smeri.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 

Vse kaže, da je pred vami še en pester dan, kar pa vas ne bo niti najmanj obremenjevalo. Zelo spretni boste z besedami, vendar utegne to koga spraviti ob živce. Konflikte umirjajte tako, da naredite korak nazaj. Drugače boste z najboljšimi nameni le še prilili olje na ogenj.  

Ljubezen: 
Vezani boste morali danes pokazati veliko mero razumevanja. Vašemu partnerju nekaj ne bo šlo najbolje od rok, kar bo vplivalo na njegovo razpoloženje. Tudi vi niste vedno najboljše volje, kajne? Samski pa si danes privoščite lepotno razvajanje v domači kopalnici.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 

Horoskop vam za danes svetuje, da pustite preteklost tam, kamor spada: za svojim hrbtom. Nostalgično boste razpoloženi in močno vas bo mikalo, da bi poskušali obujati kaj, kar vam je bilo v preteklosti še posebno všeč. A vedeti morate, da okoliščine niso več enake. Čas je za nove načrte.

Ljubezen: 
Tisti, ki ste v partnerskem odnosu, se preveč držite nazaj. Če vam določene stvari niso po godu, morate to povedati, ne pa le skrbeti za to, da ugajate partnerju. Samski pa boste kar malce osamljeni, vendar b i morali gledati naprej, ne nazaj, če želite, da se to spremeni.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5


RAK

Splošno:

V iskanju informacij vas bodo zamotile stvari, ki so sicer popolnoma nepomembne, vendar vas bodo nekako potegnile vase. Iskali boste nove načine, kako povečati denarne prilive, vendar se danes še ne boste prikopali do pravih odgovorov. Priložnosti je več, kot jih boste lahko odkrili danes.

Ljubezen:
Vezani boste malenkostni, težko vam bo ugoditi. Danes ne bo ravno vaš dan za kompromise. Razpoloženje se vam bo hitro spreminjalo. Samski boste prav zato danes postavili nekoga na hladno, saj se vam nikakor ne bo znal približati.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 

Današnji dan vam prinaša konflikte ali besedne dvoboje. Stališča boste že imeli, vendar jih ne boste znali prav zagovarjati ali pa ne boste prišli do besede. Zaradi samega odnosa neke osebe si boste še bolj želeli, da bi obveljala vaša, vendar realne možnosti tokrat niso najboljše.

Ljubezen: 
Vezani imejte v mislih, da tudi malenkosti štejejo. Čeprav vas bodo pestile določene težave, naredite kaj lepega za partnerja. Samski pa boste danes izvedeli razburljivo novico. Ne odreagirajte prehitro, raje pozorno poslušajte do konca.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 

Danes ni dan, ko bi vas tehnologija ubogala kot običajno. Možne so najrazličnejše napake in celo okvare. To vam ne bo ravno olajšalo prizadevanj, kljub temu pa si boste najbolj želeli nekaj, česar zagotovo ne morete dobiti. Krivdo za neuspeh boste iskali povsod, le pri sebi ne.

Ljubezen: 
Samski se boste danes počutili izredno dobro, prav tako pa boste videti fantastično. Če boste vi preveč sramežljivi, drugi zagotovo ne bodo. Bodite odprti za ponudbe. Vezani pa boste kar naprej razmišljali o neki situaciji med vama, na katero dejansko nimate vpliva. Pozabite že na to.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno: 

Horoskop vam svetuje, da se danes dopoldne posebno potrudite pri pospravljanju in urejanju hiše oziroma stanovanja. Red vam bo omogočil večjo učinkovitost. Marsikaj bo zahtevalo vašo pozornost, vendar ne boste pripravljeni kar preskakovati z ene stvari na drugo.

Ljubezen: 
Vezani boste danes imeli nekaj težav z ugajanjem partnerju. Imela bosta različne želje, zato bi bilo morda bolje, da se danes stvari ne bi lotevala skupaj. Samski pa nikar ne zaupajte presoji drugih ljudi, ki bodo poskušali izbrati namesto vas. Nikamor se ne mudi.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 

Zelo se trudite, da bi bila vaše finance urejene in spodbudne. Danes boste imeli ali zelo dober ali pa zelo slab dan, odvisno predvsem od tega, koliko se boste zanesli na svojo pamet. Če bi se pustili pregovoriti v kaj, kar vam že od začetka ne bo dišalo, je velika nevarnost izgube in slabe volje?

Ljubezen: 
Za samske bo današnji dan zelo produktiven, ne glede na to, kateremu področju se boste posvetili. Če se boste prepustili toku, boste nad rezultati presenečeni. Vezani pa se začnite zavedati, da ne morete nadzorovati zveze do zadnje potankosti. Malo spontanosti bi vam polepšalo dan.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno: 

Medosebni odnosi bodo v ospredju in potrebno bo razčistiti vse, kar ste poskušali pomesti pod preprogo. Če ste si v zadnjem času nabrali kakšno zamero ali ste vi komu zamerili, je danes dober dan, da to rešite. Bodite iskreni in povejte na lep način.

Ljubezen: 
Samski boste danes nenehno spreminjali svoje načrte. Na vsak način se boste želeli prilagoditi nekomu drugemu, kar pa vas ne bo osrečevalo. Vezani pa danes potisnite vse moteče dejavnike na stran. Skrajni čas je, da se vsaj za en dan popolnoma posvetite partnerju. Razmislite, kaj bi vama danes ugajalo početi skupaj.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno: 

Zavzeti boste in pripravljeni trdo delati, a treba bo pravilno usmerjati vašo energijo. Preveč možnosti izbire bo pomenilo tudi večjo obremenitev. Še najbolje bi se vam izhajalo, če bi se držali prvotnega načrta. Računati pa morate tudi s tem, da vam za finance današnji dan ni pretirano naklonjen.

Ljubezen: 
Vezane bo danes ljubezen osvežila in zbudila bolj kot skodelica kave. Našla bosta nov, boljši način za komuniciranje, kar vaju bo povezalo. Vajina prihodnost zgleda precej obetavna. Samski pa boste še kar preveč razmišljali o preteklih ljubezni in romancah.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 

Načrtujte stvari, ki jih lahko nadzorujete. Danes bo dober dan za analiziranje informacij in praktične spremembe. To bo tako na vsakdanji ravni kot tudi finančno veliko olajšanje za vas. Olajšali si boste stvari, ki so vas do zdaj motile. Predvsem pa ne pozabite na čas za počitek, potrebujete ga.

Ljubezen: 
Tisti, ki ste še v fazi iskanja boljše polovice, boste danes končno našli čas, da se boste lahko bolj osredotočili na svoja čustva. V ospredju bodo romantične želje. Vezani pa boste danes precej razburjeni zaradi nečesa, kar se ne bo odvijalo po vaših pričakovanjih.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

RIBI

Splošno: 

Danes boste doživljali vsega po malo. Veliko idej boste imeli, kaj početi, vendar boste rabili spodbudo od nekoga drugega, da se boste česa tudi zares lotili. To bo pozitivno vplivalo na vaše zadovoljstvo. Če boste zgolj begali od cveta do cveta, pa bo tudi vaše razpoloženje nihalo v skladu s tem.

Ljubezen: 
Vezani boste na vsak način želeli poskrbeti, da bo ta dan za vaju nepozaben. Naredite nekaj zanimivega, kar bo oba spravilo v smeh in dobro voljo. Samski pa se boste danes urejati početi čustvene zadeve, ki bi jih morali že zdavnaj. Brez skrbi, ko boste končali s tem, vam bo odleglo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.