Magazin > Horoskop in Numerologija
2737 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 13. julija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Ribi, vzemite se v roke.

OVEN
Splošno:

V preteklosti ste storili marsikaj, kar sedaj obžalujete. Vendar pa ni potrebno, da čutite tako. Raje se sprostite in uživajte v vsem, kar ste se do sedaj naučili. Stvari in situacijo vidite črno le zato, ker se trenutno predajate negativnosti. Skušajte iz vsega skupaj potegniti dobro in zgodil se bo velik preobrat v vaši miselnosti.

Ljubezen
Vezane bo danes presenetila neka novica, ki bo omajala vašo samozavest. K sreči boste imeli ob sebi partnerja, na katerega se boste lahko oprli. Tudi samskim dan ne bo nič bolj naklonjen, saj se bodo nad vašimi srčnimi zadevami začeli zbirati nevihtni oblaki. Ne vrzite še puške v koruzo!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Danes boste cel dan čutili velik pozitiven vpliv. Vzdržljivi boste in močni v vseh ozirih. Zelo verjetno se boste zapletli v prepir z neko bližnjo osebo, vendar se ne boste vdali. Zahtevali boste spoštovanje in iskrenost. Če bo potrebno, boste na kocko postavili tudi prijateljstvo.

Ljubezen
Vezani se prepričajte o partnerjevi zvestobi. Neke govorice se že dolgo širijo. Današnji dogodki vas bodo napeljali na razmišljanje, da bi si morali poiskati zaveznika. Ne izgubljajte časa! Samski pa se boste danes počutili odlično, navzven pa boste širili nalezljiv optimizem in magnetno privlačnost. Kjerkoli se boste pojavili, boste v središču.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Danes vam bo uspelo uiti iz dnevne rutine. Željni ste vsega novega. Okoli sebe si želite novih zvokov, obrazov in krajev. Vse skupaj vas namreč že utruja. Poleg tega ste naveličani vedno istih težav. Če nimate možnosti uiti, se na neznani kraj odpravite vsaj v svojih sanjah. Zaleglo bo tudi to.

Ljubezen
Danes boste vezani želeli razčistiti nesporazum, ki povzroča napetost med vami in partnerjem. Veliko bolje se boste počutili, ko bo to enkrat za vami. Samski nedavnih obljub ne vzemite preresno, saj morda niso bile tako mišljene. Tudi ne bi bilo prvič, da bi se prehitro navdušili nad lepimi besedami.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Ogromno vrat, ki so vam trenutno odprta, si boste zaprli, če se ne boste brzdali. Je že res, da ste zelo ognjevito znamenje, vendar to ne pomeni, da vam mora biti vse oproščeno. Razmislite, kako se obnašate in objektivno presodite situacijo. Bodite samokritični.

Ljubezen
Samski ne vzemite vsega preveč zlahka, saj bi se lahko hitro prikazal nekdo še boljši od vas. Vezanim pa bi partner znal zameriti, saj ste v zadnjem času vse preveč zakopani v delo. Danes bo verjetno pokazal svojo užaljenost, zvečer pa se bo pokazala tudi njegova »strupena« narava.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Obstaja velika verjetnost, da se bodo načrti, ki se tičejo vašega ljubezenskega življenja, podrli. Če niste iskreni do svojega partnerja, vzemite stvari čim prej v svoje roke in prevzemite odgovornost. Sami veste, da je tisti, ki se igra z ognjem, na koncu sam opečen. To imejte v mislih še posebej danes.

Ljubezen
Vezani utegnete biti nekoliko bolj nemirni. Sami sebi boste zadosti in to bi vam partner lahko zameril. Samski pa boste nocojšnji večer preživeli v prijetni družbi. Po dolgem času se boste sprostili, pozabili boste na skrbi. O turobnem razpoloženju zadnjih dni ne bo ne duha in ne sluha, vaša dobra volja pa bo naravnost nalezljiva.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Pri delu boste danes postavljeni pred nov izziv. Pred vami bodo nove preizkušnje, na katere se boste morali zelo dobro pripraviti. Nadrejeni vas bodo zasuli z delom. Pazite, kako se boste odzvali, da ne bo vaš odziv oslabel medsebojnih odnosov. Vsekakor morate spoštovati avtoriteto drugih. Naučite se tega. Zdravje: danes bodite previdni zaradi preobremenjenost! Za hip se ustavite in vdihnite! 

Ljubezen:
Želeli si boste več. Dozdevalo se vam bo, da niste našli tega, kar ste želeli. Morda morate prebuditi določena čustva, ki so že izginila. Če ste vezani, premislite o tem. Morda imate ob sebi napačno osebo. Premislek vam bo vzel več časa. Samski, spremembe bodo za vas šele prišle. Ne pozabite, da imate vajeti življenja v svojih rokah.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Danes se boste znašli pred preizkušnjo. Pri delu boste pokazali svoje znanje in prav tako veščine, nad katerimi bodo navdušeni tudi vsi ostali. Pred vami je danes zagotovo pogajanje o poslovanju in financah. Sijali boste v vseh pogledih. Občutek samozavesti bo na višku. Znašli se boste v vsaki situaciji. Bravo! Splošno počutje bo odlično! 

Ljubezen:
V odnosih vas danes čaka malce manj sreče. Če ste vezani, potem bodite previdni. Partner vas bo obtožil, da ne naredite veliko za vajin odnos. Premislite, morda ima prav. Kdaj ste se mu nazadnje posvetili in mu namenili lepo besedo? Če ste naredili napako, potem priznajte. V nasprotnem primeru vas čaka veliko prepirov. Samski si ne zapirajte vrat pred novimi možnostmi. Delo ni vse!

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste v sebi začutili praznino. Zdelo se vam bo, da ste obstali na mrtvi točki in da se finančno ne premaknete naprej. Vaša finančna strategija vas ni pripeljala daleč, zato je čas, da jo spremenite. Prav tako bodite previdni pri delu. Nekdo vas bo želel preobremeniti z obveznostmi. Ne pustite se mu, saj ne zmorete vsega sami! Pazite na svoje počutje, okoliščine vam niso naklonjene. 

Ljubezen:
Samski imate skrivnega oboževalca, ki ga boste spoznali danes. Nekdo vam bo izkazal pozornost, nad čemer boste zelo presenečeni, saj česa takšnega niste pričakovali. Danes boste oklevali, saj ne boste prepričani, ali si želite razmerja. Ne dajajte mu lažnega upanja. Vezani boste predani le partnerju. Zdelo se vam bo, da druge osebe za vas ne obstajajo. Ljubezen vam bo pričarala nasmeh na obrazu.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Zunanje okoliščine vam bodo danes bolj naklonjene. Čutili boste, da se je pričel vaš vzpon. Tisti, ki kmalu pričakujete službeno pot, se boste danes razveselili veslih novic, ki vas bodo prijetno presenetile. Mnogi vam bodo zavidali, zato bodite previdni, ko si iščete iskrenih prijateljstev. Počutje: žareli boste od vse notranje energije.

Ljubezen:
Čutite, da vašega odnosa ne morete več rešiti. Prepreke med vama so zares ogromne. Svetujemo vam, da se danes ne prenaglite s svojimi odločitvami. Skušajte si pričarati srečo. Sprva se pogovorita, morda je rešitev še mogoča. Samski, danes boste prišli do nove ugotovitve. Ne ustrašite se je.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Današnji dan bo izredno ugoden za organizacijo vsakršnih dogodkov. Če že dalj časa razmišljate o tem, da bi nekoga povabili na domače kosilo, bo to več kot primeren dan. Če se potrudite, ste odličen gostitelj in tudi danes boste vse izpeljali, kot je treba. Manj primerno bo danes za ljubezenskem odnose.

Ljubezen
Samski se trudite dajati vtis, da vas neka oseba sploh ne zanima, vendar zelo slabo prikrivate, kam vas vleče srce. Nehajte oklevati in se izmikati sreči, saj tako ne boste prišli daleč. Vezanim pa boste spet bolj dobre volje. Kljub temu še ne pričakujte, da bo med vama s partnerjem takoj vse po starem. Najprej se mu boste morali opravičiti.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

 Danes se boste posvečali svoji vitalnosti. Občudovanja vredno je, da boste končno naredili nekaj za svoje telo in zdravje. Po starem namreč ne bi šlo več naprej. Prav hitro boste spoznali, koliko pozitivnih lastnosti prinese redna telesna vadba. Pazite pa, da ne boste pretiravali, bodite zmerni.

Ljubezen: Vezani boste danes spoznali, kako tesno in dragoceno je vaše prijateljstvo s partnerjem. Oba bosta ponosna na zaupanje, ki si ga že toliko časa izkazujeta. Samski pripadniki tega znamenja pa se boste morali danes nekaj odločiti. Čeprav ste že čisto obupali nad tem, da bi se izkazali pred neko osebo, ki vam je všeč, se potrudite.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Menili boste, da opravičilo ni potrebno, vendar se boste zelo motili. Raje pogoltnite ponos in se ozrite na svoja dejanja, ki niso vedno tako dobronamerna, kot si mislite. Velikokrat namreč prehitro postanete maščevalni, kar zelo vpliva na odnose. Prevzemite odgovornost! 

Ljubezen
Samski se vzemite v roke. Če ne boste začeli paziti na besede in dejanja, boste po neumnosti zapravili veliko priložnosti. Izkoristite nocojšnji večer! Vezani pa boste kljub zaskrbljenosti našli skupen jezik s partnerjem. Morali pa boste biti zelo zbrani, da ne boste spet ponovili napake, ki bi lahko imela neprijetne posledice.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.