Magazin > Horoskop in Numerologija
5573 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 14, januarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Iskrena ljubezen bo prepletena s sočutjem in toplino.

Komplimenti bodo prava poslastica za vaše srce in dušo, zato z njimi nikar ne skoparite. Odprite vrata vaše zavesti tudi na področju medsebojnih odnosov. Ustavljali se boste le tam, kjer boste dobro sprejeti in kjer boste čutili možnost za osebni napredek. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nekaj, kar težko nadzorujete, se bo s prijetno energijo lune v tehtnici počasi začelo reševati. Nikar se ne delajte, da vam je vseeno, raje priznajte, koliko vam določena zadeva pomeni. 

BIK
Zaupajte svoje težave nekomu, ki bi vam lahko pomagal. Na področju partnerstva lahko naletite na praznino ali nesoglasja. Nenehno nerganje pa vam ne bo prineslo nobenih sprememb. 

DVOJČKA
Tokrat vas nihče drug ne bo rešil pred zagato, sami boste morali poskrbeti, da se bo kaj spremenilo. Rešili boste pomembno finančno zadevo iz preteklosti, zato vam bo odleglo.

RAK
Zaradi ugodnega vpliva lune v tehtnici se boste veliko ukvarjali s čustvi. Nehajte se skrivati za oklepom, raje poiščite nekaj novih priložnosti, ki vas bodo močno razveselile.  

LEV
Nemirni boste, saj se zadeve ne odvijajo dovolj hitro za vaš okus. Določene situacije, ki ste jih skrbno načrtovali in o njih razpravljali, so obtičale, kar vas bo zelo razjezilo.

DEVICA
Področje ljubezni bo kljub energiji tehtnice, ki prebuja toplino, postavljeno na preizkušnje. Nasprotni spol bo zamišljen in hladen, zato se boste raje umaknili v svoj svet in počakali na novo priložnost.

TEHTNICA
Ugotovili boste, da vas spremljajo manjše težave, zato prenehajte sanjariti in raje v miru naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Ne zatiskajte si oči pred realnostjo.

ŠKORPIJON
Delovali boste spontano in pogumno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. Nekaj pomembnega bo nastopilo v odnosu s prijatelji. Treba se bo odločiti in se obrniti na določeno stran.

STRELEC
Počasnost drugih vas lahko močno zmoti, vse, kar vam ne bo všeč, boste glasno komentirali, kar lahko povzroči nekaj zoprnih trenutkov, še posebej v družinskem okolju.

KOZOROG
Pripravljeni boste na nove začetke, optimistični boste in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Samski kozorogi se boste najboljše počutili v družbi dobrih ter iskrenih prijateljev.

VODNAR
Spoznali boste, da čas prehitro teče, da bi lahko opravili vse, kar ste si zastavili. Finančno področje bo vsebovalo nekaj nejasnosti, ki lahko povzročijo tudi kakšen resen dvom. 

RIBI
Nepričakovane spremembe vas lahko na ljubezenskem področju vržejo iz tira. Še sreča, da vas bo umirila energija lune v tehtnici, ki v vsaki situaciji poišče resnico in pravičnost.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.