Magazin > Horoskop in Numerologija
7387 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 15. avgusta

astrologija, horoskop Profimedia
Raki, danes bo dan za ljubezen!

OVEN

Splošno: 

Predajte se brezdelju in razmislite o izletu z družino. Dan bo za vas izredno sproščen. Ne glede na to, o čem bo potekal pogovor, se boste vedno strinjali z drugimi. Občutili boste močno harmonijo med družinskimi člani, kar vas bo spravilo v zelo dobro voljo. Že dalj časa ste si želeli, da bi bilo tako.

Ljubezen: 
Samski boste začeli sproščen pogovor z osebo, ki vam je že dalj časa simpatična. To bo obenem tudi čudovita priložnost, saj boste spoznali, kako ta oseba razmišlja in kaj meni o vas. Vezani pa se boste s partnerjem zapletli v manjši prepir, ki pa se bo tudi hitro končal. Dovolj ste pametni, da se zavedate, da ne veste vsega.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno: 

Spet boste bolj prepričani vase in dan se bo za vas začel zelo lahkotno. Našli boste zelo preprosto in učinkovito idejo, ki pa bo prave učinke pokazala šele kasneje. Naj vas to ne ustavi. Rezultati ne bodo hitri, bodo pa vsekakor trajni in vredni potrpljenja. Torej le potrpežljivo!

Ljubezen: 
Vezani boste danes skušali nekim zadevam priti do dna in dojeti bistvo težav. Nekaj vas bo gnalo, da boste želeli odkriti skrivnost. Vsega se boste lotevali z močno voljo. Samskim pa se nocoj obeta težko pričakovan zmenek z osebo, ki se ne bo mogla upreti vašemu šarmu.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 

Premišljevali boste o pravilnosti svojih odločitev. Dan bo primeren za posvet z neko tretjo osebo, ki vam bo zagotovo znala pomagati. Popoldanske ure pa boste posvetili osebnim načrtom ali ljubezenskemu hrepenenju. Ob vsem tem pa ne pozabite na tiste, ki jih že nekaj časa zanemarjate.

Ljubezen: 
Samski se boste danes zabavali ob gledanju, kako se drugi odzivajo na vaše mnenje in na določene poglede o ljubezni. Zgrabite novo priložnost, ki se vam bo ponudila. Vezani boste dan začeli popolnoma vsakdanje, a boste še pred večerom spoznali, da so pred vami trenutki vznemirljivih sprememb. Ne ustrašite se jih!

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5


RAK

Splošno: 

Morda se vam bo danes zdelo, da bodo spremembe vodile v nasprotno smer od pričakovane. Spoznali boste, da je prenova potrebna tudi za vaše celovito zdravje. Podajte se na kakšno temeljito očiščevalno kuro. Precej boste molčeči in razmišljali boste celo o meditaciji. Naredite že danes nekaj zase.

Ljubezen: 
Tisti, ki ste že dalj časa v vezi, imate pred seboj čudovit dan. Vajino partnerstvo se bo danes izboljšalo in bo tudi v prihodnjih dneh napredovalo kot po tekočem traku. Nocoj boste navdušeni nad brezpogojno ljubeznijo vašega najdražjega. Samski se pretvarjate, da vas neka oseba ne zanima, a vam to ne uspeva najbolje.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV

Splošno:
 
Spoznali boste, da že ves čas ravnate tako, kot hočejo drugi. Čas bo odličen za spremembe. Ugotovili boste, da niste tako nemočni, kot se vam je zdelo do sedaj. Vse lahko sprejemate z veliko pozitivnosti in brez strahu. Razmišljali boste tudi o denarju, ki ste ga privarčevali. Utrnila se vam bo neka nova ideja.

Ljubezen: 
Samski danes ne pričakujte posebnih sprememb. Ostanite zvesti svojim idealom in načelom, saj imate za seboj čudovite prijatelje, ki vas podpirajo na vsakem koraku. Tudi vezani se držite partnerja in družine, ki vas ne želijo videti na tleh samo zato, da bi se sami počutili bolje. Znebite se občutka, da ste odgovorni za srečo drugih.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 

Dan bo po dolgem času spet bolj sproščen. Do izraza bo prišla vaša velikodušnost. Prijazni boste in kar iskali boste ljudi, ki bodo potrebovali pomoč. Marsikdo bi rekel, da ste pretirano občutljivi, vi sami pa veste, da drugačni ne znate biti. Kljub svojemu nežnemu delu osebnosti, pa boste pokazali tudi moč in samozavest.

Ljubezen: 
Samski dobro veste, da med vami in neko osebo že dalj časa stoji čustvena prepreka. Danes izkoristite odlično priložnost in poskušajte ta zid med vama podreti. Z vso pravico lahko pričakujete tudi novo ljubezensko romanco. Vezani pa boste danes okoli partnerja hodili po prstih, vsaj dokler se ne bo sprijaznil z neko vašo spremembo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno: 

V vas se bo oglašala intuicija, ki vam bo odprla vrata v svet umetnosti. Oglejte si kakšno gledališko predstavo in odplavajte v svet domišljije. Ker se boste sprostili, boste lahko prejeli tudi odgovore na vprašanja, ki vas že dalj časa okupirajo. V pogovore z ljudmi se ne vživljajte tako močno, saj boste preveč dovzetni za težave drugih.

Ljubezen: 
Za vse samske bo dan izredno zanimiv. Spoznali boste neko osebo, ki bo s svojo ambicioznostjo in s svojim razmišljanjem naredila na vas vtis. Do te osebe boste razvili visoko mero spoštovanja. Pri vezanih bo prihajalo do konfliktov, saj se vaše želje ne bodo ujemale s partnerjevimi. Oba bosta čutila napetost. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 

Zelo boste umirjeni, dan pa boste doživljali z neko posebno energijo. Še posebej radi boste v naravi. Spoznali boste tudi, da ste nekako preveč zapletli razmere in si s tem morda nakopali tudi strahove. Čas bi bil, da preprosto odidete v naravo in se tam soočite z vsem tem.

Ljubezen: 
Samski bodite danes zelo previdni pri pogovoru z nekom, ki misli, da vse ve, pa čeprav se vam ta oseba zdi nadvse simpatična. Nasmehnite se in zaupajte svoji intuiciji. Vezani boste doma naleteli na partnerjeva gluha ušesa, zato se boste po nasvet zatekli k neki drugi osebi nasprotnega spola. Bodite pazljivi!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 

Dobronamerno boste sprejeli vse priložnosti, ki bodo prišle v vaše življenje. Sicer boste bolj varčni in skopuški, a tako bo še najbolje. Zavedate se, da bi bili rezultati lahko veliko boljši, a niste bili dovolj prepoznavni in prepričljivi. Spretno izrazite svoje želje in pokažite svoje znanje.

Ljubezen: 
Samski se ne boste mogli pravilno odločiti glede neke osebe, vendar bo to le ovira, ki jo boste lahko z malo razmisleka brez težav obšli. Sledite svojim instinktom in kmalu boste začutili, katera odločitev bo prava. Vezani se boste preveč vmešavali v neke partnerjeve zadeve, zato bo med vama prišlo do konflikta.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 6


KOZOROG

Splošno: 

Ker se boste zavedli, da po stari poti ne boste mogli več hoditi, bo dozorela neka odločitev. Vse težje se boste strinjali s prijatelji. Odločno izrazite svoje mnenje in prekinite vse odnose, ki vam škodujejo. Nov navdih pa boste lahko našli v naravi. Razveseljevala vas bo!

Ljubezen: 
Samski lahko dan izkoristite za uresničevanje zastavljenih ciljev. Večji poudarek naj bo na stvareh, v katere boste vnesli tudi svoja čustva in ljubezen. Vezani pa se skušajte malo umiriti. Ne pretiravajte in ne delajte nečesa, za kar še sami veste, da ni prav. Raje ostanite zvesti svojim idealom.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 

Pojavila se je neka nova priložnost, zaradi katere se vam bo povrnilo tudi samozaupanje. Čaka vas odločitev, a ste malce razdvojeni. Prosite za več časa, da boste lahko v miru razmislili. Zvečer pa se o tem pogovorite tudi s tistimi, ki jim zaupate. Poglejte si tudi kakšen dober film ali pa poslušajte glasbo.

Ljubezen: 
Samski se boste nocoj znašli v trenutnem navalu strasti, a boste hitro ugotovili, da se pravzaprav ne želite čustveno vezati. Tudi vezanim danes nič ne bo šlo po načrtu. S partnerjem sta že predolgo preobremenjena. Oba bosta delovala na meji svojih zmogljivosti. Poskrbita za sprostitev. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI

Splošno: 

Zelo boste skeptični ali v dilemi. To bo povezano z vašim splošnim počutjem. Zdi se vam, da ste zadnje čase precej utrujeni. To pa lahko pripišete vašemu načinu življenja, ki ne vsebuje skoraj nič gibanja. Svež zrak vam še kako lahko koristi. Že danes se odpravite na sprehod – sami ali pa s prijateljem.

Ljubezen: 
Vezane bodo danes obhajali dvomi glede trenutne ljubezenske zveze. Če boste zvečer še vedno razpeti med več različnih občutkov, se poskusite pogovoriti s partnerjem. Ne pretiravajte in ne dovolite vašemu razpoloženju, da bi uničilo sicer srečno partnersko življenje. Samskim se bo veliko dogajalo, ostanite pozitivno naravnani.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.