Magazin > Horoskop in Numerologija
11084 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 15. julija 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Naredite nekaj zase ter za svoje telo.

Velik poudarek bo na zunanji podobi, ki pa naj vas prehitro ne zavede v napačna prepričanja. Pogumna in strastna energija se bo prepletala in vas usmerjala v akcijo. Delovali boste spontano, nič vam ne bo težko in nihče vam ne bo mogel do živega. Vztrajanje pri lastnih prepričanjih vas lahko tokrat postavi v odlično pozicijo, ki jo bo marsikdo zavidal. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pomembno vam bo, da boste skozi dan, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih v središču pozornosti. Za napake, ki se bodo dogajale, nikar ne krivite drugih, raje priznajte, da ste včasih prehitri.

BIK
Dobri rezultati vas vodijo k napredku, posebno če se ukvarjate s kreativno dejavnostjo. V ljubezni boste končno deležni iskrenega pogovora, ki lahko zaceli vse rane iz preteklosti.

DVOJČKA
Naj vam ne bo nerodno, če boste nekomu morali reči ne. Držite se tistega, kar že poznate in nikar ne pretiravajte z nenavadnimi idejami, ki jih ni mogoče realizirati. 

RAK
Nikar ne tavajte v temi, saj delujte kot da bi vam vse šlo narobe. Ohranite potrpežljivost dokler čas ne dozori, saj bi si z velikim korakom trenutno naredili več škode kot koristi. 

LEV
Zaupanje bo zelo pomemben faktor, ki vam lahko marsikaj olajša. Borili se boste z notranjimi dvomi, vendar boste po tehtnem premisleku ugotovili, da nima smisla, saj se nikamor ne premaknete.

DEVICA
Naredite tisto, kar načrtujete že dlje časa, saj imate tokrat lepo priložnost ker vam bodo okoliščine naklonjene. Nekateri se boste odločili za generalno čiščenje avta ali stanovanja.

TEHTNICA
Vedno komaj čakate na začetek nečesa novega, tokrat pa boste preutrujeni. Čas naj bo skozi dan, ko bo luna še v dvojčkih namenjen temu, da se sprostite in zadeve začnete opravljati bolj spontano.

ŠKORPIJON
Aktivno boste razmišljali, kje naj bi se spremembe začele, medtem ko se bo vse skozi dan zaradi lune v dvojčkih dogajalo kaotično. Pomembne spremembe ta trenutek še ne pričakujte.

STRELEC
Izgubljali se boste v raznih idejah, vendar se posvetite le tistim, ki so zrele za uresničitev. Pomembno bo tudi, da sledite svojemu ritmu, premislite o stvareh in si ustvarite notranji mir.

KOZOROG
Deležni boste ugodnih okoliščin, zato jih izkoristite na najboljši možen način. Nekdo, ki je zelo hladen in na trenutke nedostopen se bo v večernih urah, ko luna prehaja v raka omehčal.

VODNAR
Ne upirajte se vsemu kar se spontano približuje. Izognite se obrambni drži, saj vas vodi v nervozno počutje. Naenkrat boste ugotovili, kaj si nekdo, ki vam je pri srcu v resnici želi.

RIBI
Ker ne boste obremenjeni z delom in financami, si boste veliko lažje odtrgali nekaj časa zase in za globok razmislek. Prijazne in romantične besede vas bodo omehčale tudi v zoprnih trenutkih.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.