Magazin > Horoskop in Numerologija
3598 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 15. maja 2021

astrologija, napoved Profimedia
Taka bo vaša sobota.

OVEN
Splošno:

Danes boste zelo čustveni, kar bo povzročalo dodatne zaplete. Čutili boste, da potrebujete ljubezen in bližino. Ves dan boste zato zelo zmedeni in sentimentalni. Kritike danes ne boste sprejemali dobro, zdelo se vam bo, da ste celo depresivni. Popoldne si vzemite čas zase in pospešite krvno cirkulacijo. Videli boste, da bo vaše počutje boljše.

Ljubezen:
V ljubezni vam bodo danes zvezde naklonjene. Kljub slabšim preteklim dnem ste ohranili optimizem, predvsem tisti, ki ste v ustaljenem odnosu. Odkrili boste, da obstaja recept za vaše ljubezenske težave. Poiščite ga še danes! Tudi samski boste danes s svojo razneženostjo privlačili ljudi okoli vas. V večernih urah boste lahko dobili tisto, kar potrebujete.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3


BIK
Splošno:

Čutili boste, kako močni ste v resnici. Tako mentalno kot fizično se boste izkazali pri delovnih opravilih. V službi boste dokazali, da lahko dominirate vsaki situaciji. Res je, da ste močno znamenje, toda bodite previdni, saj vas bodo lahko prav v današnjem dnevu presenetili negativni odzivi okolice. Ne skušajte jim ukazovati, še posebno, če niste v nadrejenem položaju. 

Ljubezen:
Samski boste danes nagnjeni k novim možnostim za spoznavanje oseb. V zadnjem času se zdi, da je vaša želja po bližini in ljubezni močnejša, kot ste vajeni. Vzemite si čas, ko spoznavate nove osebe. Ne prehitevajte dogodkov. Tisti, ki že imate ustaljen odnos, boste danes pretiravali. Iskali boste napake pri partnerju, ki vam v resnici zelo ustreza. Premislite o svoji kritičnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

S svojim trudom in dobrimi odločitvami boste uspeli, kar vas bo zares presenetilo. Zdelo se vam je, da so se vse okoliščine obrnile proti vam, toda motili ste se. Vaša prošnja je bila uslišana, zato danes pričakujte zares vesel dan. Dopoldne bo minilo zelo hitro, prav tako boste navdušeni nad priznanjem. Znali boste proslaviti uspeh v svojem stilu!

Ljubezen:
V ljubezni boste zelo optimistični. Čutili boste, kako se predajate občutkom sreče in zadovoljstva. Uspeh pri delu bo vplival na vaše čustveno življenje. Prekipevali boste od novih idej, zato se boste danes potrudili za svojega partnerja. Pripravili mu boste prijetno presenečenje, ki bo zanj nepozabno. Samski boste z mislimi pri svoji simpatiji. Premislite o koraku naprej.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Danes boste zelo srečni. Občasno se boste sicer lahko zapletli v situacije, ki vas bodo omejevale, toda čutili boste, da ste lahko kos vsemu. Vaša pozitivna energija bo na višku. Glede pomembne osebe se boste morali odločiti med dvema možnostima. Dobro pretehtajte situacijo in analizirajte delo, ki je pred vami. Odločitev, ki jo boste sprejeli, bo na koncu tista prava. 

Ljubezen:
V današnjem dnevu vas na ljubezenskem področju čaka prijetno presenečenje. Odprli boste svoje misli in srce in videli boste, kakšna čustva se skrivajo znotraj vas. Tisti, ki ste vezani, pričakujte obuditev čustev in okrepitev vezi med vama s partnerjem. Razmišljali boste o tem, koliko sta zamudila. Danes je pravi dan, da nadoknadita vse za nazaj. Srečno!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


LEV
Splošno:

Čeprav ste vajeni zelo pestrega življenja in preživljanja prostega časa, danes temu ne bo tako. Čutili boste, da potrebujete čas zase. Izolirali se boste od domačih, posvetili se boste sebi in umirjenim dejavnostim. Moč vašega uma bo na višku, čeprav boste sami zatopljeni v svoje misli. Čutili boste, da globoko v vas prevladuje depresivno počutje. V večernih urah vas bo minilo. 

Ljubezen:
V ljubezni boste danes boljše volje. Samski boste povsem navdušeni nad osebo, ki se vam že dalj časa skuša približati. Odkrili boste, da vaju druži ogromno skupnih točk. Vajine vrednote bodo tako podobne, da se vama bo zdelo, da sta ustvarjena drug za drugega. Tisti, ki ste vezani, boste danes navdušeni nad pozornostjo, ki vam jo bo izkazal partner.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno:

Finančno stanje je zagotovo boljše, kot ste vajeni, zato boste danes dobre volje. Že zbudili se boste navdušeni. Dan boste posvetili prijateljem in ljubezni. Zdelo se vam bo, da je v vaše življenje ponovno posijalo sonce, zato boste polni dobre volje in pozitivne energije. Pazite le na odnose z okolico, še posebno pazljivi bodite pri komunikaciji s starejšimi.

Ljubezen:
Danes se boste počutili bolje. Zdelo se vam bo, da ste se v preteklih dneh prenaglili pri ljubezenskih odločitvah, zato se boste danes, predvsem vezani, oddolžili svojemu partnerju. Ljubezen med vama bo obrodila sadove, toda samo, če boste izrazili svoja čustva. Bodite iskreni in videli boste, da vam bo povrnjeno. Po napornem delovniku boste mnogi samski prav danes podali iniciativo za srečanje s simpatijo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:
Danes boste občutili, kako vam počutje ne služi. Slabše počutje vam bo lahko prineslo ogromno težav. Razlog za slabo počutje tiči nekje globoko v vas. Skušajte razmišljati optimistično in videli boste, da bodo težave izginile same od sebe. Pri delu bodite previdni, saj boste prav danes pod stalnim nadzorom nadrejenih.

Ljubezen:
Čustveno se boste danes počutili odlično. Čutili boste, da je danes dan, ki ga morate izkoristiti do potankosti. Čeprav se bo zdravje malce poigralo z vami, boste vezani zagotovo hrepeneli po partnerjevi bližini. Svojih občutkov ne boste skrivali, zato bo komunikacija med vama izvrstna. Tudi tisti, ki niste v ustaljenem odnosu, boste danes pripravljeni na nove podvige in nova poznanstva.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 1


ŠKORPIJON
Splošno:

Pred vami so trenutki, ki vam bodo zagotovo polepšali dan. Glede pomembne zadeve boste prejeli razveseljujoče novice, ki vas bodo presenetile. Pred vami je obdobje, v katerem se boste morali zagotovo dokazati. Že danes boste pokazali vso svojo zagnanost, zato lahko kaj kmalu pričakujte nove ponudbe in priložnosti. vzbudili boste zanimanje, tudi drugi bodo navdušeni nad vami in nad vašim delom. Bravo!

Ljubezen:
V ljubezni boste malce manj srečni. Slediti boste morali svoji intuiciji in se predajati neznanim občutkom. Morda boste čutili razdvojenost med svojimi fizičnimi in čustvenimi potrebami, toda vsekakor pričakujte pester večer. V družbi prijateljev se boste zabavali, pozabili boste na čustvene tegobe. Vezani boste morali izkoristiti priložnosti. Razmerje, ki ga imate, postaja dolgočasno. Pokažite malo zagnanosti in videli boste, kako lepo vama je lahko v resnici.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


STRELEC
Splošno:
 
Dan bo zares uspešen v ekonomskem pogledu. Lahko pričakujete prilive denarja ali poklon, ki vam ga bo namenila oseba, ki vam veliko pomeni. Izvedeli boste za enkratno priložnost, s katero boste lahko oplemenitili premoženje. Ne odlašajte. Kdor ne vpraša, ne izve. Vaše splošno počutje bo odlično. Po napornem dnevu se sprostite. Tako si boste povrnili energijo za pester večer.

Ljubezen:
V intimnem pogledu je pred vami dan poln čustvenega naboja. Vezani boste čutili, da se enostavno ne morete oddaljiti od svojega partnerja. Vez med vama bo močnejša kot kdajkoli prej. Bodite previdni, saj boste danes lahko dokazali, kako posesivni ste lahko v resnici. Harmonija med vama bi lahko v trenutku izginila, zato pazite na svoje vedenje. Ohranite zdravo mero razuma.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Glede domačih ali osebnih obveznosti se boste danes znašli pred novimi preizkušnjami. Ne ustrašite se. Tudi danes pokažite, kako pogumni ste lahko v resnici. Soočite se z izzivom in videli boste, da ste lahko ponosni sami nase. Naj vas danes vodita vztrajnost in pozornost. Pijte dosti vode, saj se bodo drugače lahko pojavile težave z dehidracijo! Previdno.

Ljubezen:
Nagnjeni boste k duhovnosti, zato boste čutili, da je ljubezen najvišja vrednota v vašem življenju. Dopoldan boste zaposleni z delom, toda v popoldanskem času boste presenetili svojega partnerja z enkratno idejo, ki vaju bo zbližala. V večernih urah pričakujte ogromno smeha in prijetnega razglabljanja. Samski boste danes v središču pozornosti. Nekdo vas bo opazoval cel večer.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2


VODNAR
Splošno:

Pred vami je čudovit dan. Izkusili boste nekaj povsem novega, nekaj, kar vam do sedaj ni bilo znano. Pri tem boste pozabili na težave, saj bo navdušenje in optimizem na višku. Vaš trud bo končno cenjen, kar vam bo pričaralo nasmeh na obraz. Večer boste preživeli mirno. Potrebovali boste čas zase, zato se ne čudite, če se boste zalotili med fantaziranjem. 

Ljubezen:
Danes boste stali svojemu partnerju ob strani. Morda bo potreboval vašo pomoč in danes mu jo boste prav zagotovo ponudili. Ponosni boste nase in na to, da ste lahko v oporo partnerju. Čutili boste, da vas potrebuje in to boste cenili. Predvsem predstavniki moškega spola boste izkazovali zaskrbljenost do ljubljene osebe. Samski boste preveč osredotočeni nase, kar vam bodo lahko kasneje očitali. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


RIBI
Splošno:

Umirili boste svoje strasti in želje po menjavi dela. Četudi že dolgo razmišljate o tem, sedaj ni pravi čas za ukrepanje. Spremljajte trg dela, o svojih načrtih pa molčite. Zaupate jih lahko le najbližjim, saj veste, da se na njih lahko zanesete. Čutili boste, da ste v dobri intelektualni in miselni formi in da lahko dosežete vse, kar si zadate. Nov projekt je na vidiku, premislite, ali ga boste sprejeli ali ne. 

Ljubezen:
Čas je, da spregovori vaše srce. Morda se oklepate zveze, ki ni več to, kar je bila, ali pa se oklepate določenih čustev, ki niso pristna. Razmislite o tem, česa si zares želite. Lažje vam bo. Čutili boste, da se v partnerskem razmerju ne čutite izpopolnjeno. Premislite o svojih občutkih. Resnico boste spoznali že danes. Ne slepite več sebe, niti svojega partnerja.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.