Magazin > Horoskop in Numerologija
8728 ogledov

Dnevni horoskop za soboto 15. oktobra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Poskrbeli boste, da bo domišljija nenehno aktivirana, kar vam prinaša čustveno tolažbo.

V odnosih se boste najbolj razveselili topline in navdiha. Razmišljali boste o kreativnih načinih izražanja svoje ljubezni. Izkazali se boste za zelo pronicljivega in duhovitega posameznika, ki se spretno znajde v vsaki situaciji. Počutje bo na višji ravni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne bo vam pogodu, da vas ves čas opozarjajo, da nekaj delate drugače. Prisluhnite jim pozorno, morda boste vse skupaj lahko izpeljali na lažji ter bolj učinkovit način.

BIK 
Želite si vedno več in storili boste marsikaj, da odnos, ki se je nekako zaustavil čim prej premaknete naprej. Ker ne marate sedeti križem rok boste ves čas počeli nekaj koristnega.

DVOJČKA 
Tokrat ne boste ostali praznih rok, saj si boste znali izboriti tisto, kar vam po napornem delu v bistvu pripada. Misli bodo nasičene z željo po večjem materialnem ugodju.

RAK 
Stare težave, ki vam povzročajo glavobole vas bodo prisilile, da kljub odlični delovni storilnosti večkrat naredite premor. Situacija, ki vas je še pred kratkim obremenjevala, vas bo nasmejala.

LEV 
V mislih se bo ves čas prepletalo nekaj zanimivih načrtov, ki bi jih radi čim prej uresničili. Veseli boste podpore, ki jo boste deležni s strani mlajših, ki bodo izredno razigrani.

DEVICA
Končno boste v domačem okolju pripravljeni uvesti nekaj pomembnih sprememb. Porabili boste manj časa in denarja, zato se boste proti večeru, ko luna prehaja v raka oddahnili.  

TEHTNICA 
Ne skrbite preveč, če se bo nekaj začelo komplicirati, ker bo to le začasen zastoj, ki vas naj ne odvrne od tega, da bi še naprej vztrajali pri začrtanih ciljih ter željah. 

ŠKORPIJON
Zadovoljni boste s seboj, saj počasi osvajate pomembno lekcijo, ki vam prinaša tudi finančno varnost. Znali boste s sabo, prav tako tudi s tistimi, ki niso najbolj prilagodljivi.

STRELEC 
Vzemite si čas za prijatelje, družite se in prebujajte ustvarjalni navdih. Znali se boste popolnoma sprostiti in ujeti srečo tudi na področju čustev, kjer ste polni pričakovanj.

KOZOROG 
Če boste v zanimivi situaciji želeli narediti naslednjo potezo, se boste morali držati določenih pravil. Pri čakanju nikar ne bodite nestrpni, saj bi lahko spregledali pomemben ključ.

VODNAR 
Odzivali se boste na podlagi občutka in se spretno izvlekli iz vsake zagate, toda popazite da ne boste s povečanim egom koga užalili ali besedno popolnoma poteptali.

RIBI 
Previdno delujte v situacijah, kjer ste odvisni od odločitev drugih. Marsikaj boste spretno obrnili v svojo prid, zato se vam nagrada tokrat ne bo izmuznila iz rok. Poudarili boste bistvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.