Magazin > Horoskop in Numerologija
9360 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 16. aprila 2022

astrologija Profimedia
Nakopičene misli, neuresničljive želje, stare zamere, vse to lahko vpliv Polne lune prinese na površje.

Vendar se ne ustrašite, saj boste imeli dovolj moči, da se soočite in se približate fazi umirjenosti. Velik poudarek bo na zunanji podobi, ki pa naj vas prehitro ne zavede v napačna prepričanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dobra volja, ki bo prisotna kljub Polni luni bo blagodejno vplivala na vaše počutje. Uživali boste kot že dolgo ne, saj boste navihani, sproščeni in dovzetni za razigrane podvige.

BIK 
Danes boste čistili, sestavljali, razmišljali, skratka na vsak način boste želeli ubežati energiji Polne lune. Zvečer boste pa kmalu zaspali, z lepimi mislimi in občutkom, da ste ljubljeni.

DVOJČKA 
Marsikaj bo odvisno tudi od vas, zato ne posedajte križem rok in ne čakajte, da se bodo zadeve rešile same od sebe. Vaš temperament zahteva več dogajanja, zato se podajte v akcijo.

RAK 
Če čutite posledice čezmernega sedenja in nezdrave prehrane naredite nekaj zase. Prebudite tudi svoje speče čute, ter se intenzivno poglobite v reševanje zapletenih situacij.

LEV 
Zaradi vpliva Polne lune boste veliko razmišljali o stari ljubezni, ki je že zdavnaj za vami. Raje se usmerite v trenutno situacijo, ki prav tako zahteva soočenje ter več strasti.

DEVICA 
Nič se ne bo premaknilo, če boste še enkrat le čakali v nedogled! Prebuja se ljubosumje, ki ga boste sicer dobro prikrili. Najprej razčistite s svojimi čustvi, nato se usmerite drugam.

TEHTNICA  
Z več samodiscipline in energijo Polne lune se boste uspešno spopadali z izzivi in tako dosegli to, kar ste si zamislili. Počutje bo stabilno, saj boste zaupali sebi in svojim občutkom.

ŠKORPIJON 
Danes si boste vzeli nekaj časa samo zase, za sproščanje. Energija Polne lune bo nekakšna gonilna sila, ki vas bo vodila k občutku, da je trenutno vse tako, kot bi moralo biti.

STRELEC 
Radi bi doživeli nekaj povsem novega in vznemirljivega, zato se nikar ne zadržujte. Polna luna bo prebudila čustvene zaznave, zato se boste odločili za spontan in iskren korak.

KOZOROG 
Precej ognjevito se boste odzvali na nekoga, zato ne pričakujte romantike. Razburjenje, ki se bo zaradi Polne lune bliskovito stopnjevalo, bo tokrat zelo težko umiriti.

VODNAR 
Izkazali se boste pri vsem, kar zahteva veliko spretnosti. To je lahko kakršna koli oblika umetniškega ustvarjanja, ki vas bo počasi popeljala na višji nivo. Slabe stvari vas ne bodo zanimale.

RIBI 
Ne morete dokončati vseh obveznosti, saj vas nazaj drži vpliv Polne lune. Prav tako ste preutrujeni od vsega, kar ste pustili za seboj. Prenehajte se zapirati vase, saj vas to ne vodi v srečo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.