Magazin > Horoskop in Numerologija
3965 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 16. decembra

astrologija
Koga čaka prekrasna sobota?

OVEN

Splošno:
Danes boste preveliki idealisti, zato boste večkrat izgubili stik z realnostjo. Po eni strani vam bo to godilo, po drugi strani pa bo to predstavljalo težavo, saj ne boste zbrani. Danes se posvetite bolj prijetnim stvarem. Popoldan bo ugoden čas za reševanje zadev, za katere drugače nimate dovolj časa.

Ljubezen:
Vezani boste v zvezi opazili, da se je vaš partner nekoliko odtujil od vas. Poskusite mu pokazati, da ga imate zelo radi, da ga spoštujete in da je njegovo mesto pri vas. Samski boste jutro izkoristili za sprehod z osebo, v katero ste že nekaj časa zagledani in ste končno zbrali pogum, da ste jo povabili ven.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Imeli boste občutek, da vam stvari uhajajo iz rok. Vsakodnevnim aktivnostim ne boste kos, ker jih bo kar naenkrat preprosto preveč. Vzemite si čas in določite prioritete, ostale obveznosti in skrbi pa postavite na stranski tir. Razbremenite se in ne imejte slabe vesti, če vsaki možni stvari ne boste posvetili stoodstotne pozornosti.

Ljubezen:
Za vezane bo nastopilo nekaj težav v partnerski zvezi, vendar se bo po dolgem in temeljitem pogovoru vse uredilo, kasneje pa bo sledil romantičen izlet. Samski se odpravite med ljudi, kjer boste spoznali osebo, ki jo že nekaj časa iščete. Z njo boste začeli globoke in zanimive pogovore. Izkoristite ponujeno priložnost in sledite svojim občutkom.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Dan boste izkoristili za sklepanje poslovnih vezi. Dopoldan se boste posvečali službenim zadevam, popoldne pa boste preživeli v družinskem krogu, kjer boste izvedeli novico, ki vas bo spravila v dobro voljo. Vaše počutje bo na začetku nekoliko slabše, kasneje pa se bo izboljšalo. Z družino si oglejte komedijo in skupaj boste preživeli prijeten večer.

Ljubezen:
Vezani pazite na svoje obnašanje, saj bi z nepremišljenimi dejanji lahko prizadeli svojega partnerja. Razmislite. Če ga res želite obdržati, spremenite svoj način obnašanja. Samski ste polni energije in upanja, zato so vaša pričakovanja visoka, pravzaprav previsoka. Bodite realni in nevsiljivi, saj boste drugače potencialne ljubimce odgnali stran.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Pred vami je razburljiv dan. Preživeli ga boste brezskrbno in v prijetni družbi. Ljudi ob sebi boste spravili v dobro voljo. Srečali boste osebo, s katero ste obiskovali srednjo šolo in je dolgo časa niste videli. Skupaj boste preživeli prijeten večer, obujali boste spomine iz šolskih dni. Vaše počutje se bo po tem obisku izboljšalo.

Ljubezen:
Vezani se ne morete odločiti, na kakšen način bi partnerju izpovedali svoja čustva. Ne želite ga prestrašiti, vendar po drugi strani želite, da se zaveda, kakšni so vaši občutki. Večer bo kot nalašč za pogovor, saj mu boste lahko omenili, kaj čutite, ko ste z njim. Samski ste se privadili na samski stan. Naložili si boste kup dnevnih obveznosti, da boste pregnali misel na to dejstvo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Danes si boste želeli le miru. Dan boste želeli preživeti v krogu bližnjih. Vaši načrti so bili obisk parka in ogled filma v kinu, vendar vam višja sila ne bo dopustila počivati, saj boste na obisk dobili prijatelje, s katerimi ste v preteklosti zaradi njihovega odhoda v tujino izgubili stik. Obiska se boste zelo razveselili, zato boste v hipu pozabili na utrujenost.

Ljubezen:
Samski ste naveličani obnašanja simpatije. Dovolj imate tega, da ste vedno peto kolo, zato je čas, da prenehate s tovrstnim početjem, saj je nesmiselno. Razmislite, po čem hrepenite in temu sledite. Ne morete sedeti na dveh stolih. Vezani ste srečni in uživate sadove ljubezni, za katere sta se s partnerjem zelo trudila.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:
Naveličani ste rutine, ki jo imate v življenju, saj vsak dan počnete iste stvari. Zakaj pa ne bi spremenili načrtov in zamenjali smer vožnje? Namesto tega, da ponovno vi kuhate kosilo, za spremembo povabite partnerja, da kosilo pripravita skupaj ali pa si privoščita obed v restavraciji. Popoldan pa se odpravite naokrog. Navdušeni boste.

Ljubezen:
Vezani ste zanemarili potrebe partnerja in čas je, da mu vrnete vso pozornost, ki si jo zasluži. Ko ste vi imeli krizo, vam je stal ob strani in vas bodril, sedaj pa si on zasluži vašo pozornost in spodbudo. Samski si želite novih poznanstev, želite si tistega občutka, ko spoznate nekoga in je potencialni pravi. Ne obotavljajte se.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Spopadate se s finančnimi težavami, ki se v nasprotju s pričakovanji le poglabljajo in poglabljajo. Premislite o načinu življenja, ki ga živite in o tem, kaj bi lahko spremenili. Katere navade bi bili sposobni čim prej opustiti? Enostavno je čas, da se soočite s situacijo. Odrekanje bo del tega procesa, vendar se boste na spremembe hitro navadili.

Ljubezen:
Vezani boste v zvezi nekoliko razočarani, saj vam vaš partner ne bo posvečal dovolj pozornosti. Pogovorite se z njim in se odpravite na romantično večerjo v dvoje. Zadeve se bodo uredile. Samski boste opazili, da vam oseba, ki ste jo spoznali pred nekaj časa, vrača naklonjenost, zato to izkoristite in jo povabite na zmenek.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste zelo leni, vendar boste morali to spremeniti in najti energijo za popoldanske aktivnosti s prijatelji. Kljub temu, da vam bo poležavanje pred televizorjem odgovarjalo, pustite prijateljem, da vas pregovorijo in spravijo ven v naravo. Zrak vam bo dobro del, prav tako tudi sproščujoč sprehod, ki vam bo povrnil notranjo energijo, ki ste jo izčrpali v delovnem tednu.

Ljubezen:
Vezani ste preveč ljubosumni in partnerju ne pustite dihati. Vse to ga odbija. Če boste nadaljevali s takšnim obnašanjem, obstaja nevarnost, da ga boste izgubili. Samski si želite bližine nekoga, ki ste ga nedavno spoznali na delovnem mestu. Zvezde so vam naklonjene, zato lahko pričakujete prijeten začetek nečesa novega.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Odpravite se na izlet v naravo. Poskusite se sprostiti po napornem tednu. Srečali boste osebo, ki je že dolgo časa niste videli, vendar vam bo srečanje pokvarilo naslednji teden. Vaše počutje bo do srečanja dobro, potem pa bodo nastopili glavoboli in slabost. Vse skupaj premagajte s počitkom in pitjem vode, odmaknite se od družbe in v miru premislite zadevo.

Ljubezen:
Samski ste se vdali v usodo in ste prepričani, da niste sposobni ne dobiti in ne obdržati partnerja. To vas spravlja v obup, prav tako pa kvari tudi vašo že tako slabo samopodobo. Potrebujete podporo prijatelja, ki vas bo bodril v teh težkih trenutkih. Vezani se zavedate, kakšno srečo imate, da ste našli partnerja, kot je vaš. Pokažite mu svoje občutke.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:
Dan boste začeli polni energije. To energijo izkoristite za športne dejavnosti v naravi, kar vam bo dalo energijo za naslednji teden. Imeli boste neprijetno izkušnjo s prijateljem iz preteklosti, ki vam bo s pogovorom pokvaril preostanek dneva. Poskusite se čim manj obremenjevati s težavami drugih in se posvetite sebi, kar vam bo zelo koristilo.

Ljubezen:
Samski si želite novih avantur, vendar ste še vedno ujeti v preteklosti. Poglobite se vase in razjasnite sami pri sebi, po čem hrepenite. Če se boste nato še želeli vrniti v preteklost, imate vrata še vedno odprta, po drugi strani pa vam tudi prihodnost ponuja nove priložnosti. Vezani si želite več druženja s partnerjem.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Organizirali boste popoln dan, za kar vam bodo prijatelji zelo hvaležni. Že zelo dolgo usklajujete načrte in se poskušate srečati, vendar vam do sedaj to ni uspelo. Zato dobro izkoristite današnji dan, ki vam bo pripravil presenečenje za presenečenjem. Ko boste naleteli na težavo, glejte nanjo kot na pol poln kozarec in jo na ta način vzemite kot izziv.

Ljubezen:
Vezani boste svojega partnerja razvajali, vendar on tega ne bo opazil, zato boste nekoliko razočarani. Kasneje pa bo parter vašo pozornost le opazil, kar vas bo razveselilo in pomirilo. Samski boste poskušali navezati stike z osebo iz preteklosti. Ta vas bo najprej ignorirala, kasneje pa se bo le odzvala vašemu povabilu in skupaj bosta preživela romantičen večer v dvoje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Pričakujte obisk osebe, ki vam bo spremenila življenje. Sam obisk sicer ne bo nič posebnega in nič nenavadnega, vendar vas bo ta oseba postavila pred izbiro, ki bo močno zaznamovala vaše življenje. Kljub temu, da danes ne boste imeli dovolj energije za sprejemanje odločitev, bodo zvezde naklonjene temu, zato se le poglobite vase in v svoje želje.

Ljubezen:
Vezani ste končno prepričani v partnerja in ste se mu pripravljeni popolnoma odpreti. Kljub temu, da ga sedaj že dobro poznate in menite, da pred vami nima skrivnosti, ne pozabite na racionalnost in ne bodite preveč naivni. Samski se bojite za svojo prihodnost, saj si na vrat na nos želite partnerja, kar pa vam ne uspeva.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.