Magazin > Horoskop in Numerologija
2730 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 16. februarja

Horoskop
Olala, vodnarji, to bo vikend ljubezni!

OVEN

Splošno:

Spremembe, ki se bodo dogajale, bodo za vas velika uganka. Predstavljale bodo izziv, s katerimi se boste nekateri lažje soočili, drugi težje. Sprejmite, kar bo neizbežno in na kar ne boste morali vplivati. Pred burnim zunanjim dogajanjem se zaščitite z varovanjem tistih vrednot, ki vam jih nihče ne more odvzeti.

Ljubezen:
Stanje v družini in partnerstvu bo dokaj nemirno. Neugodnosti, ki se bodo pojavljale, bodo neposredno vplivale na odnos s partnerjem, domačimi, morda tudi na določena nerešena vprašanja okrog nasledstva. Prepiri in glasne razprave vas bodo zelo bremenile, saj bo težko najti skupni jezik in dogovor.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK

Splošno:

Pokažite svoje pozitivne lastnosti in zagnanost, še posebej če iščete novo ljubezen ali boljši zaslužek. Zaupajte v svoje zmožnosti in se postavite zase. Povečana občutljivost bo lahko na površje privabila čustva, ki ste jih dolgo zadrževali v sebi. Morda jih niste želeli ali niste smeli pokazati. Sedaj bodo lahko že ob najmanjši provokaciji kar zletela iz vas.

Ljubezen:
Vzemite si malo več prostora in časa zase. Partnerju poskušajte uvidevno razložiti, da v tem občutljivem obdobju potrebujete pomoč in podporo prijateljev. Osvobodite se vsakodnevnih obveznosti. Pogovori med vama bodo učinkoviti in manj napeti. Zaradi miru v hiši boste veliko bolj pripravljeni na dogovor.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno:

Čuvajte svojo energijo, saj jo boste trošili na negativnih in nesmiselnih stvareh. Imunski sistem bo padel, vi pa boste postajali vse bolj trmasti. Potrebovali boste veliko samonadzora, potrpljenja in prilagodljivosti, če boste želeli premagati vse negativnosti. Z izkušnjami in samozavestjo boste uspeli tudi te negativne spremembe spreobrniti v svojo korist.

Ljubezen:
Iskreno in popustljivo vedenje bo ključ za vašo čustveno srečo in občutek sprejetosti. Številne težke okoliščine se bodo spremenile. V kolikor ste do sedaj v svojem domu trpeli razne omejitve, boste danes poiskali rešitev, s katero boste zadovoljni vi in vaši domači. Pomembni bodo postali načrti za nov dom, preureditev ali obnovo.


Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

 
RAK

Splošno:

Delo in dom bosta danes vaši ključni temi. Poskušajte poiskati bolj zdravo ravnovesje med njima. Morda se boste spraševali, ali bi ostali kjer ste ali bi šli naprej. To vprašanje bo zahtevalo resnejši in treznejši pristop. Preden se boste odločili, najprej pretehtajte, kaj bi lahko izgubili in kaj pridobili.

Ljubezen:
Ljubezensko stanje bo polno vzponov in padcev. Prehajali boste različne čustvene faze, kar vam bo odvzelo veliko energije in časa. Občasno niti sami ne boste vedeli, kje imate glavo. Privlačila vas bo svoboda in želja po novih izkušnjah. Po drugi strani pa boste hrepeneli za 'tistim pravim', s katerim bi lahko izmenjali svoje želje in mnenja. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno:

S pomočjo svojih ustvarjalnih potencialov, zanimivih zamisli in prodornosti boste blesteli. Potovanja bodo za mnoge pripadnike vašega znaka najboljše zdravilo za živce in beg iz vsakdana. Kariera se bo razcvetela. Prav tako bodo odnosi s prijatelji in domačimi polni pozitivne energije in razumevanja. Opustite škodljive razvade.

Ljubezen:
Dan ne bo lahek in vesel. Za vse, kar boste naredili, se boste morali posebej namučiti. Po vsej verjetnosti boste pristali na razne kompromise. Samski boste s težavo spreminjali svoje navade, četudi se boste močno zaljubili. Vezani in poročeni si boste izmišljali razne zgodbice in izgovore za svoje vse pogostejše odhode in neprisotnost. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


DEVICA

Splošno:

Premislite, preden boste ukrepali in odkrijte svojo pravo motivacijo. V prvi plan postavite denar in materialne vrednote. Zavedajte se, da ne boste dobili priložnosti za lahek zaslužek, ampak boste morali potrpežljivo delati. Uresničevanje vseh obveznosti bo edina pot, ki vas bo vodila k osebnemu zadovoljstvu.

Ljubezen:
V partnerstvu boste težko našli mir. Ne boste sprejemali nasvetov, tudi vaša pričakovanja bodo dokaj nerealna. Ukazovalni boste in s svojim vedenjem boste pogosto izzivali in potencirali nasprotovanje. Izgubo in poraz boste zelo težko prenašali, kar se bo lahko pokazalo za slabo, tudi za vaše psihofizično ravnovesje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3


TEHTNICA

Splošno:

Sporazumevanje bo ključ, ki bo odpiral vsa vrata. Odločite se, ali boste ubrali miren pristop ali pa malce agresivnejši. Na prvem mestu bodo finance. Prišel bo trenutek, ko boste morali bolj pozorno načrtovati svoje prihodke in odhodke ter jih držati pod nadzorom. Učvrstite določena prijateljstva in se posvetite vzgoji otrok.

Ljubezen:
Zaradi svojega optimističnega in pozitivnega načina razmišljanja boste v ljubezni naredili pomemben korak naprej. Odkrili boste, da je življenje veliko lepše in ugodnejše, če svoje dobre in slabe trenutke lahko delite z drugo osebo. Zaljubili se boste v osebo, ki bo skoraj intuitivno čutila vaše prednosti in slabosti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Spremenite svoj pristop in način življenja. Sprejmite svoj jaz in samozavestno zakorakajte spremembam naproti. Ne zapostavljajte potlačenih in neizraženih čustev, ker bi to lahko slabo vplivalo na vaše zdravje. Nova pot bo v vaše življenje prinesla pozitivne novosti. Sprejmite tudi nove ljudi, ki bodo vstopili v vaše življenje. 

Ljubezen: 
Ne taktizirajte in ne oddaljujte se od partnerja. Prepustite se viharju čustev in dogodkov, ki bodo vaše življenje naredili pravljično. Vezani in poročeni boste čutili, da se vajin odnos izboljšuje. S partnerjem bosta ponovno našla skupne teme. Skozi vse odnose, ne glede na to ali so prijateljski, čustveni ali poslovni, boste odkrivali nove, koristne stvari o sebi.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno:

Začeli boste razmišljati o novih priložnostih in načrtih. Ne boste več ohromljeni od strahu in z več veselja se boste posvetili zabavi in komunikaciji. Ponovno boste čutili, da so vam odprta številna vrata. Odpravite se med ljudi in začnite zbirati pomembne in koristne podatke. Družite se in se naučite kaj novega.

Ljubezen: 
Mladi in samski boste okrog sebe začeli opažati uspešne in srečne zveze, kar vam bo vlilo novega upanja in tudi vi boste poiskali ljubezensko srečo. Pozitivne spremembe prihajajo tudi k poročenim, ki do sedaj niso bili zadovoljni s svojim zakonskim statusom. Med vama se bo ponovno prebudila ljubezenska iskra in tokrat bo prerasla v plamen.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

 
 KOZOROG

Splošno:

Obremenjevala vas bosta pomen denarja in občutek varnosti. Posvetite več pozornosti svojemu zdravju in ga postavite na prvo mesto na lestvici vaših prednosti. Bolj skrbite zase, svojo prehrano, gibanje in prenehajte kaditi ter se občasno očistite stresa in negativne energije.

Ljubezen:
Vajina zveza bo burna. Dogajale se bodo nepričakovane situacije, ki vam bodo sprva zanimive, kasneje pa vas bodo zelo obremenjevale. Postajali boste vse bolj negotovi, ne boste vedeli pri čem ste in dvomili boste v svoja in partnerjeva čustva. Takšna igra vam bo vzela veliko dragocenega časa in začeli se boste spraševati o pomenu vajinega odnosa.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:

V središču vaše pozornosti bodo družinska vprašanja. Tudi okoliščine v službi se bodo spreminjale, ampak ne pozabite, da je vaše srce tam, kjer je vaš dom. Ljubezen, zasebno življenje in odnos s partnerjem bodo teme, ki bodo spreminjale vaše razpoloženje in vaš pristop. Ali ste pripravljeni narediti korak naprej?

Ljubezen: 
Danes boste zelo privlačni in šarmantni. S svojim videzom, sijajem v očeh in pristopom boste plenili pozornost nasprotnega spola. Vezani boste začutili potrebo, da bi svojo ljubezen okronali s poroko. Zvezde vas bodo podpirale. Pripravljeni boste na nov začetek, prepričani boste vase.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:

Poskušajte ostati mirni in tolerantni, saj si boste vsako nepremišljeno in nespametno izjavo vzeli k srcu. Ravno tako boste z lahkoto prizadeli druge. Želeli boste ohraniti varnost družinskega življenja, kar bo tudi najpomembnejši motiv vašega delovanja. Zaključek dneva bo prinesel novo energijo – spremenljivo, hitro in brezskrbno.

Ljubezen:
Pred vami je obdobje nove ljubezni, poskusov, zablod, a tudi umiritev in ustalitev s partnerjem. Vezani boste sedaj želeli narediti korak naprej, kar bo pomenilo tudi poroko, skupno življenje in načrtovanje potomstva. Za vas in za partnerja bo to napredovanje in uresničitev skupnih želja.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.