Magazin > Horoskop in Numerologija
3808 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 16. julija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Priznajte si, če ste žalostni ali jezni, soočite se s čustvi, ki se bodo prepletala čez dan.

Naj vas občasna nihanja ne spravijo v slabo voljo, raje jih uporabite kot lekcijo. Mikal vas bo korak na osebnem področju, vendar se najprej skušajte prepričati, če je vse skupaj tako kot mora biti, da ne boste po nepotrebnem izgubljali energije. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Samski ovni se boste najboljše počutili skozi dan, ko bo luna v znamenju rib prebudila čustveno zaznavo. Z lahkoto se boste pogovorili in spoznali, da ste v določeni situaciji odreagirali tako kot je potrebno.

BIK 
Končno boste kljub nežni energiji, ki prehaja v znamenje rib popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga zmoti. Nekdo bo na vas gledal popolnoma drugače, kot ste vajeni. 

DVOJČKA 
Navduševali boste s samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte tistih ki so vam preveč blizu. Ko se boste odločili, bo vse skupaj bolj enostavno ter veliko lažje izvedljivo.

RAK 
Dovolite si čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, odvečna zaskrbljenost naj malce počaka. Vezani se boste bolj kot običajno ukvarjali s pripombami, ki ne bodo najbolj smiselne.

LEV 
Iznajdljivost boste najlažje izkoristili na finančnem področju. Vaša pričakovanja so sicer zelo velika, vendar se lahko kljub temu uresničijo. Zavedajte se svojih prednosti in se izognite slabostim.

DEVICA
Skozi dan se bo vse skupaj zavrtelo v nežni smeri. Počasi se boste srečali z ugotovitvijo, da se enostavne stvari razvijajo same. Prisluhnite tudi tistim, ki vas vedno navdihnejo.

TEHTNICA 
Dobili boste preblisk, kako se izogniti rutini. Nekaj, o čemer razmišljate že dlje časa se lahko razvije v boljši smeri kot ste predvidevali. Nikar ne držite stvari v sebi, raje jih nekomu zaupajte.

ŠKORPIJON 
Obremenjeni boste s starimi težavami, ki vas bodo prisilile v to, da se z nekom končno pogovorite o vsem, kar vas muči. Na področju denarja prihajajo nova pomembna spoznanja.

STRELEC 
Tokrat si želite mir in čas samo zase, pojavljalo pa se bo mnogo stvari, ki bodo kradle vaš čas in energijo. Spoznanja ki prihajajo, bodo dišala po realnem pogledu na čustveno doživljanje.

KOZOROG
Pogrešate več dogajanja, zato se bo vse skupaj zavrtelo precej nepričakovano. Na vas se bo spomnil nekdo, ki nima najbolj iskrenih namenov. Skušajte brati med vrsticami.

VODNAR 
Zaradi nakopičene energije bo na vrsti ljubezensko področje ter razčiščevanje povezano s tem. Nekdo je lahko po eni strani zelo čudovit, vendar vam to ni dovolj, če vas ne spoštuje dovolj.

RIBI 
Nekaj vam gre presenetljivo dobro, čeprav ste se bili še pred kratkim pripravljeni vdati. Počasi vam zmanjkuje izgovorov, zato se čim prej soočite z zgodbo, v kateri ste se znašli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.