Magazin > Horoskop in Numerologija
10534 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 16. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Sposobni se boste usmeriti v tiste stvari, ki so vas še pred kratkim močno begale.

Prisluhnite komentarjem tistih, ki še kako dobro vedo, kako se določene zadeve odvijajo. Ljubezenske vibracije vas bodo močno presenetile. Prihaja občutek, da nekaj zamujate in, da je nekaj na področju kariere in denarja šlo mimo vas. Preseneti vas lahko tudi občutljivost ega, ki bo zavirala harmonijo v odnosih. (Vir: horoskop.si)

OVEN

Če se boste ustavljali na vsakem koraku, boste z energijo lune v dvojčkih še manj zbrani. Največ zase boste naredili, če se boste spontano naslonili nazaj in si najprej skovali dober načrt.

BIK 

Nekdo od bližnjih vas bo prijazno opozoril, da svojo energijo znova in znova napačno usmerjate v stvari, ki niso pomembne. Prebudila in navdihnila vas bo želja po složnosti na področju ljubezni.

DVOJČKA 

Bodite previdni ter obzirni, ko se boste pripravljali na to, da nekomu poveste, kaj si mislite. Nikar ne potlačite tega, kar čutite, raje vztrajate, da se vsi sporni elementi čim prej razčistijo.

RAK

Nikar zaradi slabih izgovorov ne pustite na cedilu nekoga, ki že zelo nestrpno čaka na vaš klic. Podajte se razbremenjeno naprej, dvignite glavo in uspelo vam bo tudi nekaj zahtevnega.

LEV

Nikar si preveč ne razbijajte glave z nekom, ki se ne odziva tako kot bi želeli. Dopustite možnost, da ima morda kakšne težave. Prehitro sklepanje vas lahko zaradi energije lune v dvojčkih močno zavede.

DEVICA

V mislih vas bo preganjalo vprašanje, kako nekaj, kar vas obdaja, izboljšati. V hipu se boste z luno v dvojčkih domislili pametne ideje, vendar jo raje najprej prespite ter še enkrat analizirajte.

TEHTNICA 

Če imate v sebi kreativno žilico, presenetite z nasveti in skupnim ustvarjanjem tudi ostale. Nekaj bi lahko popravili hitreje, kot predvidevate. Nikar ne čakajte na druge, da se strinjajo z vami.

ŠKORPIJON

Ne ugovarjajte osebi, ki vam veliko pomeni, vendar zadnje čase razmišlja drugače, če nimate prave osnove. Jezilo vas bo, ker zaradi nemirne energije dvojčkov nikakor ne boste mogli nečesa v miru zaključiti.

STRELEC

V kolikor boste imeli opravka s starejšimi, pazite, kako boste ravnali, saj bo nekdo bolj občutljiv kot običajno. Na področju zdravja lahko nastopi slabo počutje, ki vas bo nekoliko obremenilno.

KOZOROG 

Čeprav se bodo vsi v vaši bližini pritoževali, boste z navihano energijo lune v dvojčkih zelo dobre volje. Prav tako se ne boste branili spogledovanja, če se bo pokazala kakšna priložnost.

VODNAR 

Odločno postavite nekomu, ki vas ves čas enostransko prosi za usluge, svoje meje. Krepite vztrajnost in odločnost, saj ju boste v določeni situaciji, ki se bo zgodila še kako potrebovali.

RIBI

Nekaj boste opravili popolnoma po svoje, vendar boste kljub temu dobili zeleno luč in podporo. Nasmejali se boste do solz, kar vam bo podarilo novo energijo za naslednje dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.