Magazin > Horoskop in Numerologija
9796 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 16. novembra

astrologija, horoskop
Taka bo vaša sobota.

OVEN
Splošno: 

Do svojih bližnjih boste nadvse zahtevni. Pazite, da ne boste nekoga spravili celo v jok. Ne smete biti tako ostri. Na trenutke se preveč oklepate starinskih in preživetih načel. Bodite malenkost bolj odprti in dovzetni za druge vplive, saj vam lahko omogočijo bolj kakovostno življenje.

Ljubezen
Samski boste še vedno neodločni in razdvojeni glede vprašanja ljubezni. Ni pomembno le to, da osrečite drugo osebo, pomembno je tudi to, da ste sami srečni. Vezani se poskusite s partnerjem pogovoriti in skupaj poiščita rešitev za trenutne težave. Ne zadržujte težav v sebi, bodite iskreni in odprti, saj vam bo to koristilo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Vsaj partnerju zaupajte, kar vam roji po glavi, saj ga že rahlo skrbi za vas. Vaše obnašanje je v zadnjem času namreč precej drugačno. Razložite mu, da vas bo razumel. Navsezadnje pa lahko tudi njega povabite k sodelovanju. Samski boste s svojimi čari omrežili neko osebo, po kateri že dolgo hrepenite.

Ljubezen
Današnji dan bo naravnost sanjski za vse pripadnike tega znamenja. Samski boste oddajali  privlačno energijo, s katero boste vsem pokazali, da ste res vredni greha. Strast vezanih pa se bo že zjutraj za nekaj trenutkov razplamtela in v dobro voljo bo spravila tudi partnerja. Ljubljena oseba vam bo danes zvečer pripravila prijetno presenečenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Na današnji dan vas čaka pestro dogajanje, danes se vam bodo dogajale nenavadne stvari. Imeli boste izredno notranjo moč, zato jo le črpajte iz sebe. Vezani boste v partnerstvu začutili harmonijo in spet boste tesno povezani s partnerjem. Samski pa ne boste mogli odlepiti oči z nekoga.

Ljubezen
Čustveno področje vam bo prineslo pozitivne napovedi za nocojšnji večer. Samski boste lahko spoznali novo simpatijo, ki vas bo navdušila. Vezani pa presenetite partnerja, saj to zagotovo potrebuje. Zadnje čase ste mu namenili malo manj pozornosti, zato je čas, da se mu odkupite. Posvetite se mu in si privoščita malce razvajanja.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 

Danes vas bo intuicija odlično vodila. Obstaja celo velika verjetnost, da se vam bodo uresničile neke želje ali sanje. Če boste glede nečesa potrebovali pomoč, nedvomno lahko računate nanjo. Lahko tudi, da jo boste prejeli od nekje daleč. Na splošno pa boste danes tiho v sebi kovali neke načrte.

Ljubezen
Vezani boste danes pozitivno presenečeni nad partnerjevo ponudbo. Zelo močna čustva bodo zavzela vaše misli. Samski boste spoznali, da je tempo, s katerim živite, prenaporen. Zaradi tega ste odklonili oziroma končali že marsikatero razmerje. Razmislite, če je vredno!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Neka oseba vas bo izredno presenetila, ni pa nujno, da ravno na pozitiven način. Tej osebi ste brezmejno zaupali, sedaj pa se vam bo zazdelo, da je šlo vse to zaupanje v nič. Za nastali položaj ne krivite sebe. Ostanite pozitivni in se posvetite opravkom, ki vas bodo razveselili.

Ljubezen
Vezani boste blesteli na vseh področjih, še posebno na ljubezenskem. Pri partnerju boste dosegli prav vse in na trenutke se vam bo zdelo, kot da se cel smisel vajinega razmerja vrti okoli vas. Samski se danes izognite čudnim situacijam, da vam je ne bo kdo zagodel.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Od današnjega dne ne pričakujte preveč. Morda bo šlo kaj narobe pri organizaciji ali pa kje drugje. Kar bo, pač bo. Poskusite iz dane situacije iztržiti največ in se ne prepustite slabi volji. Več dobre volje se vam obeta proti večeru, ko se boste družili z ljubljeno osebo. Posvetite se ji.

Ljubezen
Samski dobro izkoristite današnji dan, predvsem pa večer. Neka oseba vam bo zelo naklonjena. Medtem pa boste vezani reševali partnerski odnos, ki se je pred časom začel nekoliko krhati. Raziščite, kje tiči težava in jo rešite. Večer bo že romantičen in bolj sproščen.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Upoštevajte želje in potrebe okolice ter vaših najdražjih. V zadnjih dneh ste namreč precej ostro uveljavljali svojo voljo, s tem pa ste marsikoga zasenčili, še bolj pa njegove želje. Če ne želite, da vas ljudje negativno označijo, naredite nekaj v smeri izboljšanja. Ugodno bo za finance. 

Ljubezen
Vezani bodite danes do ljubljene osebe bolj nežni in čuteči, predvsem pa romantični, saj boste le tako lahko dosegli zavidljivo skladnost v vajinem odnosu. Nocoj se vama obeta čustveno zadovoljstvo. Samski z odločitvami počakajte do jutri, danes o ljubezni ne razmišljajte. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Zdelo se vam bo, da vas vsi kritizirajo. Niste namreč vajeni, da vam ljudje vsiljujejo svoja mnenja. Tudi če vam bodo želeli le pomagati, se boste odzvali napadalno. Na splošno boste danes dobre volje in razpoloženi za zabavo. Zvečer pa boste poleg tega še romantični, zato poskrbite za primerno družbo.

Ljubezen
Vezani danes dobro voljo delite s svojim partnerjem, saj je navsezadnje tudi on zaslužen za vaš uspeh. Nikar ne dovolita, da bi vama kdorkoli pokvaril nocojšnji večer. Prav tako imate samski pred seboj res prijeten dan. Nocoj boste navdušeni nad povabilom, ki bo izpolnilo vsa vaša pričakovanja. Prepustite se energiji nocojšnjega večera. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

V tem dnevu boste morali biti izredno previdni, saj boste nagnjeni k napačnim odločitvam, poleg tega pa tudi k poškodbam. Še posebno pazite pri rekreaciji in na cesti. Hitenje bi vas le še bolj izpostavilo, zato se umirite in vedno, preden se boste česarkoli lotili, še enkrat vdihnite in izdihnite.

Ljubezen
Čas je, da na vsa vprašanja odgovorite odkrito in neposredno. Pred tem pa se prepričajte, ali je vaš partner pripravljen slišati resnico. Nekaj že predolgo visi nad vama, kar ni pošteno. Kamen se vam bo odvalil od srca in z velikim zadovoljstvom se boste spet prepustili strastem. Tudi samski se pripravite, da bo danes nekdo razburkal vaša čustva.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Stvari se ne bodo odvijale tako hitro, kot si boste vi želeli. Znebite se občutka, da mora biti vse narejeno v trenutku. Hitro namreč ni nujno tudi kakovostno. Če boste potrpežljivi in natančni, boste z rezultati neprimerno bolj zadovoljni. Začnite razmišljati o spremembi v vašem življenju.

Ljubezen
Vezane bodo partnerji konec tedna prijetno presenetili, zaradi česar boste bolj samozavestni. Samski boste danes ugotovili, da je nekomu od vaših nekdanjih partnerjev še vedno veliko do vas. Morda pa ste nekoč v preteklosti tudi vi napravili napako. Trenutno ste v zelo občutljivem obdobju, zato s pomembnimi odločitvami počakajte še kakšen dan.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Glede nečesa odločno zastopate svoja stališča in nič vas ne more odvrniti od tega. To gre marsikomu močno na živce, zato obstaja velika verjetnost, da se vam bo nekdo postavil po robu. Polni ste idej, ki pa jih nikakor ne želite deliti z drugimi. Ne bodite tako nezaupljivi.

Ljubezen
Vezani pripadniki tega znamenja boste na današnji dan presenečeni nad lepo gesto vašega partnerja. Zaradi tega boste dobili voljo in elan, da boste uspešno zaključili vse, kar boste danes začeli. Samski boste odlično razpoloženi, pazite le, da se okrog vas ne bo zbralo preveč vsiljivih pripadnikov nasprotnega spola, saj boste danes nadvse privlačni.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Na današnji dan boste občutili veliko potrebo po redu in disciplini. Po drugi strani pa boste malenkost nezaupljivi in celo čustveni hladni. Tega vaš partner nikakor ne bo razumel, zato lahko računate, da bodo pogovori potekali na to temo. Toda slabo voljo vam bo uspelo ukrotiti.

Ljubezen
Samski, ki ste trenutno v obdobju spoznavanja nekoga, se skušajte odpreti in ne pozabite, da kdor ne tvega, ne ve, kaj ljubezen pomeni. Spregovorite o svojih čustvih. Vezani poskusite premostiti težave, v katerih ste se znašli. Pokažite več mirnosti in predvsem potrpežljivosti v partnerskem odnosu. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.