Magazin > Horoskop in Numerologija
10980 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 16. oktobra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Zgodilo se bo nekaj lepega, nekaj, kar bo prebudilo vaše čustvene zaznave in vas hkrati notranje umirilo.

Lažje kot v preteklih dneh boste prišli v stik s sabo ter s tisto globino, ki bi jo bilo treba predelati v smeri manj obremenjene prihodnosti. Čustvene zadeve bodo obravnave z nežnostjo ter s sočutjem, konfliktne situacije se umikajo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Naj vam dvomi, ki jih bo neprestano prebujal vpliv lune v ribah, ne pokvarijo obetavnega dne, obarvanega s situacijo, ki že nekaj časa nestrpno čakate nanjo in se je veselite. Sproščeno se zazrite v ta trenutek, sedaj.

BIK 
Samski biki ste se še pred kratkim otepali dolgočasja, zaradi vpliva lune v ribah pa se lahko razveselite novice, da je to obdobje že za vami. V domačem okolju boste zadovoljni tudi tisti biki, ki ste vezani.

DVOJČKA 
Pred kratkim se vas je močno dotaknilo neugodno izhodišče, vendar pa bo postopoma vedno bolj jasno, da vse skupaj ni tako zelo slabo. Čas bo vaš zaveznik, kmalu boste bolj zadovoljni.

RAK
Dobro se boste počutili v družinskem okolju, čeprav le za kratek čas. Tokrat ste lahko prepričani, da vam bodo končno prisluhnili ter celo upoštevali kakšen vaš moder nasvet.

LEV
Kljub temu da je sobota, boste imeli ogromno opravkov, pri tem pa se marsikaj ne bo izšlo, kot ste načrtovali. Obstali boste na točki, ko ne boste našli, kar boste iskali in nujno potrebujete.

DEVICA
Nekaj vas z energijo lune v ribah prijetno vznemirja. Nikar ne bodite preveč nestrpni, saj se lahko znajdete na pragu nove ljubezenske priložnosti. Več kot običajno se boste zadrževali v domačem okolju.

TEHTNICA 

Bodite previdni in predvsem bolj zbrani, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav. Najprej zahtevajte konkretne podatke, preden se karkoli za vas pomembnega odločite. 

ŠKORPIJON
Kaj če bi danes, ko se vas bo dotikala prijetna energija lune v znamenju rib, nekomu ponudili  roko sprave, posebno v odnosih s prijateljem. Strpno počakajte na odgovor, ki prihaja počasi.

STRELEC
Pred vami je ugoden dan, če se želite lotiti kratkoročnega načrtovanja, tudi na področju čustev. Vaš smisel za podrobnosti bo odličen in vsako pomembno situacijo boste imeli jasno pred očmi.

KOZOROG 
Tisti ki vas obkrožajo bodo brez motivacije, vi pa jih boste s svojo simpatičnostjo lahko spravili v boljšo voljo, predvsem pa jim boste pomagali ponovno najti izgubljeni smisel in zadovoljstvo.

VODNAR 
Kočljiva odločitev se vam bo obrestovala veliko prej, kot ste predvidevali. Pri tem pa ne boste pozabili na ljudi, ki so vam pomagali pri zadevah, ki so vas pred kratkim zelo  obremenjevale.

RIBI
Čas je, da se z luno v vašem znamenju premaknete naprej in se ne posvečate več zadevam, ki se vas ne tičejo. Vdihnite in si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite k ljudem in poiščite pot do zadovoljstva.
 

Komentarjev 1
  • Adam_Jefferson 15:58 16.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦