Magazin > Horoskop in Numerologija
6730 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 16. septembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zaradi konjunkcije med Luno in Marsom boste zaznavali površinsko napetost in v skladu z njo reagirali.

Z veseljem boste odgovarjali na filozofska vprašanja, preveč težavne informacije pa vas lahko obremenijo. Rutini se boste izogibali, znali boste poskrbeti, da se ves čas nekaj prijetnega dogaja. Medsebojni odnosi bodo vsebovali prijazen pristop in povečano klepetavost. Zadržite se le, ko bodo na vrsti zelo resne zadeve. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Marsikaj vas lahko iztiri in občutljivosti ne bo videti konca, zato se naslonite na tiste, ki jim lahko resnično zaupate. Nadaljujte načrte v povezavi z zanimivo dejavnostjo ali izpopolnjevanjem.

BIK
Ljubljena oseba le deluje neodločno, v resnici pa je zadovoljna z vami. Bolj sta si podobna, kot ste mislili. Samski biki in bikice, ne čakajte, da vas nekdo pokliče, sami naredite korak.

DVOJČKA
Prebudili se bodo številni interesi, vendar boste imeli zaradi energije lune v tehtnici težavo, ko boste morali izbirati med njimi. Pripombe nekoga od prijateljev vas bodo vznemirjale.

RAK
Glede družinskih zadev bo na sporedu večja naložba v prihodnost. Preložite pomembno dogovarjanje, še posebej v primeru, če vas spremlja občutek, da niste pripravljeni.

LEV
Ukvarjali se boste z nasprotjem interesov, ki se vleče že dlje časa. Dan bo kljub simpatični energiji lune v tehtnici nekoliko napet in nič kaj sproščen. Zanimiv bo le večer.

DEVICA
Če boste želeli biti koristni, boste zaposlitev brez težav našli, saj znate poprijeti za veliko stvari. Pazite pa, da se ne boste zatekli k nerealnim čustvenim pričakovanjem.

TEHTNICA
Na finančnem področju izberite bolj kvalitetno ter manj tvegano možnost. Ni nujno, da bo ta trenutek za vas cenejša, ne bo dolgoročno pa prinesla dodatnih stroškov ter slabe volje. 

ŠKORPIJON
Zlahka boste poiskali informacije, ki jih potrebujete, da bi uspešno sestavili pomemben koncept. S poudarjeno samozavestjo in odločnostjo boste pridobili pogumnega zaveznika.

STRELEC
Vse, kar si boste zastavili, vam bo uspelo, v kolikor ne boste neobremenjeni s tujimi napotki. Želite si le, da bi razčistili s preteklostjo, toda marsičesa ne morete pozabiti tako hitro.

KOZOROG
Počutje bo kot vreme, enkrat pozitivno, drugič slabo. Tisti najbolj občutljivi boste zašli v samoobtoževanje. Obdajte se z domačimi ter s prijatelji, ki vas spravljajo v dobro voljo.

VODNAR 
Tokrat vidite in zaznavate več, kot si upate priznati. Zanikanje vam ne bo pomagalo, dlje, ko si boste lagali, večje posledice bo to imelo za vas. Znašli se boste na zoprnem križišču.

RIBI
Odločitev boste morali speljati, saj vas oklevanje ne bo pripeljalo daleč. Razpeti boste med nečim, kar še ni popolnoma dorečeno ali dokončano in potrebo po novem začetku. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.