Magazin > Horoskop in Numerologija
10008 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 17. aprila 2021

astrologija, horoskop
Takšna bo vaša sobota.

OVEN
Splošno:

Danes boste odmislili delo in novosti, ki so se zgodile pred kratkim. Zagotovo vas bo še vedno obdajal občutek sreče, toda v manjši meri. Želeli si boste nabrati energije za nove podvige. Svetujemo vam, da si privoščite sprehod ali kratek oddih in sprostitev ob kakšnem od športov. Čim bolj izkoristite današnji dan.

Ljubezen:
V ljubezenskem pogledu boste samski in vezani danes malce občutljivi in razneženi. Partner bo čutil, da mora z vami ravnati kot z otrokom. Skušajte nadzorovati svojo občutljivost. Če ne bo šlo drugače, potem skušajte na stvari pogledali z racionalnega vidika. Ne mislite le nase. Prav je, da razumete tudi njegove občutke in se zavedate njegove meje potrpežljivosti. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


BIK
Splošno:

Danes bodite previdni, za koga boste zastavili svojo besedo. Oseba, ki jo imate za prijatelja, se bo lahko prav danes izkazala za neiskreno. Vsekakor ne verjemite vsemu, kar boste slišali. Ohranite razum in lastno presojo. Danes se boste lahko zanesli le sami nase. Vsekakor si boste zvečer privoščili sprostitev in zabavo, uživali boste ob ogledu dobrega filma. 

Ljubezen:
Premislite o svojih besedah in izražanju. Prav je, da ste iskreni, toda pazite, do katere mere se mislite spustiti. Ne prizadenite svojega partnerja namenoma. Ohranite pravo mero spoštovanja. Ohranite določen nivo, ko gre za sporazumevanje. Samski se boste danes zamislili nad seboj. Spoznali boste, da vam nekdo pogosto pride na misel.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

Danes se spomnite na ljudi, ki so vam blizu in ki so za vas tako pomembni. Zanje se boste želeli potruditi, zato jih lahko vsaj pokličete in povprašate, kako se imajo. Sodobna komunikacija ponuja ogromno možnosti!. Zagotovo boste danes želeli pozabiti na delo in tegobe, ki vam kratijo spanec. Posvetite se sebi in bližnjim. Ne pozabite na skrb za telo in fizično aktivnost!

Ljubezen:
V ljubezni boste danes čutili, da vas vodi vaš notranji glas. Morda boste sprejeli odločitev, na katero ste pomislili že mnogokrat, toda ne na tako resen način. Vezani boste čutili, da je primeren čas za napredovanje v razmerju. Pogovorite se s partnerjem in odkrila bosta skupen pogled. Samski boste razmišljali o avanturi z določeno osebo. Dobro premislite!

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Čutili boste, da si lahko danes oddahnete od vsega napora. Resnično je pred vami dan, ko se boste končno spočili. Mnogi se boste odločili za športne aktivnosti, medtem ko boste drugi poležavali v postelji ali pred televizijo. Vsekakor se boste sprostili v prijetnem vzdušju. Dan bo minil zelo mirno.

Ljubezen:
Ljubezenski zapleti, ki so se pojavili včeraj, se bodo danes uredili. Zdelo se vam bo, da spor med vama s partnerjem sploh ni obstajal. Oddolžite se mu in pokažite, kaj čutite do njega. Videli boste, da bodo zamere kmalu pozabljene. Pričakujete lahko ogromno prijetnih trenutkov. Samski boste čutili, kako se ljubezen prebuja v vas. Prav danes boste lahko pričeli gojiti nova čustva.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5


LEV
Splošno:

Čas bo odličen za meditacijo, za osredotočenost na lastne potrebe in za to, da analizirate pretekla dogajanja. Le z razmislekom boste lahko prišli do novih spoznanj, ki vam bodo omogočila pogled iz drugega zornega kota. Trenutno niste najbolj zadovoljni, zato je čas, da premislite o tem, kaj vse bi radi spremenili. O tem začnite razmišljati že danes. Počutili se boste bolje.

Ljubezen:
V čustvenih ozirih boste danes bolj odprti. Čutili boste, da je čas za pogovor in temeljite spremembe. Vezani boste prepričali svojega partnerja v to, da ga ljubite. Vsekakor mora slišati te besede, saj ste jih v zadnjih dneh pozabili omeniti. Tudi samski boste izkazali zanimanje za nekoga. Pričakujte pester in iskriv večer, poln ljubezni in čustev.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno:

Zdi se, da v zadnjem času veliko razmišljate o sebi in spremembah, ki jih želite doseči. Zagotovo želite izboljšati sedanje stanje. Naj vas zaradi tega ne skrbi. Vsi hrepenimo po osebni rasti, zato je prav, da si prisluhnimo in se včasih pogovorimo sami s seboj. Danes si vzemite čas samo zase. Posvetite se meditaciji ali drugi fizični aktivnosti. Tako boste vzpostavili stik med mentalnim in fizičnim.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes malce melanholični, saj boste čutili, da partner od vas zahteva preveč. Omenite mu dejstvo, da potrebujete današnji dan zase, da v sebi poiščete prave odgovore, ki si jih postavljate že dalj časa. Ne pozabite, da smo vsi svobodni in lepo je, ko lahko svojo svobodo delimo z osebo, ki smo jo izbrali zase.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

V ospredje bo tudi danes stopilo prijateljstvo. Čutili boste, da vas prijateljstvo osrečuje in da je občutje vzajemno. Pozitivizem vam lahko pričarajo v vsaki situaciji, tudi ko ste slabe volje. Danes bo večer minil mirno, vsekakor pa boste uživali ob dobri glasbi. Pazite na želodčne težave, ki se bodo lahko pojavile zaradi nepravilne prehrane. Pazite, kaj boste zaužili.

Ljubezen:
Dan bo naklonjen prijetnim trenutkom in preživljanju časa v dvoje. Vezani se boste tega močno zavedali. Hrepeneli boste po partnerjevi pozornosti. V poznem popoldnevu pričakujte poležavanje v postelji. Pred vama je mnogo čarobnih trenutkov. Samski boste danes začutili, da potrebujete bližino. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4


ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste malce zasanjani. Delo boste postavili na stranski tir, v mislih boste kovali načrte za današnji dan. Zdelo se vam bo, da imate ogromno opravkov, v resnici pa si boste želeli le počitka. Ne načrtujte preveč, saj bi se vaši plani lahko kaj hitro razblinili. Na koncu dneva boste spoznali, da niste naredili veliko, saj boste skorajda cel dan lenarili. Dober občutek, mar ne?

Ljubezen:
Vezani se boste morda danes oddaljili od partnerja, toda le zato, ker se boste morali spočiti. Zdelo se vam bo, da vam ni do pogovora in pretiranega govoričenja. Pojasnite mu to, saj se bo lahko v nasprotnem primeru obremenjeval zaradi malenkosti. V večernih urah mu le namenite lep pogled in nežen dotik. Mnogo vas z današnjim dnem ne bo več samskih. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno:

Razmišljali boste o tem, da ste lahko končno sproščeni in mirni, saj je glavna preizkušnja na delovnem mestu za vami, prav tako pa se končuje obdobje nesoglasij in prepirov z bližnjimi. Danes se boste osredotočili na ljudi, ki so vam blizu. Želeli se boste ukvarjati z njimi in jim pokazati, koliko vam pomenijo. V popoldanskem času pričakujte prijetne pogovore.

Ljubezen:
Vezani boste danes preživeli dan v družbi svojega partnerja. Pred vami je dan, ko se bosta lahko veliko pogovarjala in kovala skupne načrte. Vsekakor vama ne bo dolgčas, prav tako pa bosta v družbi drug drugega zelo uživala. Samski boste prejeli sporočilo, ki vas bo razveselilo. Ponovno premislite, ali zares želite ostati samski. Vsakdo si zasluži priložnost. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Dan pred vami bo minil mirno. Res je, da boste razmišljali o svojem delu, toda kljub temu se boste lahko sprostili. Popoldan bo dolgočasen, saj si boste želeli počitka. Dan boste preživeli pred televizijo ali pa boste v postelji prebirali dobro knjigo. V tem ni popolnoma nič slabega. Na področju zdravja vas zvezde opozarjajo na sečila. Pijte dovolj vode.

Ljubezen:
Samski ne pozabite, da je potrebno v čustveno življenje vnesti več drznosti. Res je, da imate za seboj mnogo izkušenj, toda kdor ne tvega, ne more biti popolnoma srečen. Sedaj je vaš čas, dokažite, da ste sposobni tvegati. Vezani boste danes predlagali partnerju, da bi se lahko ob priložnosti odpravila na potovanje. Ideja ga bo pozitivno presenetila.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


VODNAR
Splošno:

V današnjem dnevu lahko pričakujete pogovor z osebo, ki vam bo v prihodnosti priskočila na pomoč. Vsekakor ji boste zaupali svoj pogled na delo in težave, s katerimi se soočate trenutno. Tudi vi potrebujete pogovore o težavah, saj niste vsemogočni, zato je čas, da se prenehate pretvarjati. Po končanem pogovoru se osebi zahvalite za to, da vam je prisluhnila.

Ljubezen:
Vezani boste danes imeli čas, zato boste premislili o sebi. Prišli boste do neprijetnih spoznanj, toda ne skrbite. Še vedno je čas, da razrešite stvari, ki vas motijo. S partnerjem lahko pričakujete pogovor v večernih urah. Zaupala si bosta vajine skrbi in težave. Čutili boste, ko se vam bo odvalil kamen od srca. Samski boste razmišljali o osebi, ki vas je včeraj občudovala.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


RIBI
Splošno:
Današnji dan boste namenili družini, partnerju in prijateljem. Drugače namreč ne najdete dovolj časa in mislite, da jim ne namenjate dovolj pozornosti. Čutili boste občutek krivde, zato jih boste presenetili s svojo pozornostjo. Razmišljali boste o tem, da se že dolgo niste sprostili. Pogrešali ste odprte pogovore in njihov smeh. Izkoristite današnji dan in jim dokažite, da vam je mar!

Ljubezen:
Partnerju boste danes pokazali svoja čustva. Vodila vas bosta notranji glas in vaša iskrenost. Čustveno boste pomirjeni. Občutki sreče bodo neopisljivi. Že dolgo se niste počutili tako. Razmišljati boste pričeli o skupni poti. Ne bodite presenečeni, če se boste kmalu znašli pred oltarjem ali boste pričeli razmišljati o naraščaju. Zvezde bodo zagotovo naklonjene tudi tistim, ki nimate ustaljenega odnosa.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.