Magazin > Horoskop in Numerologija
13578 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 17. februarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Druženje vas bo spravilo v dobro voljo.

V negativnem smislu se bo nakopičilo veliko skrbi in obremenitev, vendar bo ljubezen tista, ki vas bo navdihovala. Čas nikakor ni primeren za kakšne večje prekinitve. Veliko boste tehtali, vendar bo prava odločitev tista, ki vam jo narekuje razum. Več pozornosti namenite področju financ ter branju med vrsticami, saj bi se lahko v nasprotnem primeru ujeli v zanko ali spretno zvijačo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na čustvenem področju je zaradi energije lune v znamenju dvojčkov na vidiku nekaj napetosti ter nejasnosti, ki vas lahko pahnejo v nervozno stanje ali kratek, vendar naporen konflikt.

BIK
Čeprav boste pokali od energije, bo določena pripomba nekoga, ki ga spoštujete v trenutku, zameglila vse pozitivne zaznave. Ne obtožujte se preveč za tiste stvari, ki jih do sedaj niste storili.

DVOJČKA
Prihajajo posamezniki, ki vas bodo opogumili ter spomnili na nekaj, kar vam bo pognalo kri po žilah. Sprostite svoje misli in raziskujte tisto, kar vas bo v tem trenutku pritegnilo in osrečilo.

RAK
S svojim odločnimi ter samozavestnimi dejanji boste pokazali, da glede nečesa resno mislite. Prav tako boste sposobni na glas poudariti, da se tokrat nikakor ne mislite prilagajati ostalim.

LEV 
Ko vas bodo doma prosili nekaj zahtevnega, boste morali biti bolj prožni, zato nikar ne pozabite prisluhniti intuiciji. Pesto in intenzivno bo z energijo lune v dvojčkih tudi na področju ljubezni.

DEVICA
V zvezi z zadevo, ki vas čaka v prihodnih dneh, se bodo prebujali močni dvomi. Pazite, da se ne boste preveč prestrašili, saj določeno stvar obvladate. Izkoristite energijo dvojčkov, da premostite strahove.

TEHTNICA
Zaradi lune v dvojčkih se bodo načrti spreminjali tik pred zdajci, pa ne zato, ker bi tako želeli, ampak zato, ker bo v zraku ves čas čutiti nekakšen nemir. Zmotila vas bo tudi pripomba prijatelja.

ŠKORPIJON
Na ljubezenskem področju bo prisotnega ogromno potrpljenja. Čeprav boste nekaj sicer sprejeli, boste imeli na trenutke nenavaden občutek, da ste se v bistvu znašli na preizkušnji.

STRELEC
Izražali se boste spontano, zato boste z energijo lune v dvojčkih lažje kot v preteklih dneh naredili korak naprej. Odločnost bo tista, ki vam bo v pomoč v medsebojnih odnosih, ki niso najbolj stabilni.

KOZOROG
Tudi če boste nekaj naredili narobe, tega sploh ne bodo opazili. Z luno v znamenju dvojčkov se boste lažje spoprijeli z vsem, kar se dogaja. Prebudili boste nekaj, kar obuja spomine na določeno osebo. 

VODNAR
Preteklost je nekaj, kar je minilo, zato se nikar ob majhnem namigu ne vračajte v že prežvečene zgodbe. Svoje notranje občutke skušajte izmenjati z osebo, ki je nežne in razumljive narave. 

RIBI
Razne pripombe, ki ne bodo niti premišljene niti utemeljene, lahko prebudijo v določenem odnosu nekaj temnih odtenkov. Postavili si boste meje, ki bodo čisto drugačne od običajnih. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.