Magazin > Horoskop in Numerologija
5113 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 17. julija

horoskop, astrologija Profimedia
Prvi krajec bo vaš semafor, na katerem bo zasvetila zelena luč.

Čas je, da se podate naprej in da zaključite z zadevami, ki jih v tem trenutku nikakor ne morete rešiti ali spremeniti. Pazite le, da vas ne ujamejo nepripravljene, saj bo začetek ključnega pomena za dolgoročno nadaljevanje v pravi smeri. Pogum ter samozavest vas bosta rešila pred zagato. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ugodne vibracije vas bodo v domačem okolju prepričale, da se bolj poglobite in skušate razumeti kaj je tisto, pri čemer bi morali nekomu pomagati. Vaša razlaga bo vsebovala zgolj dejstva.

BIK
Prvi krajec prinaša močno osredotočenost ter takšne zamisli, ki vam lahko pomagajo pri temu, da se prebijete v ospredje in skušate bolj odločno spremljati dogajanje v svoji okolici.

DVOJČKA
Skozi dan se boste usmerjali k družini in skupaj lahko pridete do pomembnih ugotovitev. Zaradi vpliva lune v tehtnici pričakujte več strinjanja kot nestrinjanja, kar vam bo všeč.

RAK
Zaustavite se tam, kjer ste bili do sedaj vedno dobro sprejeti. Vse kar je pomembno vas bo zanimalo, ostale zadeve boste znali s pomočjo Prvega krajca za nekaj časa potisniti na stran.

LEV
Skozi dan bo vse urejeno, vaše srce bo hrepenelo po ljubezni in prijetnih dogodivščinah. V večernih urah, ko luna prehaja v znamenje škorpijona boste oboroženi s strastjo.

DEVICA
Zapeljalo vas bo, da naredite manjšo neumnost, kateri se boste tekom dne vsi skupaj nasmejali. Pripravite se na zabaven in prijeten dan, v katerem vam ne bo vseeno, kako se počutijo vaši bližnji.

TEHTNICA
Skrivna modra misel, ki jo že dolgo gojite vas bo presenetila s svojo intenzivnostjo. Prišli boste do točke, ko vam ne bo najbolj jasno komu prisluhniti in čigave nasvete upoštevati.

ŠKORPIJON
Skozi dan prihajajo napetosti, težko se boste zadrževali, lažje bo zvečer, ko se luna zavihti v vaše znamenje. Dajali boste zanimive pobude, skušali boste razumeti in predvsem prisluhniti.

STRELEC
Svarili so vas, da bo nekaj težavno, vendar temu niste posvečali dovolj pozornosti. Zvečer, ko luna preide v škorpijona vam bo končno jasno kaj je nekdo misli in kaj v resnici namerava.

KOZOROG
Težje kot običajno se boste odtrgali od dela, saj vas bo ves čas sledil občutek, da ste nekaj pozabili ali da nečesa niste naredili tako kot bi morali. Ne skrbite, to je le vaša notranja zaznava.

VODNAR
Dobro veste kaj je tisto, kar bi morali na področju čustev storiti, da bi bili v notranjosti bolj zadovoljni. Ne bodite presenečeni, če bodo kljub prijetni luni v tehtnici nekateri do vas zelo zahtevni.

RIBI
Nove zamisli se bodo prebudile v domačem okolju, ki vas bo povabilo da postorite to kar ste si tekom tedna zastavili. Lažje vam bo, če boste zraven prisluhnili glasbi in uživali.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.