Magazin > Horoskop in Numerologija
8736 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 17. oktobra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Ovni, pazite na besede.

OVEN
Splošno: 

Pazite, da danes ne boste sklepali dogovorov ali dajali obljub, saj dan ne bo primeren za to. Izogibajte se temu že na daleč, saj vam dan ne bo naklonjen v tej smeri. Raje se posvetite družini in pa sami sebi. Poskusite se sprostiti ob sprehodu ali pa teku. V aktivnosti lahko vključite tudi družinske člane.

Ljubezen
Vezani boste danes morda nekoliko nezadovoljni, a se bo do večera nezadovoljstvo že poleglo. Strast bo napolnila vašo dušo, z ljubljeno osebo boste vzpostavili harmonijo. Samske pa bo spremljalo dobro razpoloženje. Imeli boste srečo in prišlo bo do neke nenavadne ter strastne romance.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Omejitve, ki vas v zadnjem času zadržujejo na poslovnem področju, vam prav nič ne ugajajo. V svojih sodbah ste prestrogi do drugih ljudi, zato ste prav tako sami hitro predmet obsojanja. Še vedno boste bolj resni kot sicer, vendar pa se bodo v vas znova začela prebujati romantična čustva. Svet boste videli v lepših barvah. 

Ljubezen
Razpoloženje samskih bo že navsezgodaj zjutraj začelo nihati. Če boste le lahko, stisnite zobe in nadaljujte po začrtani poti, saj bo rezultat, ki se vam obeta, nadvse zadovoljiv. Vezani pa boste svojega partnerja pretentali z lepimi besedami in ponovno bo plesal tako, kot boste vi godli. Obeta se vam zanimiv večer!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Postavljeni boste pred izbiro, zato se boste znašli v dilemi. Pojavil se bo nek nov dejavnik, ki bo vplival na potek vašega vsakdana. Malce boste nemirni in nezadovoljstvo boste pokazali vsakemu, ki ga boste danes srečali. Pazite, da ne boste preveč obremenjevali s tem tudi drugih. Na položaj poglejte z vseh strani.

Ljubezen
Vezani boste danes končno spoznali, da je del krivde za nenehne prepire s partnerjem tudi na vaši strani. Že nocoj sprejmita nove dogovore, ki se jih bosta držala oba. Samski pa boste danes popoldne spoznali neke nove ljudi, med katerimi bo tudi oseba, ki bo vzdramila vašo domišljijo.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK
Splošno: 

Precej boste nemirni. Vaša čustva se bodo lahko prehitro razplamtela, a hitro bodo tudi ugasnila. Fizične moči boste imeli v izobilju, kar vam bo zelo koristilo pri vaših načrtih v domačem okolju. Lahko boste nadoknadili za vse tedne in mesece, ko se vam je samo nabiralo. 

Ljubezen
Vezani boste lahko danes v svoje ljubezensko življenje vrnili nekaj romantike. Dan vam bo zelo naklonjen, potrudite se. Samski pa ne sprejemajte ljubezni kot nekaj samoumevnega. Prav hitro bi se lahko zgodilo, da bi morali zaradi težav ljubezen brezkompromisno potisniti v ozadje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Že na začetku dneva vas bo nekdo pohvalil in vam s tem dal še več zagona. Veliko se boste ukvarjali tudi s svojim videzom in se ravno zaradi tega odločili, da boste izgubili kakšen kilogram za boljše počutje. Ker vedno radi naredite tisto, kar si zadate, vam bo tudi to uspelo. Odlično se boste počutili. 

Ljubezen
Tisti, ki ste v razmerju, boste dan začeli sijajno razpoloženi. Pripravljeni boste na srečnejši odnos z ljubljeno osebo. Uživali boste v vsemu, kar vas bo napolnjevalo z zadovoljstvom. Samski boste danes ugotovili, da je nekomu še vedno veliko do vas in to vas bo močno presenetilo. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Delovali boste zelo uporniško in kljub temu, da vam bo nekdo dobronamerno nasprotoval, ga ne boste poslušali. Želeli boste uresničiti svoje sanje, ki ste si jih zadali. Kljub svoji impulzivni naravi, ne bodite preveč nestrpni, temveč počakajte, da se bodo čustvene želje in potrebe stabilizirale.

Ljubezen
Ljubezensko življenje vezanih potrebuje nov zagon. Če je vaša zveza postala dolgočasna, vam bo pomagalo malo romantičnega vzdušja, pozornosti in lepih besed. Pohvalite partnerja za majhne stvari. Samski pa danes ne boste prav veliko razmišljali o ljubezni, saj boste preveč zaposleni z neko drugo zadevo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Zaradi dejanj in besed neke osebe boste popolnoma zmedeni. Nekdo vam bo še danes pokazal, da obstaja tudi lepši način, kako rešiti težave. Nekoga pa bo zmotila vaša negativna energija. Po pogovoru boste spet žareli. Prav zato boste srečnejši in začutili boste, da je čas za spremembe.

Ljubezen
Vezani si boste napačno razlagali namene neke osebe. Možno je celo to, da bo nekdo, ki ima sicer o vas dobro mnenje, dobil napačno predstavo. Bodite pozorni na možne nesporazume s partnerjem. Za samske, ki ljubezen svojega življenja še iščete, pa bo današnji dan zelo ugoden in obetaven. Nekoga boste spoznali.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste imeli veliko energije, zato se boste počutili zelo dobro. Tudi odločitve boste sprejemali zelo samozavestno. Imeli boste občutek, da bi lahko premikali gore. Samozavestni boste tudi zaradi pozitivnih čustev. Ne analizirajte preveč, ampak se enostavno prepustite toku.

Ljubezen
Samski se boste nehote zapletli v neko ljubezensko zgodbo in postali žrtev ljubosumnih igric. Prepustite se svojim čustvom, a ne dovolite, da bi drugi manipulirali z vami. Vezanim pa se obetajo neki negativni dogodki v odnosu s partnerjem. Danes bo do vas malce hladen, a naj vas to ne zmede, stanje bo le začasno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Uživali boste in zelo boste srečni. Nekdo se vam bo danes prekomerno posvečal in vam s tem prav polepšal dan. Pazite le, da se ne boste preveč zagnali. Počasi se daleč pride. Čeprav ste se navajeni učiti na lastnih napakah, lahko tokrat naredite spremembo. Naj bo dan brez napak.

Ljubezen
Vezani ne prehitevajte dogodkov in temeljito preučite možnosti, kako bi lahko izboljšali medosebne odnose. V novih razmerjih velja vztrajati in se spoprijeti s težavami. Samski boste spoznali zanimivo osebo v sklopu poslovne priložnosti. Ozračje bo naelektreno. Pazite, kaj boste govorili pred šefom in sodelavci.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Čaka vas dober dan, saj vam bo končno prinesel nagrado za ves vaš trud. Lahko pa se bodo zgodile tudi stvari, na katere ne bi upali pomisliti niti v sanjah. Vi samo sledite svojemu srcu, pa bo počutje zagotovo dobro. Dan bo naklonjen razmišljanju o prihodnosti. Pazite, da boste sprejeli prave odločitve.

Ljubezen
Pri vezanih bo danes možno prehodno nezadovoljstvo. Proti večeru pa bo harmonija v odnosu izboljšala vaše razpoloženje. Samske bo spremljalo dobro razpoloženje. Sklepali boste nova poznanstva in čustvene kontakte. Obeta se vam celo nenadna sreča in zato boste nocoj imeli dober razlog za proslavljanje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

V domačem okolju bo danes zelo pestro, saj boste pod hudim pritiskom zaradi obveznosti, ki vam jih bodo naložili. Razmislite, na kakšen način bi se lahko vsaj delno rešili pretežkega bremena. Morda bi lahko koga od bližnjih prosili za pomoč. Z veseljem vam bo pomagal, vi pa si boste to zapomnili za čas, ko bo on potreboval uslugo. 

Ljubezen
Samski se boste danes naučili prepoznati razliko med pravimi prijatelji in znanci. Nekomu boste končno zaupali vse, kar vas pesti. Oseba, ki ji res nekaj pomenite, vam bo stala ob strani. Tisti, ki ste v razmerju, pa imate pred seboj harmoničen dan, a le če boste upoštevali tudi želje in načrte vašega partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Že zjutraj boste spet občutili manjšo krizo, saj že dolgo niste zadovoljni s svojim stanjem. Proti popoldnevu se boste z nekom resneje pogovorili in to vam bo vlilo novih moči ter upanje. Sprejeti pa boste morali tudi neko novo odločitev, ki bo močno vplivala na vaše počutje, saj boste morali popustiti.

Ljubezen
Samski ste navajeni nizkih udarcev in prav nič vas ne more več presenetiti. Z mislimi in čustvi boste sledili vsakemu koraku simpatije. Zaupajte se osebi, ki vam je všeč, a pri tem vseeno ostanite zvesti svojim načelom. Vezani pa boste dan preživeli zelo dejavno in časa za ljubezen sploh ne boste našli.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.