Magazin > Horoskop in Numerologija
5511 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 18. avgusta

astrologija, horoskopi
Raki, pričakujte denar.

OVEN
Splošno:

Preveč boste govorili o svojih načrtih, toda ne boste dosledni pri njihovih uresničitvah. Od vas bodo pričakovali več občutka in razumevanja. Morda vas bodo poskušali prepričati, da niste na pravi poti. Sledite svojim ciljem in verjemite vase! Svoje izkušnje izkoristite na najboljši možni način.

Ljubezen:
Verjamete, da od partnerja lahko dobite veliko ljubezni, a ne veste, kako bi se mu približali. Željno boste pričakovali trenutke, v katerih boste lahko pokazali svoja čustva. Občasno boste razmišljali, zakaj niste v stanju odkriti, kaj misli in čuti. Privlačila vas bo njegova nedostopnost, a ne boste tolerirali nezvestobe in neiskrenosti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Dobro se boste počutili. Pričakujete pomemben klic v zvezi z nekim projektom, a po vsej verjetnosti bo prišlo do sporazuma. Poskušajte vi poklicati to osebo. Imeli boste potrebo po družbi in javnem nastopanju. Ne sklepajte prehitro in prijateljem ponudite še eno priložnost. Izplačalo se vam bo!

Ljubezen:
Zaradi družinskih težav boste občutili manjšo napetost. K stvarem bosta pristopala na različne načine, a oba bosta želela isto. Partner bo uresničeval vaše želje, medtem ko boste vi zelo srečni zaradi njegove predanosti. Vajina ljubezen bo ponovno stabilna in močna, saj se bosta po manjših nesoglasjih končno uskladila. Postajata dobra ekipa!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Z osebo, ki vztrajno odbija možnost dogovora, poskušajte poiskati skupni jezik. Postanite bolj odločni in ji ne pustite, da bi si premislila glede skupnega načrta. Bodita poštena. Številni znanci in prijatelji se bodo k vam obrnili za nasvet. V zameno za njihovo spoštovanje boste plemeniti in pomagali jim boste rešiti njihove težave.

Ljubezen:
Uživali boste v predanosti in razumevanju partnerja, le ljubezen vam bo kazal na zelo nenavaden način. Poskusi, da bi vas omejil in zadržal samo zase, bodo v vas ustvarjali napetost. Določite meje, do katerih mu boste dovolili, da se vtika v vaše življenje. Potrebovali boste odločnost in samostojnost. Rada imata iste stvari, kar vaju zbližuje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Pričakujete denar, ki ga boste dobili, a z zamudo. Sprejmite vsako delo, ki bi vam lahko povečalo prihodke. Pridobljeni denar boste po vsej verjetnosti vlagali v nove, donosne projekte. Še vedno ste zelo ponosni, a veste, kam morate iti po pomoč. Večerne ure preživite v prijetni družbi in se spočijte.

Ljubezen:
Partner ne bo razpoložen, medtem ko bo vam uspevalo vse, česar se boste lotili. Dvomili boste v njegove zmožnosti, a mu boste vseeno pripravljeni ponuditi podporo in pomoč. Imela bosta dobro komunikacijo. Moč vzajemnih čustev bo le še naraščala. Pokažite razumevanje in dobili boste njegovo zvestobo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Delali in vedli se boste na vam svojstven način, zato vas marsikdo ne bo razumel. Svoj čas izkoristite za bolj pomembne stvari in malenkosti pustite ob strani. Veliko boste taktizirali in analizirali, saj niste prepričani o iskrenosti bližnjih ljudi. Imeli boste naklonjenost določenih oseb, izkoristite to. Sprostite se!

Ljubezen:
Ne glede na vse razlike, je vajina zveza v zaletu in imeli boste dovolj razlogov za srečo. S svojimi zamislimi vas bo partner navduševal in pri vas bo izzival vzhičenje. Zahvaljujoč temu bosta lažje prebrodila trenutke nesoglasja in neskladja. V tej zvezi imate vi glavno besedo, a se zelo težko kosate s to odgovornostjo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Večerne ure bodo prinesle klic od osebe, ki se bo z vami želela pobotati. Dvomili boste v njeno iskrenost. Pozanimajte se, da ne boste razočarani. Razdraženi boste, saj se boste bali izgube določenih prihodkov. Od vas bodo zahtevali, da plačate tisto, kar dolgujete. Poravnajte vse svoje dolgove.

Ljubezen:
Partnerju in njegovemu uspehu ste podrejeni, kar vas ne moti preveč. Kvečjemu vam prinaša to zadovoljstvo, saj se ob njem počutite varno in zaščiteno. Vajina ljubezen je srečna in brez težav. Navdušeni ste nad zmožnostjo in močjo svoje boljše polovice. Odločite se za poroko ali skupno življenje.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Dokaj naivno boste verjeli osebi, ki vas je že nekajkrat razočarala in prizadela. Prepričani boste, da boste tokrat svoj položaj lahko nadzirali, kar ne bo res. Zelo boste borbeni, toda brez močnih in prepričljivih argumentov. Mnogi bodo proti vam. Morali se boste oddaljiti od vsega skupaj.

Ljubezen:
Trudili se boste, a partner vam bo vračal s čudnimi in nepredvidljivimi postopki. Želite veselo in neobremenjeno zvezo, na katero vaš partner trenutno ni pripravljen. Na novo zaljubljeni boste težko poiskali skupni jezik. Tisti v daljših zvezah pa se z veliko ljubezni in razumevanja poskušajte boriti s partnerjevimi zahtevami in pomanjkljivostmi.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 5
 
ŠKORPIJON
Splošno:

Prihajate v obdobje velikih, donosnih poslov. Bodite potrpežljivi in večkrat dajte pobudo, saj boste le tako uspešni. Bližnje osebe bodo pritiskale na vas glede določene zadeve, ki vam ne bo odgovarjala. Sodelujte z mlajšimi ljudmi in se ne prepirajte s tistimi, ki so vam vedno šli na živce.

Ljubezen:
V vajini zvezi se ne dogajajo samo lepe in prijetne stvari, a ste vseeno popolnoma prepričani v svoja in njegova čustva. Nimata dovolj odločnosti in borbenosti za uresničitev skupnih želja in nihče od vaju ne želi prevzeti vodilnega položaja. Toda ljubezen je prisotna in partner vam v vsakem trenutku riše nasmeh na obraz. Pomagale vama bodo srečne okoliščine.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Okrog pomembnih stvari se dogovorite z bližnjimi ljudmi. V nasprotnem primeru jih boste težko uresničili. Bodite bolj prilagodljivi. Delo, ki vas čaka danes, vam odgovarja, toda vsakič vas še bolj izčrpa. Primanjkuje vam navdiha in notranje motivacije. Imate občutek, da skoraj nič ni odvisno od vas, temveč od drugih ljudi.

Ljubezen:
Partner vas bo s svojimi pričakovanji obremenjeval in ne bo imel posluha za vašo razigrano in ležerno narav. Prilagodite se in lahko boste srečni. Skrbela vas bo prihodnost vajine zveze, saj vse pogosteje vidite razlike, ki bi vaju sčasoma lahko oddaljile. Bodite prepričani v svoja čustva in sprejmite vse, kar vam bo partner ponudil.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno
:
Mnoge stvari se bodo začele za vas bolj pozitivno razvijati. Pripravite se na spremembe, ki se jih morda bojite, saj menite, da jim ne boste kos. To ni res! Pazite na svoje prijatelje in ne zaupajte vsakomur. Začnite nek nov projekt. Dobili boste obljubljeno pomoč. Dovolite ljudem, da se vam pridružijo in vam pomagajo.

Ljubezen:
Skupaj s partnerjem boste skrbeli, a ga boste vedno pripravljeni poslušati in mu pomagati. Stopite iz vloge najboljše prijateljice in se potrudite dobiti malo več pozornosti. Odnos bosta izboljšala, a le, če boste postali bolj odločni in pogumni. Večer bo prinesel obilje sreče in strastne trenutke.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Spoštujte dogovore. V nasprotnem primeru boste ogrozili in poslabšali situacijo z osebo, s katero boste še dolgo v tesnem sodelovanju. Morda boste tarča kritik določenih oseb, saj ne boste želeli sprejeti njihovih nasvetov. Pričakujete lahko težave doma ali pri sporazumevanju z družinskimi člani.

Ljubezen:
Partner potrpežljivo uresničuje svoje, a tudi skupne načrte. Dolgočasite se in hrepenite po njegovi pozornosti in času preživetem v dvoje. Če mislite, da tega v tej zvezi ne boste dobili, se usmerite k svojim interesom, družbi in zabavo poiščite kje drugje. Morda tudi v tujem objemu.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Nevede se boste znašli pod vplivom prijateljev, kar osebi, ki vam veliko pomeni, ne bo ustrezalo. Pojavili se bodo sumi in celo obtoževanja. Nikomur ne dajte razloga za kritiko, poskrbite da ne bodo imeli nikakršne osnove ali podlage. Ne glede na vse se držite svojih načrtov. Pričakujete lahko obetaven klic iz tujine.

Ljubezen:
Dobre okoliščine bodo ustvarile odlično osnovo za vajino ljubezen. Ne upirajte se, temveč se prepustite dogajanju. Vaš partner je zanimiv, uspešen, prilagodljiv in zelo spreten. Misli nanj vas bodo popolnoma osvojile. Takšno skladnost bo težko porušiti, kajti medsebojna čustva postajajo vse močnejša. Uživajte v ljubezni in strasti!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.