Magazin > Horoskop in Numerologija
8430 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 18. decembra 2021

astrologija, horoskop
Spustite malce visoka pričakovanja in prenehajte pričakovati, da se bodo vsi strinjali z vami.

Odprto komunikacijo bo najbolj koristno uporabiti na področju ljubezni, kjer si niste povsem na jasnem, kaj lahko od nekoga, ki vam veliko pomeni sploh pričakujete. Konflikti niso najboljša izbira, saj lahko vodijo k umikom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub raztreseni luni v dvojčkih bo skoraj vse pod nadzorom, tudi z osebami, ki jih še vedno ne razumete najbolje. Pričakujete lahko pozitiven preobrat, ki vas bo močno razveselil.

BIK 
V zasebnih odnosih boste v podrejenem položaju, kar vas zagotovo ne navdušuje. Bodite bolj strpni, počasi boste našli prave besede, da nekomu pokažete, da imate prav. 

DVOJČKA 
Ne obžalujte preveč nečesa, kar se bo zgodilo bliskovito in nepričakovano. Umirite se in počakajte, ne hitite in ne pretiravajte, vsaj toliko časa, da se čustvena nevihta, umiri.

RAK 
Končno vas bodo v za vas pomembni prošnji uslišali, saj se vam je v preteklem obdobju zdelo, da vas vsi prezirajo. Spoznali boste, da je ta občutek zrasel v vas brez prave podlage.

LEV 
Poskusite se bolj osredotočiti in ne skačite neprestano iz ene teme na drugo. Še vedno vas ščitijo ugodne okoliščine, ki jih riše luna v dvojčkih, kar pa ne pomeni, da lahko pretiravate.

DEVICA 
Zaznavali boste notranji nemir, ki bo onemogočal skladno dogovarjanje in osredotočeno delo. Dan bo primeren za spremembo, zato nikar ne oklevajte, ampak se podajte v akcijo. 

TEHTNICA 
Doživeli boste nekaj, kar vam bo polepšalo dan. Ne razmišljajte preveč, raje se predajte odličnim občutkom in jih še naprej negujte. Morda vas bo poklical nekdo, ki ga ne pričakujete.

ŠKORPIJON 
Imeli boste občutek, da vas vsi samo nadzirajo in kritizirajo. Seveda bo velik del neutemeljen, razmislite pa, če se v ozadju vendarle ne skriva kanček slabe vesti in krivde.

STRELEC 
Preganjale vas bodo nedokončane zadeve. Nikar z energijo lune v dvojčkih ne odlašajte, saj si po nepotrebnem povzročate zaplete. Vzemite stvari v svoje roke in v trenutku boste zadovoljni.

KOZOROG
Pred vami je kljub luni v dvojčkih umirjen dan, čas bo namreč nadvse ugoden za sprostitev in razvajanje. Vendar pa bi utegnila do izraza priti močna čustvena razdvojenost.

VODNAR 
Nikar se ne prepirate s tistimi, ki so z besedami spretnejši, ter tako izgubljate čas in energijo. Doma skrbno shranite vse pomembne stvari, ki jih boste kasneje potrebovali.

RIBI
Družabni boste, še posebej v domačem krogu. Izvirnost je še vedno vaše najmočnejše orožje, ki ga lahko spretno izkoristite. Prebudite s svojimi hudomušnimi idejami tudi druge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.