Magazin > Horoskop in Numerologija
3946 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 18. maja 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To nas čaka v soboto.

OVEN
Splošno:

Danes bi za svoje delo lahko prejeli denarni bonus ali pa določene nagrade. Lahko boste dobili tudi novo priložnost oziroma novo nalogo, ki bo zahtevala popolno posvečenost in osredotočenost. Potrudite se in jo dobro rešite, kajti dobili boste dodatni zaslužek. Dan bo ugoden za vse oblike načrtovanja, dolgoročnega in kratkoročnega.

Ljubezen:
Partner bo ponovno prepričan v vašo ljubezen in čustva, kar se bo pokazalo s spremembo njegovega odnosa do vas. Lahko se bodo pojavili določeni prepiri, a le kot odmev nerazčiščenih situacij iz preteklega obdobja. A ravno to vama bo omogočilo, da bosta dokončno rešila, kar vaju že dolgo muči.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Vi ste močna in čvrsta oseba, z zdravo življenjsko filozofijo. Danes pa boste zelo čustveni, a boste vseeno dobro usklajevali strast in razum. Ne boste imeli posebnih težav pri uresničevanju svojih ciljev in želja. Študentje izkoristite ugoden vpliv in izboljšajte svoje povprečje. Dan bo dober za predstavitve in širitev znanja, predvsem pa za skupinsko delo.

Ljubezen:
Vez med vama se bo učvrstila, predvsem zaradi skupnih interesov, morda romantičnih, večernih sprehodov, kratkih izletov na morje ali ljubezni do filmov. Prebujena čustva bodo odprla vrata iluzijam, nagnjeni boste idealiziranju. Zaradi tega bo lahko prišlo do prepirov, a boste po njih spoznali, da ste se prenaglili in prehitro ukrepali.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

V vaše življenje bodo zapihali novi vetrovi. Postali boste bolj mirni in zagnani, kar bo spodbudilo nove, bolj ambiciozne cilje. Zahvaljujoč spodbudnemu spletu okoliščin bodo v vaše življenje stopile osebe, katerih cilji in želje se bodo dopolnjevale z vašimi. Razveselila vas bo podpora, dobili boste priznanje za minulo delo.

Ljubezen:
Dan bo prinesel razjasnitev ljubezenskega neba, še posebej če je v preteklem obdobju to bilo prekrito z oblaki. Sprememba se bo začela pri vas. Spoznali boste, da druge ljudi bolje razumete in lažje prenašate njihove slabosti ter napake. Vaša toplina in pozitivna energija bosta delovali na vse okoli vas, posebej pa na vaš zakon ali ljubezensko zvezo.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Danes boste izjemno odporni, zato boste tudi morebitne bolezni kar hitro preboleli. Izkoristite lepo vreme in se športno aktivirajte. S svojim videzom boste kar zadovoljni in boste z užitkom razkazovali svoje telo. Komplimenti, ki jih boste prejemali in pogledi, ki se bodo zaustavljali na vas, bodo dokaz, da izžarevate poseben šarm.

Ljubezen:
Dan boste preživeli v mirnem, udobnem ozračju. Samski se boste začeli bolj ceniti in boste uživali v svojem samskem statusu. Morda pa boste našli nekoga, s komer boste podelili svojo strast in potrebo po ljubezni. Vaš ljubezenski kompas bo spremenil smer. Strast in poželenje bo zamenjala želja za umirjenim in skladnim odnosom.

Ljubezen: 5
Služba:
Zdravje: 5

LEV
Splošno:
Bodite previdni, predvsem pri potovanjih v tujino in pri gibanju nasploh. Odločitve sprejemajte premišljeno in pametno, predvsem če načrtujete vložiti denar v strokovno izobraževanje, kupujete literaturo v tujem jeziku ali pa uvažate določeni stroj ali aparat. Načrtujete svoje stroške.

Ljubezen:
Nežni in blagi boste brez dvoma okolici kazali svoj romantični obraz. Opazili boste, da drugi k vam pristopajo bolj spontano, z vami vzpostavljali bolj ležerno komunikacijo in vam tudi bolj pogumno predlagajo ponovno srečanje. Četudi ste samski po svoji lastni izbiri, vam bodo prihajajoči dogodki lahko zamajali tla pod nogami.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

V vašem družinskem krogu prevladujeta ljubezen in toplina, zahvaljujoč katerima boste zgladili vse nesporazume. Vodili boste dokaj raznovrstno družabno življenje. Odnosi s prijatelji bodo zasnovani na poslovno-materialnih interesih oziroma sodelovanju in vzajemni pomoči. Skupaj se boste tudi družili, potovali in delili boste ideje.

Ljubezen:
Bolj se bosta posvetila prijateljem in znancem kot drug drugemu in to bo prineslo določene pozitivne posledice. Čustva in vzajemna privlačnost bodo narastli. Morda pa bosta le trenutno oddaljena zaradi določenih poslovnih razlogov, kar pa bo imelo isti učinek. Ponovno se bosta približala in začutila drug drugega.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Postali boste bolj tolerantni, zato boste tudi bolj mirno in odprto gledali na pravi smisel dogajanja okrog vas. Vaši družinski odnosi še vedno niso idealni. Skrbi vas, da bodo spori in finančne težave še bolj pripomogle k medsebojnem oddaljevanju. Toda v primerjavi s preteklim obdobjem vseeno lahko opazite kar precejšen napredek.

Ljubezen:
Dan bi bil lahko renesansa vajine ljubezni in prijateljstva, zato ga čim bolj izkoristita. Drug ob drugem se bosta izjemno dobro počutila in tudi odlično zabavala. Vezale vaju bodo posebne vezi. Ne bosta natančno vedela, kaj se dogaja, a bodo brez dvoma v vaju zbujale močna čustva.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Odločili se boste zapreti eno in odpreti novo poglavje in ne boste se zmotili. Situacije, glede katerih ste se do sedaj razburjali, bodo izgubile na moči. Sprememba vašega pristopa bo kot po čudežu premaknila potek dogajanja v novo smer. Nekatere okoliščine bodo prišle same na svoje mesto, brez večjega napora.

Ljubezen:
Vajina zveza iz dneva v dan postaja vse bolj usklajena. Toleranca in medsebojna naklonjenost bosta rastli, medtem ko bodo nenadzorovani izbruhi strasti popolnoma izginili. Možno, da bo prišlo le do občasnih sporov in to predvsem okrog starih težav ali borbe za premoč.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

V kolikor boste imeli finančne težave, bo razlog povsem subjektivne narave. Vaši strahovi bodo neutemeljeni, a s pomočjo plačevanja na obroke boste svoje življenje kar uspešno organizirali. Dan bo lahko prinesel nepredvidene izdatke, a se boste hitro znašli. Lahko pričakujete tudi manjše zdravstvene težave, prehlad, vneto grlo ali povišano temperaturo.

Ljubezen:
Današnji dan bo za vaju kar dinamičen, a glede na pretekle dni veliko manj napet. Med vama se ponovno kaže skladnost in razumevanje, čeprav na prvi pogled morda ne bo tako videti. Zaupajte se partnerju, pogovorita se, saj vam bo pomagal prebroditi krizo, vezano na vaše starše. Poslušajte njegove nasvete!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno:

Zahvaljujoč sodelavcem boste prišli do koristnih informacij. Spoznali boste osebe, ki vam bodo pomagale rešiti določena pravna, finančna in poslovna vprašanja ali preko katerih boste izvedeli za nova delovna mesta. Zato nikar ne dvomite in pošljite elektronsko pošto ali pokličite tiste, katerih uslugo, sodelovanje ali pomoč pričakujete.

Ljubezen:
Partner bo razvajen in trmast, a vas bo zelo oboževal, zato boste pokončno sprejeli vse njegove nizke udarce. Kovala bosta velike načrte. Morda vas bo posesivno poskušal vezati bolj nase, od vas bo pričakoval določene odločitve ali pa vas bo spodbujal, da se v večji meri posvetite skupnim ciljem.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Dejstvo, da ste obkroženi z osebami, na katere se lahko zanesete in s katerimi se lahko odkrito pogovorite, vam veliko pomeni. Danes bo tudi poslovno življenje dokaj intenzivno. Naklonjeni vam bodo stiki s kolegi, strankami in nasploh z osebami, ki ste jih spoznali preko službe in s katerimi poslovno komunicirate.

Ljubezen:
Videti bo, kot da se bosta oddaljila in osamila, a v drugi polovici dneva se bodo čustva ponovno prebudila. Vzajemno se bosta oboževala. Vajina čustva bodo močna, prav tako bo v večernih urah močna povezanost. Končno bosta uspešno rešila vse nesporazume, ki so vaju v preteklih dnevih rinili do roba potrpljenja.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Odnosi s sodelavci bodo dobri in spodbudni. Kar se bo začelo kot pogovor ob kavi, se bo hitro lahko razvilo v sodelovanje. K temu bo pripomoglo dejstvo, da točno veste, kaj želite in jasno vam je tudi, kako to uresničiti. Pazite le na pričakovanja, da ne bodo previsoka in se poskušajte upreti izzivom. Pred vami je uspešen dan!

Ljubezen:
Samski se boste nepričakovano znašli v tujem objemu. Brez predsodkov se boste spustili v igro spogledovanja in zapeljevanja, drugi strani pa ne bo preostalo drugega, kakor da se vam z zadovoljstvom in užitkom prepusti. Naglašene bodo tudi zveze na daljavo oziroma stiki z osebami, ki živijo v drugi državi.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.