Magazin > Horoskop in Numerologija
8440 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 18. marca 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Pričakujte številna nestrinjanja, borbo za pozornost ter čustveno dramo.

Uporabite zagnanost v pozitivnem smislu, vendar bodite pri vsem, kar počnete dovolj zbrani in osredotočeni. Zmeda, ki jo boste začutili, bo hkrati tudi sladka in prijetna. Čustveno področje ne bo najbolj umirjeno. Znali boste svetovati in se usmeriti v reševanje težav družinskih članov. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
V slabo voljo vas lahko spravijo napetosti med vami in določeno osebo. Ker se ne boste počutili najbolj stabilno, nikar preveč ne izpostavljajte, saj se lahko vse skupaj slabo konča. 

BIK
Imeli boste več časa, kot ste načrtovali, tako da boste lahko v miru pripravili vse za zadevo, ki je povezana z domačim okoljem. Prihaja nekaj zanimivih dogodkov, ki vas bodo navduševali.

DVOJČKA
Upate, da se bo nekaj, kar ste zakuhali pred kratkim, reševalo drugače. Bodite pripravljeni, da boste morali morda določene zadeve še enkrat znova razložiti, kar vas lahko vznemiri.

RAK
Želite si nekaj več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče. Energijo, ki je bo veliko, raje uporabite za izobraževanje ali kakšen pomemben opravek v domačem okolju.

LEV
V družbi domačih se boste počutili dobro, čeprav se bodo mnenja okoli določene zadeve razlikovala. Nekdo, ki bo v podrejenem položaju, se bo začel boriti za svoje pravice.

DEVICA
Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo v povezavi z domom, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi kako jih udejanjiti. Previdno delujte ob nakupih, saj vas bodo mikale dražje stvari.

TEHTNICA
Na nekatere zadeve nimate vpliva, kar vas bo spravilo v kočljiv položaj. V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Lahko storite kakšen korak, vendar le po tehtnem premisleku. 

ŠKORPIJON
Z luno v vodnarju, ki podpira svobodno delovanje bo samozavest vse močnejša. Rezultati, ki bodo pozitivni vam bodo podarili dober občutek in vzdržljivost, da lahko nadaljujete. 

STRELEC
Prihaja občutek, da lahko premagate vse, čeprav so na vidiku zastoji. Na vsakem koraku boste pometli s konkurenco ter zavidljivimi pogledi in si zastavili čudovite smernice za prihodnost. 

KOZOROG
Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati, vendar kljub temu ne počnite neumnosti, da se ne boste še enkrat znašli v razočarani poziciji. Potrebujete več razgibavanja in razvedrila.

VODNAR
Dobri prijatelji bodo najavili obisk in vam polepšali dan. S tem, ko jih boste prisrčno sprejeli, boste pokazali, kako iskreno ste se jih razveselili. Veselje vas bo držalo pokonci. 

RIBI
Dobro razpoloženje bo povezano s simpatijo ali osebo, ki vam je močno naklonjena. Nekaj boste dosegli veliko hitreje, kot ste sploh upali. Želja, da bi zadevo končali, vam bo dala dodatni zagon. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.