Magazin > Horoskop in Numerologija
11592 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 18. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Ugodna konjunkcija med Luno in Jupitrom bo pričarala ploden dan, obarvan z zadovoljstvom, prijetnimi komplimenti in manjšimi presenečenji.

V kolikor se že nekaj časa borite, lahko sedaj dosežete, kar ste si v preteklosti zastavili. Pravi odgovori prihajajo od tam, kjer ste se vedno dobro počutili, zato jim skrbno prisluhnite. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Ko se boste znebili določenih skrbi, prihajajo na dan nove teme in nova vprašanja. Ne tuhtajte predolgo, kako boste izrazili mnenje. Spontanost bo tokrat najboljša rešitev.

BIK
Če čutite prevelik pritisk, če vam nočejo prisluhniti, se ne trudite preveč, le čas bo pokazal svoje. Ni pravi dan za večje fizične podvige, saj boste malce utrujeni in nerazpoloženi.

DVOJČKA
Odprle se vam bodo nove poti, ki bodo zaradi energije lune v vodnarju nenavadne. Tekom dneva boste prišli do mnogih zanimivih spoznanj in takšnih zaključkov, ki vodijo k ciljem.

RAK
Iznajdljivi boste, morda nekoliko nestrpni, posebno v domačem okolju. Vsekakor pa imate dovolj drugih opravkov, posebno kar zadeva ljubezensko področju. Nekdo izmed prijateljev bo na vaši strani.

LEV
Nekdo kali vaše navdušenje, za kar ste tudi sami krivi. Zdaj morate pokazati več potrpežljivosti, saj vas nekdo vztrajno opazuje in ocenjuje vsak vaš korak, ki ga naredite. 

DEVICA
Lahko si privoščite več, saj boste vse skupaj tokrat z vplivom lune v vodnarju ocenili pravilno. Ob vas bo tudi nekdo, ki bi vam izredno rad pomagal ter z vami navezal tesnejše stike.

TEHTNICA
V iskanju odgovorov boste močno presenečeni, saj prav nič ne bo tako, kot se bo zdelo na prvi pogled. Preveriti boste morali vsako informacijo posebej, ter se šele nato odločiti.

ŠKORPIJON
Če boste vztrajni, boste dobili odgovor na najbolj žgoče vprašanje, posebno glede spremembe na področju kariere in financ. Planetarni aspekti vam končno prižigajo zeleno luč. 

STRELEC
Pričakovali boste več prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki nikakor ni v skladu s tem, kar si želite. Osredotočite se na nujne obveznosti, poskrbeti morate tudi za finančno področje.

KOZOROG
Ujemite priložnost, ki jo pozno zvečer prinaša luna v ribah. Delujte brez oklevanja, posebno če bi radi doživeli nekaj novega v ljubezni, kar vam bo vsekakor koristilo.

VODNAR
Nekaj vam bo bolj všeč kot takrat, ko ste imeli priložnost. Okoliščine so se očitno spremenile in zdaj so končno vzpostavljeni pogoji, da lahko pričakujete več, tudi v ljubezni.

RIBI
Zadeve se taktno premikajo v pozitivno smer. Kljub temu boste še nekoliko nezaupljivi, želite si na vsak način razkriti, kaj je v določeni situaciji v ozadju. Šesti čut vas lahko reši.
 

 
Komentarjev 1
  • Princess_Thompson 12:07 18.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦