Magazin > Horoskop in Numerologija
4907 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 19. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ni pomembno, kaj se bo dogajalo okoli vas, saj boste osredotočeni na ustvarjanje miru in harmonije.

Ne bodite presenečeni, če boste, ko boste naleteli na sprte strani ali različne argumente želeli igrati mirovnika. Če naletite na oviro ali naletite na odpor, boste znali vdihniti in iznajdljivo proučiti, kaj je smiselno in kaj ne. Šarm in taktnost, boste uporabljali, da dobite, kar si želite.

OVEN 
Pogovorite se tam, kjer je napeto in najdite skupen kompromis. Dajte jim vedeti, da ste samo človek ter obrazložite, da nečesa sami žal ne zmorete. Zvečer se bo vse skupaj umirilo.

BIK 
Če boste v določeni situaciji nemočni, nikar ne sopihajte, raje nekoga, ki vam je blizu, zaprosite za pomoč, da ne bo prepozno. Počasi se daleč pride, kmalu vam bo boljše kot sedaj.

DVOJČKA 
Z osebo, ki se smuka okoli vas bodite iskreni, ker sama ne more ugotoviti, kaj si mislite. Do prelomnega trenutka zberite moči in se osredotočite na tisto, kar bi morali storiti in razčistiti.

RAK 
Vzrokov za dobro voljo vam ne bo manjkalo. Vse se vam bo odvijalo kot po maslu. Dobro boste razumeli načela in podarili prednost temu, kar čutite. Tudi ljubezen bo v ospredju.

LEV 
Če se boste pravočasno izognili konfliktu, se prebuja občutek, da ste tik pred zmago, tudi za ceno, da boste povedali pravo resnico. Z rezultatom boste zelo zadovoljni.

DEVICA 
Nekaj pomembnega boste začeli brez pravih idej, vendar pričakujte presenečenje od nekoga, ki vas ni pozabil. Več časa boste preživeli v globokem razmišljanju in se lotili spornih situacij.

TEHTNICA 
Misel na ljubezen vam bo v pomoč, da se ne boste psihično zlomili, ko se bo približala težavna situacija. Pogum vas bo popeljal k ciljem, zato bodite čim bolj optimistično naravnani.

ŠKORPIJON 
Pazite, da vas nezbranost in raztresenost ne spravita v nehvaležno situacijo. Privoščite si nekaj prostega časa, kajti vse, kar ste si v zadnjem času planirali, se bo dobro izteklo. 

STRELEC 
Nekdo vas bo vneto prepričeval, da se mu pridružite, čeprav brez uspeha, saj je vaša pot že začrtana. Izogibajte se pogovoru o temi, ki vas že nekaj časa preveč obremenjuje. 

KOZOROG 
Škoda je, da bi zapravljali čas za nekoga, ki vas v bistvu sploh ne posluša in ne upošteva, raje se usmerite v nekaj prijetnega. Več strpnosti boste pokazali v domačem krogu. 

VODNAR 
Že nekaj časa dajete vtis, kot da ne veste, kaj bi sami s sabo. Razmere vam bodo popoldne, ko luna prehaja v znamenje tehtnice zopet pisane na kožo. Načrti bodo jasno zastavljeni.

RIBI 
Prihaja trenutek, v katerem se boste osvobodili nekaterih jeklenih načel. Rešuje se nekaj, pri čemer ste bili najbolj negotovi, zato boste vedno bolj zagnani in prepričani, da boste uspeli.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.