Magazin > Horoskop in Numerologija
3259 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 19. februarja 2022

astrologija, napoved Profimedia
Tudi tiste, ki ste v trdih energijah, bo vpliv lune v tehtnici popeljal v nežnost in iskanje harmonije.

Medsebojni odnosi bodo tisti, ki bodo krojili usodo in vas spodbujali k sreči ter zadovoljstvu. Za naporne pogovore in težje opravke ne boste razpoloženi, zato se jim skušajte na diplomatski način izogniti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Trenutno razmere v domačem krogu ne bodo najbolj blesteče, vendar je obdobje k sreči prehodno. Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja uresničila. 

BIK
Z energijo lune v tehtnici se ponovno prebuja trma in nikakor si ne morete dopovedati, da bi morali tudi kaj spremeniti. Pazite, da ne bi zaradi strogih prepričanj nekoga popolnoma napačno ocenili.

DVOJČKA
Vzemite se v roke in si ne delajte življenja težjega, kot je v resnici. Zazrite se s pomočjo skladne energije, ki jo prinaša luna v tehtnici v svoje pluse. Nanje vas bodo opomnili tudi dobri prijatelji.

RAK
Z energijo lune v tehtnici lahko storite nekaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se nekako izgubili v gori obveznosti in stresa, ki ga v tem tednu ni bilo malo.

LEV
Ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Lahko greste pogumno naprej in si dovolite na področju čustev tiste stvari, ki se vam spontano ponujajo.

DEVICA
Z vplivom lune v tehtnici imate dovolj energije, da se boste lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Potrudili se boste po najboljših močeh in jih tudi spretno zaključili. 

TEHTNICA
Prihajajo pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj zase. Nikar ne dovolite žalosti, da vas objame in preplavi.

ŠKORPIJON
Niste najbolj zadovoljni, saj se zadeve nikamor ne premaknejo. To vas bo izčrpalo, saj je bila igra zanimiva le na začetku. Treba se bo prilagoditi in se pozanimati o vseh drobnih malenkostih.

STRELEC
Ne želite si napotkov ter navodil drugih, posebno tistih, ki so nezaželeni. Pri delu boste nekoliko raztreseni, vendar boste kljub temu želeli vse postoriti sami, popolnoma brez pomoči.

KOZOROG
Določeni dogodki se bodo odvijali prehitro za vaš okus, zato boste težko sledili določenim situacijam.  Pogovori bodo zaradi vpliva lune v tehtnici povezani s toplino in sočutnimi odločitvami.

VODNAR
Ljubezen bo veliko bolj napredovala, če boste malce bolj zaupljivi. Zavedajte se, da niste najslabši na tem svetu in kmalu se vam bodo začele ponovno dogajati lepše stvari, ki jih pogrešate.

RIBI
Vse se bo uredilo, le počakati bo treba, da se situacija v družinskem krogu končno umiri. Nikar ne zaganjajte panike, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo. Raje poiščite pravo oporo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.