Magazin > Horoskop in Numerologija
11946 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 19. junija 2021

astrologija, horoskop, vedeževanje
Koga čaka lepa sobota?

OVEN
Splošno: 

Danes boste delovni. Dan boste izkoristili za to, da boste nadoknadili zamujeno čez teden. Ni vam uspelo narediti vseh zastavljenih nalog, zato ste si delo pustili za danes. To vam sicer ni po godu, pa vendar vam ni preostalo drugega. Če se želite izkazati pred nadrejenim, si ne morete privoščiti napake, saj jih je bilo dovolj že v preteklosti.

Ljubezen
Samski ste se odločili za večerni izhod in se nanj pripravljate že od jutra. Pričakujete zelo veliko, ampak se raje postavite na realna tla, saj pretiravate. Večer bo prijeten, noč pa zanimiva. Vezani ne veste, kako odreagirati na partnerjeva dejanja in besede. Presenetil vas je, sicer pozitivno, pa kljub temu se ne znate obnašati.
    
Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


BIK
Splošno: 

Danes boste raztreseni in počeli boste neracionalne stvari. Dan bo več kot primeren za razmislek o življenjski poti. Zastavite si nove cilje in jim sledite. Do sedaj vam je šlo dobro in ste bili zvesti sami sebi, tako nadaljujte tudi v prihodnosti. Počutje bo odlično, le proti večeru vas bo lahko začela boleti glava. 

Ljubezen
Samski se veselite novih poznanstev in srečanj, vendar ni dobro, da imate previsoka pričakovanja, saj trenutno bolj kot ljubimce potrebujete prijatelje. Vas pa zvečer čaka prijetno presenečenje. Vezani se prepuščate čustvom in občutkom, ki jih gojite do parterja. Prejeli boste veliko komplimentov, na katere sicer ne boste znali odreagirati, pa vendar vam bodo godili.
    
Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


DVOJČKA
Splošno: 

Nikar ne bodite razočarani nad odločitvami drugih. Kljub temu, da vplivajo tudi na vas, ne pozabite, da se vse stvari zgodijo z razlogom. Konec koncev boste z rezultatom zelo zadovoljni, prijateljem pa hvaležni. Počutje bo danes slabo, saj se bo pojavil glavobol, imeli pa boste tudi težave s prebavo. Poskrbite, da boste zaužili dovolj tekočine. 

Ljubezen
Vezani si ne znate razložiti partnerjevega pogovora s prijateljem. Do sedaj niti niste dvomili vanj, ampak včeraj ste bili priča pogovoru, ki je v vas zasejal dvom in nezaupanje. Zadevo raziščite in ji pridite do dna. Samski se boste danes odkrito spogledovali z neznancem, kar se vam bo obrestovalo. Zadovoljni boste, povrnili si boste samozavest.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


RAK
Splošno: 

Počutite se osamljene. Čutite, da si s prijatelji niste več blizu in ne znate si razložiti, kdaj se je to zgodilo, sploh pa ne, zakaj se je to zgodilo. Vzemite si čas zase, razmislite, kaj si želite in v ozir vzemite tudi spremembe. Mogoče je čas, da se preselite ali zamenjate službo. Sprememba vam bo dobro dela.

Ljubezen
Samski ne veste, kam bi se odpravili zvečer. Izberite sodelavčevo povabilo, saj vas čaka prijetno presenečenje. Kljub temu, da nimate posebnih pričakovanj, si globoko v sebi želite sprememb. Vezani se veselite večera, ki ga boste preživeli s partnerjem. Navdajala vaju bo nostalgija in pogovarjala se bosta o svojih začetkih. Uživala bosta v družbi drug drugega.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5


LEV
Splošno: 

Čakate na razplet zadeve, ki se vleče že zelo dolgo časa. Glede na vložen trud ste mnenja, da bi se danes moral odraziti rezultat vsega skupaj. Glede tega ste že kar obupani in vas rezultat niti ne zanima več, ampak vam je pomembno le to, da se bo zadeva končno razrešila. Čez dan boste napeti in slabe volje, zato boste tudi razdražljivi.

Ljubezen
Samski ste se odločili večer preživeti doma. Odločitev je racionalna, zato je ne boste obžalovali. Vezani ne veste, kako pristopiti k partnerjevim težavam. Vidite, da ga nekaj teži, pa vendar se vam sam ne zaupa, vi pa ga ne znate povprašati o tem. Spustite ga v svoj osebni prostor in odprl se vam bo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno: 

Doma vas čaka veliko dela. Glede na pester delovni teden, ki je za vami, ste zanemarili obveznosti doma, zato boste danes vse nadoknadili. Počutili se boste odlično in zelo boste učinkoviti. Večer preživite s svojimi bližnjimi. Skupaj s prijatelji pripravite večerjo in se družite do poznih ur. Pogovor ob vinu in sprostitev vam bosta dobro dela.

Ljubezen
Samski gojite upanje za današnji večer. V vašo družbo bo vstopila nova oseba, s katero vaju čaka zanimiva prihodnost. Zvečer se ne izpostavljajte preveč, opaženi boste v vsakem primeru. Vezane čaka prijeten večer. Preživeli ga boste s svojim parterjem, ki vam bo zaupal skrivnost. Odreagirajte z občutkom in spoštovanjem. Zvezo bosta postavila na drugo raven.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste ponovno postavljeni pred dejstvo. Odločiti se morate sami, saj le vi veste, kaj si zares želite. Vaša odločitev vam bo korenito spremenila življenje, ne bo pa vplivala na življenja ljudi okoli vas. Odločitve vam ni treba sprejeti takoj, zato si vzemite čas za premislek. Pojdite v naravo in bodite sami s seboj, da boste prišli do pravega odgovora.

Ljubezen
Samski si želite avanture in ste polni energije. Našli ste dogodek v mestu, kamor se želite odpraviti, pa vendar ni kandidata, ki bi vam delal družbo. To je super izgovor, da ven povabite simpatijo. Vezani ste neodločni in partnerju ne zaupate svojih želja. Ne veste, kako pristopiti k težavi. Ne obotavljajte se in povejte, kaj vas tare.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Ne zavedate se, da je igranje z ognjem res lahko zelo nevarno. Ne vtikajte svojega nosu tja, kamor ne sodi, saj utegnete utrpeti neljube posledice. Raje se držite zase in opravljajte svoje dolžnosti, nikar pa ne pojdite preko svojih pristojnosti. Čez dan vas bo bolela glava, tako da si zvečer privoščite sproščujočo kopel z eteričnimi olji.

Ljubezen
Samski pogrešate nakupovanja s partnerjem. Ne obremenjujte se s stvarmi, ki jih ne morete spremeniti. Vezani se ne morete sprijazniti s partnerjevim obnašanjem, ki je arogantno in popolnoma neprimerno. Ignorirajte ga in počakajte, da ga bo minilo. Zvečer bo razpoloženje zagotovo boljše. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno: 

Danes vas čaka obisk prijatelja, ki vas bo zelo razveselil. Te osebe že dolgo niste videli, zato boste komaj čakali, da vas bo obiskala. Gostu pripravite kosilo in ga povabite na sprehod v naravo, večer pa zaključite s pogovorom ob dobrem vinu. Ne pozabite držati obljube, ki ste jo dali tej osebi že nekaj časa nazaj, saj je pomembna za vajin odnos.

Ljubezen
Vezani ste veseli, ker se vam je parter zaupal in je z vami delil svoje občutke. Stojite mu ob strani in ga podprite, saj vas potrebuje. Samski ne veste, za katero osebo bi se odločili. Dobili ste dve povabili na druženje in sedaj ne veste, kako bi se odločili. Bi mogoče morali izbrati tretjo možnost?

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Danes boste v svojem svetu. Želeli si boste samote in posvečali se boste samo sebi. Dan izkoristite za sprehod v naravo in sprostitev misli. Za vami je zelo naporen teden, zato si vzemite čas zase. Kljub temu, da vaši bližnji ne bodo razumeli, zakaj ne želite preživeti časa z njimi, to naredite.

Ljubezen
Samski ne veste, kako izrazito je vaše navdušenje nad simpatijo. Pohvalite ga in izpostavite stvari, zaradi katerih ga spoštujete in občudujete. Pazite pa, da ne boste pretiravali. Vezani ne razumete partnerjevega obnašanja, saj vas nenehno ignorira in se posveča ostalim stvarem. Pokažite mu, da vam je mar in da ga potrebujete. Povejte mu, kaj čutite.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Dan boste začeli sproščeno in brez skrbi, to razpoloženje pa se bo čez dan spremenilo. Popoldan boste izvedeli novico, ki vas bo šokirala. Sledili bodo dolgi pogovori, ki se bodo zavlekli dolgo v noč. Sledila bo slaba volja, ampak na koncu se bodo stvari uredile, saj boste sprevideli, da vaša beseda sicer šteje, ni pa odločilna.

Ljubezen
Samski si želite topline in ljubezni. Ne gre za nekdanjega partnerja, le za občutek pomanjkanja. Dobro je, da ste racionalni in se tega zavedate, sicer bi bila situacija še bolj neprijetna. Vezani spoznavate slabe strani vašega partnerja. Dolgo časa jih je skrival pred vami, sedaj pa je resnica prišla na dan. Pogovor bo koristil obema.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Naveličani ste vsakdana in želite pobegniti rutini. Svojim bližnjim predlagajte pobeg v neznano. Vašo idejo bodo podprli in vsem boste polepšali konec tedna. Odpravite se na kraj, ki ste ga obiskovali včasih in obujajte spomine. Čas, ki ga boste preživeli z družino, bo vsem dobro del, napolnil vas bo z energijo za prihajajoči teden.

Ljubezen
Samske čaka prijetno presenečenje. Vezani boste končno odkrili način razmišljanja svojega partnerja. A ne sklepajte prehitro, saj ga še vedno ne boste povsem razumeli. To vam bo kmalu jasno. Sprijaznite se z dejstvom, da so ženske z Venere in moški z Marsa.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.