Magazin > Horoskop in Numerologija
12082 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 19. marca 2022

astrologija Profimedia
Ljubeznivost in toplina odpirata vsa vrata k novim dimenzijam in umirjenemu vzdušju.

Znali boste poiskati stik s sabo, ujeti srečo in na področju ljubezni uživati v prijetnem vzdušju. Tista oseba, ki vam že dolgo stoji ob strani, vas bo ponovno presenetila. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pred vami je zanimiva dilema in luna v tehtnici bo v veliko pomoč, ko se bo treba odločiti. Ne dovolite, da bi vse skupaj namesto vas reševal nekdo, ki vam ni naklonjen.

BIK 
Z energijo lune v tehtnici se vam bo svet zdel lepši. Pripravljeni boste na spremembe, s katerimi odlašate že dlje čase, tudi finančno področje vam ne bo povzročalo nobenih težav.

DVOJČKA
Pričakujte pestro dogajanje, kjerkoli se boste nahajali. Neprestano boste v zagonu, obdani s hitro energijo in nepremišljenimi koraki. Ne pretiravajte s hrano.

RAK
Spremembam na področju kariere boste močno prilagodili svoje zasebno življenje. Vezani lahko pričakujete podporo ljubljene osebe, če ji boste zadevo razložili.

LEV
Podajte se v dan z luno v tehtnici brez kakšnih posebnih pričakovanj, pa ga boste končali nadvse zadovoljni. Vedno bolj jasno vam bo, kako so stvari med seboj povezane.

DEVICA
Soočite se čimprej s svojimi čustvi. Predolgo že nekaj zadržujete v sebi, ker vas skrbi, kaj si bodo mislili drugi. Začnite razmišljati bolj v svoji smeri, bolj odločno.

TEHTNICA 
Če ste se odločili, da rešite in razčistite ljubezenske zadeve, vas bo luna v tehtnici usmerila k spontanim zaključkom, brez nepotrebnega razmišljanja in analiziranja.

ŠKORPIJON 
Sreča, ki se vam bo nasmehnila, vas bo potegnila iz zatona, saj ste bili v zadnjem obdobju bolj črnogledi. Ravno iz tega razloga boste še bolj zadovoljni.

STRELEC
Na ljubezenski strani kljub prijetnim vibracijam lune v tehtnici ni odziva, ki ste si ga želeli. Vsekakor zavihajte rokave, tudi doma, kjer bo treba postoriti nekaj težjega.

KOZOROG 
To je primeren dan, da naredite korak naprej, da se postavite zase. Luna v tehtnici bo olajšala vaše odločitve in vam pričarala več samozavesti tam kjer jo potrebujete.

VODNAR
Nekaj vas ne privlači več tako kot nekoč. Bolj intenzivno se zavedate ovir, ki jih ne nameravate preskakovati, vendar se jim vsaj za zdaj ne morete izogniti.

RIBI
Nekdo od domačih bo poudaril vaše kvalitete, tako na službenem kot na zasebnem področju. Komplimentov ne boste mogli pozabiti, kar vas bo razveselilo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.