Magazin > Horoskop in Numerologija
3557 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 19. septembra 2020

astrologija
Tak bo vaš začetek vikenda.

OVEN
Splošno: 

Ne dovolite ostalim, da bi vas podcenjevali. Znanje ni samo to, kako izobraženi ste. Vaše mnenje je pomembno. Ko ga boste izrazili, bodo tudi ostali to spoznali. Danes boste lahko s pravim načinom poskrbeli za velike premike in spremembe. Drugi vas bodo začeli poslušati in spoštovati.

Ljubezen:
Tistim, ki ste svojo sorodno dušo že našli, danes ne kaže slabo. Vse bo teklo kot po maslu, le zvečer bo vaše dobro razpoloženje zamorila partnerjeva slaba volja. Samski pa se boste bolj po naključju kot ne zapletli v neko neprimerno zvezo. Iz nje boste nato panično iskali izhod. Naslednjič dobro premislite.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Danes boste dobro razpoloženi, polni humorja in upanja. Dan bo odličen za to, da si izberete oviro, ki vam že dolgo povzroča težave, saj jo boste danes z lahkoto preskočili. Bili boste samozavestni in polni energije – premagajte vse razdalje. Začnite že zgodaj zjutraj in do večera boste nadvse zadovoljni sami s seboj.

Ljubezen
Samski boste danes zelo neučakani, lahko da boste sprejeli celo kakšno čisto zgrešeno odločitev. Bodite previdni! Vezane pa bo ves dan spremljal občutek, da vam je partner nekaj zamolčal, zato boste to na vsak način želeli izvleči iz njega. Konflikte bosta uspela zgladiti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Dobili boste občutek, da bi morali nekaj svojih skrivnosti deliti z nekom, pa bi bilo vseeno bolje, če bi jih zadržali zase. Šlo bo predvsem za tiste stvari, za katere mislite, da bi nekomu lahko koristile. Včasih je bolje molčati. Pazite, saj bi se lahko zadeva obrnila proti vam. Pustite času čas, vse bo že kmalu jasno.

Ljubezen
Tisti, ki ste v razmerju, boste tokrat vso pozornost naklonili zvezi. Začutili boste potrebo po bližini. To boste še najlažje dosegli z ohranjanjem redne komunikacije s partnerjem. Samske pa bo zajela melanholija, ki vas bo čez dan še bolj potisnila v obup. Nikar zaradi tega ne spremenite vaših načrtov za nocoj.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


RAK
Splošno: 

Namesto da se kar naprej osredotočate na težave drugih, danes postavite sebe na prvo mesto. To ne pomeni, da bodite sebični, ampak se za težave drugih pobrigajte, ko boste rešili svoje. Napolnili si boste baterije in tako boste lahko tudi bolje svetovali in pomagali drugim. Poskrbite danes zase!

Ljubezen
Samski poskusite najti več spodbudnih in lepih besed. Nasmehnite se in podarite nekomu kompliment. Dobro bi bilo, da bi se malo sprostili. Vezani pa si privoščite nekaj novega, saj se zadnje čase gibljete po enih in istih starih vzorcih! Ne dovolite si, da bi vas nesoglasja na čustvenem področju spravila v slabo voljo.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Danes se obkrožite z ljudmi, ki imajo drugačen pogled na svet kot vi. Pa naj bo to starejši sorodnik, mlajši brat ali sestra, morda celo prijatelj iz drugačnih krogov. Pomagali vam bodo rešiti problem, ki vas razjeda že nekaj časa. Včasih je vse, kar je potrebno za ocenitev težave, le druga oseba in njen pogled na situacijo.

Ljubezen
Vezani lahko pričakujete pozitivne spremembe v odnosu s partnerjem, česar se bo zelo razveselil tudi on. Pazita le, da ne bosta predolgo spala na lovorikah. Poskusita ohraniti pozitivno stanje. Že danes pa bo ljubezen zacvetela tudi pri samskih. Pričakujete lahko, da boste kmalu spoznali svojo sorodno dušo.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Trenutno imate povečan čut za intuicijo. Zanesite se nanj in pomagajte prijatelju, ki se ravno pripravlja na nek nov projekt ali odhaja na potovanje. Če ste zaskrbljeni zanj, mu povejte, kaj čutite in kakšni so vaši strahovi. To ste mu dolžni povedati. Več podrobnosti, boljše bo zanj. Morda ste to sanjali, morda imate le slab občutek, zaupajte mu. 

Ljubezen
Vezani boste danes postali žrtev lastne raztresenosti, v ljubezni pa vas bodo prevzemala globoka, a nejasna čustva. Poskusite ohraniti mirne živce. Pri samskih pa bodo vsa čustva privrela na dan v najbolj neprimernem trenutku. Če nocoj ne boste dobro razpoloženi, se raje umaknite pred prijatelji.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:
 
Vaš občutek za večje finančne podvige se še stopnjuje, krepi – izkoristite ga. Preberite nekaj finančnih časopisov, preglejte internetne strani in nadgradite svoje znanje o tem, kaj lahko storite s svojim denarjem. Posvetujte se s prijateljem, ki se ukvarja s finančnimi zadevami in vam lahko pove, kako bi bilo najbolje ravnati. 

Ljubezen
Samski boste razmišljali o tem, koga si pravzaprav želite v svojem življenju, kakšno osebo. Pri tem upoštevajte tudi razum, ki vas tokrat ne bo pustil na cedilu. Nekdo, ki ga opazujete že dalj časa, vam bo prirasel k srcu. Vezani pa boste danes pogosto menjavali razpoloženje, težko boste nadzorovali svoja čustva, kar bo razburilo vašega partnerja.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Kljub težavnemu začetku dneva boste že popoldan spet začutili pozitivno energijo in zagnanost. Zvečer bo lahko prišlo do manjšega konflikta, a naj vas ta ne vrže iz tira. Dan bo idealen, da nekomu izpoveste tisto, kar čutite. Ko se boste enkrat izpovedali, boste lažje zadihali in se boste tudi bolje počutili.

Ljubezen
Vezani tudi danes še ne boste v sedmih nebesih. Partner bo izrekel nekaj, kar vam bo zlezlo pod kožo, a to vajinemu razmerju ne bo prav nič koristilo. Prej ko se boste postavili na realna tla, bolje bo za oba. Samski pa se zavedajte, da je zelo pomembno ob sebi imeti osebo, s katero se da pogovarjati in zna poslušati.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Dan se bo odvijal v znamenju gibanja in napredka. Stvari se bodo odvijale kar same od sebe in vi se boste tega močno razveselili, saj ste v preteklih dneh že skoraj obupali. Končno boste želi sadove vašega truda in vztrajnosti. Zvečer pa si le privoščite sprehod z najboljšim prijateljem in se sprostite. 

Ljubezen
Danes vas bo partner končno razumel, kar bo stvari pripeljalo na stopnjo višje. Lahko pričakujete tople in prijetne občutke, s katerimi boste premagali vse zamere iz preteklosti in spet dobili tisto, kar ste nekoč že imeli. Samski pa izkoristite svojo očarljivost in pojdite med ljudi. Navezujte stike in se družite.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Če ne stojite z nogami trdno na tleh, tvegate, da boste zamudili nekaj posebnega. Pomembno je biti trdno na tleh, ne popuščajte svojim čustvom. Od časa do časa so vaši občutki tisti, ki vas vodijo skozi življenje. Danes pa razmišljajte s svojo glavo, ne s srcem. Premislite o neki zadevi in ravnajte premišljeno. 

Ljubezen
Vezani boste nekaj časa namenili izkazovanju ljubezni. S partnerjem si bosta privoščila nekaj romantičnih trenutkov. Samski boste nenadoma ugotovili, da lahko ponudite mnogo več, kot ste nudili do sedaj. Zaradi tega boste svoje kriterije še zvišali. Morda boste postali še bolj izbirčni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Prvi korak k uresničitvi vizije je zamisel. Premislite, česa si najbolj želite – izguba kilogramov, menjava službe ali zmenek z osebo, ki vam je všeč. V mislih si ustvarite popolnoma čisto sliko o izpeljavi tega cilja. Naredite si načrt, tako boste lažje uspeli. Ne dovolite dvomom, da bi vstopili v vaš načrt. Naj vas ne bo strah.

Ljubezen
Vezani boste danes kljub nesporazumom v toplem, harmoničnem in predvsem strastnem odnosu s partnerjem. Tudi osebnim težavam ne bosta namenjala toliko pozornosti, saj se jih bo nekaj rešilo kar samih od sebe. Samski pa boste imeli odlične priložnosti za nova poznanstva – le izkoristiti jih boste morali.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Danes bo popoln dan za preživljanje časa s prijatelji. Lahko boste prišli tudi do novih spoznanj in poznanstev. Nekomu boste pomagali z dobrimi nasveti v zvezi z zdravjem. Tudi sami boste prosili za nek nasvet, saj se vam zadnje čase zdi, da nikogar več ne razumete in obratno. Morda pa bi se morali z ljudmi samo odkrito pogovoriti.

Ljubezen
Vezani boste v ljubezni sprejeli neke odločitve, ki vas bodo popeljale na novo pot. Pred tem pa poskusite svoj ljubezenski odnos še malo osvežiti. Samski boste danes žareli, ljubezen in zadovoljstvo boste kazali na vsakem koraku. Pazite le, da ne bo neka oseba izkoristila vaše dobre volje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.