Magazin > Horoskop in Numerologija
6488 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 2. aprila 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Polni načrtov se boste podali tja, kjer se lahko v pozitivnem smislu izpostavite.

Kaj si mislijo drugi, vas tokrat sploh ne bo zanimalo. Sami boste svoje sreče kovač, s čimer boste navdihovali tudi tiste, ki so manj odločni in prodorni. Počitek in sprostitev vam bosta v veliko pomoč na poti k boljšemu počutju. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Dobro bi bilo razmisliti, kateri je najmočnejši adut, s katerim bi si pričarali več umirjenosti, ki jo nujno potrebujete v osebnih in ljubezenskih odnosih, saj ste preveč nemirni.

BIK
Občutili boste pogum ter pospešili svoj korak, saj vas bo spremljala energija lune v ovnu. Lažje kot v preteklih dneh boste pridobili odgovore na svoja vprašanja in sestavili celotno sliko.

DVOJČKA
Nekdo od domačih, ki vas bo prijazno poskušal na nekaj opozoriti, bo naletel na pretirano buren odziv, ki ga prinaša luna v ovnu. Nikar se ne odzivajte tako odrezavo.

RAK
Ne ukvarjajte se več z drugimi, sami morate spoznati, kaj je pomembno in kaj vas resnično osrečuje. Vse skupaj bo veliko lažje zvečer, ko luna prehaja v bika in prinaša poglobitev.

LEV
Sledili boste načelu, da več glav vsekakor več ve, zato vas bodo dobro sprejeli ter vam prisluhnili. Nikar pa preveč ne izpostavljate svojih prednosti, saj bi vas nekdo lahko napačno ocenil.

DEVICA
Zaradi zmedenih okoliščin boste nekomu drugemu prepustili odločitev, ki je vaša, in to vas lahko po tihem močno vznemiri. Ker vas bo nekdo težko prepričal, boste tokrat ostali v dvomih. 

TEHTNICA 
Dokončajte dopoldne, ko bo luna še v znamenju ovna, kar ste začeli  in ne poskušajte preložiti obveznosti na druge. Pred vami je kar naporen dan, vendar se vam bo vsak trud obrestoval.

ŠKORPIJON 
Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče in da se vam obveznosti samo nabirajo. Energija lune v ovnu prinaša odlične rešitve ter krepi prodornost ter pogumno delovanje.

STRELEC
Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo hitro sklepanje. Samozavesten in  prepričljiv nastop vam bo odprl tista vrata, ki počasi vodijo v bolj uspešno obdobje.

KOZOROG
Soočili se boste z manjšim nazadovanjem, ki pa ga boste zaradi lune v ovnu hitro pozabili. Začnite v določeni zadevi znova in ne bodite zoprni do sebe in do svojih najdražjih.

VODNAR
Ne bojte se pokazati pravih čustev in se z njimi na pristen način soočiti, saj vas lahko le ta odprta in iskrena pot popelje k večjemu zadovoljstvu na ljubezenskem področju.

RIBI
Čez dan, ko se bo luna še nahajala v ovnu, se boste srečali s seboj in svojimi načeli. Hitro boste sposobni poiskati trezno rešitev, kljub temu vas lahko presenetijo čustva.

Komentarjev 1
  • Tammy_Khang 11:30 02.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎