Magazin > Horoskop in Numerologija
8094 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 2. decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zazrite se v lepoto in pomen vsega, kar se prepleta v globoki podzavesti.

Iskali boste primerne izhode, se borili za svoj prav ter delili pomembne stvari z drugimi. Za marsikateri uspeh ali rešeno zadevo se boste zahvalili svoji iznajdljivosti. Nikar se ne ustrašite povišanega ega, ki ga je smotrno uporabiti v učinkoviti smeri. Z nagajivo energijo se boste dobro počutili v središču pozornosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dogajanje na ljubezenskem področju vas bo z energijo lune v levu navdihovalo s strastjo. Z veseljem se boste podali na skupen izlet, samski ovni in ovnice pa boste iskali družbo prijateljev.

BIK 
Bodite ne glede na dogajanje z energijo lune v levu spontani in povejte vse, kar vam pade na misel brez dvomov. Vsekakor boste imeli dovolj časa, da se odločite o nečem pomembnem. 

DVOJČKA
Z delom se ne boste pretirano obremenjevali, ker si ga boste znali dodatno začiniti s prijetnimi stvarmi. Čeprav boste potrebovali konkreten odgovor, boste znali nanj počakati.

RAK
Sočutni boste do drugih ljudi, kar bo pripomoglo k boljšim odnosom. Ne zahtevajte v domačem okolju od nekoga, ki je počasen vsega naenkrat, ni še napočil pravi čas za velike predloge.

LEV
Kljub luni v vašem znamenju vas bodo lahko v situaciji, ki vam ni najbolj blizu, hitro stisnili v kot, saj ste nekoliko nesigurni vase. Morda boste ostali brez besed, kar ni v vaši navadi.

DEVICA
Razmišljate o večji spremembi navad, zato se odzovite, ko bo priložnost potrkala na vaša vrata. Nekdo se želi pogovoriti z vami, vendar nimate dovolj moči, da bi se usmerili v soočenje. 

TEHTNICA 
Čeprav ste upali na dober izid, ne boste dobili podpore, ki vam pripada. Določeni posamezniki vas bodo razočarali s svojo nedojemljivostjo za vaše razigrane namige. 

ŠKORPIJON
Bodite z energijo lune v levu čim bolj pogumni, sprašujte glede vsega, kar vam še ni jasno, saj se vam obetajo dobre priložnosti, da v določeni zadevi naredite korak naprej.

STRELEC
Utrujeni in siti vsega boste, zato izkoristite čas, da se znebite vseh skrbi, ki vas delajo razdražljive. Na partnerskem področju lahko pride do zapletov, ki jih samo pogovor ne bo rešil.

KOZOROG
Dobili boste več, kot pričakujete, saj bodo vaše misli zbrane in pripravljene na zalogo podatkov. Naleteli boste na zanimive predloge in namige, s katerimi boste lažje osebno napredovali.

VODNAR
Kljub luni v levu bo dan za vas kritičen čas, ki bo onemogočal sproščenost v čustveno obarvanih odnosih. Če boste prehitevali, bi se lahko znašli sredi nenavadne situacije, preutrujeni in zamorjeni.

RIBI
Ne bodite nepotrpežljivi, vse, o čemer sanjate in razmišljate, se rešuje počasi. Prevelik poudarek namenjate nečemu, kar ne bo imelo večjih posledic. K sreči se boste vsega zavedali dovolj zgodaj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.