Magazin > Horoskop in Numerologija
2873 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 2. februarja 2019

astrologija, horoskop
Koga čaka lepa sobota?

OVEN
Splošno:

Le majhno število dogodkov vas lahko resnično preseneti in ujame nepripravljene. Dokler imate občutek nadzora nad dogajanjem, ne čutite strahu. Danes pa boste opazili, da je veliko tega izven vaše moči. Možnost vašega razvoja bo vezana na izmenjavo informacij in mnenj z drugimi ljudmi, kar vam bo pomagalo videti, kje se trenutno nahajate ter kam so vas odpeljale pretekle odločitve.

Ljubezen:
Danes bosta ponovno zelo pomembna vaša kariera in služba. Zaradi vse večjih ambicij, neustavljivih želja po napredovanju in zaradi novih poslovnih priložnosti boste aktivno iskali način, kako bi dosegli želeno. Pri partnerju boste iskali razumevanje, morda pa tudi prevzem določenih družinskih obveznosti.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Ni vam všeč, če vam nepričakovani dogodki spodnesejo tla pod nogami, še posebej kadar ne veste, kaj vam bo prinesel jutri. Potrebujete gotovost in zaradi tega ste se pripravljeni boriti proti vsem pravilom. Posvetite se reševanju lastninskih odnosov, vložite čas, trud in denar v ohranjanje nepremičnin. Verjemite, da lahko dosežete več, kot si mislite!

Ljubezen:
Pogosto boste ignorirali partnerjeve predloge, kar ga bo pripeljalo na rob moči. Obremenjeni s svojimi mislimi in poslom ne boste opazili njegovih pogledov in ne boste odgovarjali na njegova zastavljena vprašanja. Najtežje, a tudi najboljše bo, da mu poveste, da naj vas pusti pri miru in vam da dovolj prostora za počitek in sprostitev.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Večni optimist v vas vedno najde prave rešitve. Dokler boste verjeli v svoje sanje, vas nič ne bo moglo zlomiti. Nemir v srcu boste dobro skrivali. Vaš občutek lastne vrednosti bo tesno povezan s sprejemanjem drugih ljudi. Pravzaprav je to tisto področje, kjer bi lahko občasno padli na izpitu zrelosti. Energija se ne bo svobodno pretakala. Vprašajte se, zakaj!

Ljubezen:
Morda bi bilo najboljše, da danes partnerju v ničemer ne bi nasprotovali. Ne postavljajte mu nikakršnih zahtev. Tudi najmanjši poskus, da bi ga odvlekli od poslovnih obveznosti in tekme za čim večjim zaslužkom, ne bi bil ploden in vse bi se lahko končalo z velikim nezadovoljstvom in obtožbami za nerazumevanje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Nagnjeni boste k predvidljivim življenjskim okvirom, strah vas bo sprememb. Radi imate lagodno življenje in počasen tempo, od vas pa se bo ravno nasprotno pričakovala povečana aktivnost in požrtvovalno delo. Vaša osebna stališča bodo izpostavljena kritičnim očesom okolice, zato se boste morali bolj boriti, da boste dokazali pravilnost lastnih prepričanj.

Ljubezen:
Morda vas bodo mučili lastninski spori z določenimi družinskimi člani, zato ne boste mogli pokazati svojih pravih čustev in se popolnoma sprostiti. Poročeni v svoj vsakdan vnesite nekaj novega, zanimivega in se izogibajte monotonosti. Z izzivalnim vedenjem prevzemite iniciativo tudi v postelji.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Izmišljali si boste različne obrambne mehanizme. Priznajte, da v krizi občasno uživate, saj se vam zdi razburljivejša od dolgčasa in predvidljivega načina življenja. Vaši strahovi bodo povezani z vrednotami, zaslužki, lastnino in lastnimi sposobnostmi. Primerjali boste svoje dosežke z drugimi in zdelo se vam bo, da zaostajate.

Ljubezen:
Bodite pripravljeni na pogovore o vajinem odnosu in na partnerjeve zahteve po resnejših spremembah. Izogibajte se preteklim napakam in tokrat zelo resno vzemite njegove potrebe. Danes boste potrebovali veliko mero energije, da boste misli preusmerili od drugih stvari. Načrtujete čas, ki ga bosta preživela ob skupnih aktivnostih.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Praktičnih obveznosti ne boste sprejeli z odobravanjem, kajti rušile bodo skladje in lepoto življenja. Izogibali se jim boste na vse načine, toda bolj boste od njih bežali, bolj vztrajno vas bodo tudi zasledovale. Bodite objektivni in pogumni. Mučilo vas bo pomanjkanje energije in motivacije. Morda boste čutili, da ste na pragu velikih življenjskih sprememb.

Ljubezen:
Odprt in prijateljski pristop vam bo pomagal, da boste izvedeli veliko več o najbolj skritih željah in strahovih partnerja. Danes bodite posebej previdni, da ga ne boste kritizirali ali pa se do njega vedli preveč ostro. Bodite nežni, poslušajte ga in mu posvetite svojo pozornost, zaupanje in ljubezen.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Odlično znate izkoristiti vse, kar se vam ponudi, zato se brez težav znajdete tudi v težkih trenutkih. Skromni boste in varčni. Toda vaša pot navzgor se bo v določenem trenutku zaustavila in težko boste potrdili svoj status ter ohranili doseženo pozicijo. Če boste pripravljeni na spremembe, se vam bodo odprla vrata in lahko boste potrdili svojo osebno moč.

Ljubezen:
V vas bodo ponovno prevladovali sreča, optimizem in dobra volja. Nič vam ne bo moglo uničiti želje po ljubezenskem zadovoljstvu. Lahko boste uživali v partnerjevih dobrih lastnostih in njegovi toplini. Vašo pozornost bo plenilo vse novo in nenavadno, zato vas bo partner občasno presenetil s svojimi domišljijskimi zamislimi in nemogočimi načrti.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

V vsem se boste opirali na svoje analitične sposobnosti, ne boste se dali vreči iz ravnotežja. Ostali boste trdni, celo če bo kdo nasprotoval vašim metodam delovanja. Denar in materialne zadeve postajajo ovira, ob katero se pogosto spotikate. Bodite bolj varčni. Vsaka nova skrb vas bo še bolj ovirala pri delu.

Ljubezen:
V ljubezenskem smislu bo danes odličen dan. Poslovne težave se bodo začele razreševati, zato boste malo več časa lahko posvetili partnerju in vajinemu odnosu. Zelo boste romantični in odkrito boste kazali svoja čustva. Če se vam bo uspelo izogniti vedenju in izjavam, ki bi lahko povečale partnerjeve dvome v vašo iskrenost in dobre namere, bo vse v najlepšem redu.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes boste nepopravljivi idealist in vsako krizo boste doživeli kot proces čiščenja. S tem boste ustvarili temelje za izgradnjo boljše prihodnosti. Želeli si boste predvsem miru, morda tudi samote, a če bo potrebno, boste vsekakor priskočili bližnjim na pomoč. Delali boste na svojem izobraževanju. Drugih ljudi ne prepričujte v pravilnost svojih stališč, energijo rajši usmerite v kaj bolj konstruktivnega.

Ljubezen:
V prvem delu dneva boste željni miru in počitka, zato naj se vaš partner ne razburja, če se boste umaknili v svoj svet in z njim ne boste delili svojih misli. Potrebovali boste manjšo izolacijo od vsega, s čimer si boste povrnili notranje ravnovesje. Od sredine dneva vas bodo določene poslovne spremembe prisilile k delu in takrat ne boste imeli več dovolj časa za sprostitev.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Pomanjkanje denarja bo otežilo vaš dan, saj ne prenašate kriz in niti pogovorov o tem. Samozavest je vaš največji adut, imate tudi priložnost biti močnejši od vseh preprek. Morda bi morali malo upočasniti svoj tempo življenja, zmanjšati izvir stresa in nepotrebne stroške. Na vse načine podprite optimizem in pozitivno razmišljanje.

Ljubezen:
Danes boste popustljivi in brez velikih zahtev do svojega partnerja. Morda boste neodločni, razdraženi ali nerazpoloženi. Slabi odnosi s sodelavci vas bodo zelo obremenjevali. Ne boste videli izhoda iz določene situacije, kar bo tudi zelo slabo vplivalo na vajin odnos. Od partnerja in odnosa danes ne pričakujte veliko.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Srečno boste prebrodili večino izzivov, kar bo povečalo vaše zaupanje v življenje, ublažilo bo nalet strahu in napetosti. Bodite pozorni na intuicijo, ki vas bo odpeljala na pravo pot. Morda boste imeli občutek, da vas okolica ne ceni tako kot prej, zato boste v strahu primerjali lastne vrednote z lastnostmi drugih ljudi. Z vsemi strahovi se boste morali prej ali slej soočiti.

Ljubezen:
Za vaju s partnerjem bo danes zelo aktiven dan. Oba bosta v odlični formi, dobro razpoložena in polna energije. Potrudite se in vajin skupni dom preuredite v pravo mesto za počitek. Izogibajte se pogovorom o službenih težavah. Vajin odnos bo poln strasti, ljubezni in harmonije. Najbolj boste uživali v partnerjevih izlivih nežnosti in domišljije.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Nestrpni ste in vedno pripravljeni na akcijo, vsako krizo pa doživljate kot osebno žalitev. Jezni boste, ker ne boste dobili priložnosti, da bi nekaj rešili na licu mesta. Malo več premišljenosti vam ne bi škodilo. Izgubili boste nekaj življenjske radosti, manj boste uživali in hitro boste pokleknili pod pritiski obveznosti. Narasli bodo strahovi, ki so vezani na kariero in družbeni status.

Ljubezen:
Precej boste obremenjeni s svojim čustvenim in ljubezenskim življenjem, a tudi z manjšimi zdravstvenimi težavami. Morda ste zaradi številnih obveznosti zanemarili skrb zase. Vse to pa ne bo preveč vplivalo na vašo potrebo po nežnih objemih in poljubih. Samski, krenite v akcijo, imeli boste veliko možnosti za uspeh.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.