Magazin > Horoskop in Numerologija
5779 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 2. julija 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Vzemite si čas, da se odklopite od sivega vsakdanjika, ter da si dovolite podati se v nove razsežnosti.

Želje bodo velike, volje bo dovolj, torej jih lahko začnete s spretnim pristopom tudi uresničevati. Poslovne obveznosti in finančne napetosti boste znali postaviti na stranski tir. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Ker se boste znali spontano povezati z energijo leva, bo vse nekoliko lažje. Prihajajo nežni občutki in želja po globokih debatah, ki pa bo seveda tudi uslišana. 

BIK
Samozavest bo iz trenutka v trenutek močnejša. Rezultati, ki bodo pozitivni ne bodo zahtevali veliko truda. Imeli boste občutek, da lahko premagate vse, tudi občasno slabo voljo.

DVOJČKA
Marsikdo vas sicer ne bo razumel, ampak to vas ne bo zanimalo, saj boste polni sebe in ponosni na svoja dejanja. Sedaj lahko uredite odnose s sorodniki, ki niso v najboljših energijah.

RAK
Želja, da bi doma nekaj pomembnega končali, vam bo dala dodatni zagon. Potrebujete več razgibavanja in razvedrila, saj se v vas zaradi lune v znamenju leva kopiči velika količina energije.

LEV
Veselje vas bo držalo pokonci. Dobro razpoloženje bo povezano s simpatijo, ki vam je močno naklonjena. Pogrešali pa boste nekaj več strasti, ki bi jo lahko tudi sami prebudili.

DEVICA
V družinskem krogu bo zaradi lune v znamenju leva prijetno in vznemirljivo. Tudi ko boste morali rešiti nekaj kompliciranega, boste še vedno čutili metuljčke v želodcu.

TEHTNICA
Dobri prijatelji bodo tisti, ki vas bodo razvedrili. S tem ko jih boste prisrčno sprejeli, boste pokazali, kako iskreni ste. Namenite pa nekaj časa tudi sebi in razvajate svoje čute.

ŠKORPIJON
Vsaka stvar, ki se vam bo zgodila, bo imela velik pomen, še posebej na področju čustev. Nikar se ne ustavljajte tam, kjer se slabo počutite in s strani drugih niste dobro sprejeti.

STRELEC
Dan z luno v levu, ki bo ugoden, lahko preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili. Sprostite se in malce odmislite obveznosti.

KOZOROG
Izkušnje so vas pripeljale do tega, da nekaterim preprosto ne morete več zaupati. Čas je, da se kljub slabim izkušnjam nekoliko odprete bližnjim prijateljem ter se odkrito soočite.

VODNAR
Z določeno osebo se ne boste strinjali, kar lahko dolgoročno zaradi vaše trme vodi do večjega konflikta. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, nikar ne odpirajte starih ran.

RIBI
Odločili se boste, da se podate v razrešitev pomembne osebne zadeve. Čeprav znate skoraj vedno misliti s svojo glavo, boste tokrat potrebovali dober nasvet nekoga, ki vas pozna.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.