Magazin > Horoskop in Numerologija
10611 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 2. marca 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Dan bo odlična priložnost za začetek nečesa novega.

Prihaja vrtinec nepričakovanega, obarvan z vibracijo, ki ne bo dovolila mirovanja. Smiselno se bo potruditi, da se odprete in tvegate, da svoja čustva in razne zamisli delite z drugimi. Če vas bo kdo razjezil, lahko brez zadržkov izbruhnete in poveste kakšno besedo preveč, vendar kljub temu ne boste zamerljivi. Pripravljeni boste igrati na srečo, z upanjem, da vam bo naklonjena. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Osredotočite se dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu ne informacije, ki vam lahko dejansko koristijo, in ne obračajte glave v zavistno smer, saj se tudi vam kmalu obetajo srečne okoliščine. 

BIK 
V domačem okolju se bo treba bolj potruditi, da bi ohranili mir in soglasje v zvezi s pomembno zadevo. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, raje zavihajte rokave.

DVOJČKA 
Misli bodo usmerjene v napredek, na čustvenem področju bodo popoldne, ko luna preide v znamenje strelca prisotne ljubeznive energije. Odločite se o pomembni zadevi, prej, kot bo prepozno. 

RAK 
Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o kočljivih vprašanjih pogovoriti. Nimate več razlogov za izgovore, zato naredite odločilen korak.

LEV 
Spoznali boste, da se ne morete več držati nazaj, saj je preveč vsega, kar bi želeli izpostaviti. Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo v notranjosti obremenjevalo. 

DEVICA 
Nekaj, kar boste slišali, vas bo ponovno dvignilo in malce razbremenilo po napornih dogodkih. Naklonjeni boste zanimivi osebi, ki vas vedno navdihne, prebuja se tudi želja po druženju.

TEHTNICA 
Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni skupini ali odnosu. Prebudil se bo občutek, da morate pokazati še nekaj več, tisto, česar od vas niti približno ne pričakujejo. 

ŠKORPIJON 
Pri pomembnih nalogah pokažite, da ne nameravate odnehati. Nekaj vas lahko preseneti, kljub temu bodite vztrajni in se ne pustite motiti. Izkoristite prosti čas za pogovor.

STRELEC 
Na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko zaustavili razvoj situacije se boste zopet začeli usmerjati v poglobitve. Na koncu boste zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo slabše.

KOZOROG 
Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato popoldne, ko luna preide v strelca, izrazite svoja čustva, da bo situacija bolj jasna. To je vaša priložnost, zato je nikar ne ignorirajte.

VODNAR 
Usmerili se boste v polno novih priložnosti in svežih dejanj. Zadržite se in ne poudarjajte kako zadovoljni ste, saj vas obdajajo posamezniki, pri katerih je močno prisotna zavist.

RIBI 
Kljub temu da se boste odločili za srečanje, se boste dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu, težko neobremenjeno prepustili. Če boste iskali napako na vsakem koraku, jo boste zagotovo našli.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.