Magazin > Horoskop in Numerologija
2800 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 2. septembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Z veseljem se boste predajali lepim in manj lepim stvarem, nič vam tokrat ne bo težko.

Področje ljubezni bo stabilno in urejeno v pravi smeri. Morda se boste zaradi svojega ega nekoliko lovili, kljub temu boste ovire in razne napetosti lažje premagali. Zapomnite si, da boste brez samozaupanja in dela na sebi težko ujeli zadovoljstvo. Noč bo nosila s sabo svojo moč ter strast, ki vas bo spravila v dobro voljo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dobri rezultati vas lahko opogumijo, posebno če se ukvarjate s storitvami. V ljubezni boste ponovno deležni priložnosti, da se znova odločite o nadaljevanju pomembne zgodbe.

BIK 
Sposobni boste postaviti se zase in se z luno v ovnu zavihteti v optimizem. Pomembno vam bo tudi, da se boste na vseh področjih znašli v središču pozornosti. Zanimiv dan, ki si ga boste zapomnili.

DVOJČKA 
Za napake, ki se bodo dogajale, ne krivite drugih. Enostavno iskreno priznajte, da ste se pred kratkim zmotili. Premislite, preden boste začeli pričakovati nekaj, česar morda še ne potrebujete. 

RAK
Pazite glede družinskega vprašanja, ki ga očitno še ne razumete dovolj dobro, da bi ga lahko sprejeli. Obetaven pogovor vam bo dodal še nekaj zagona in dobre motivacije.

LEV 
V ljubezenskih odnosih ne pričakujte sprememb in premikov, saj nekdo preprosto ne želi pogovora, po katerem hrepenite. Sprejeti morate tihi kompromis, čeprav vam to ne bo všeč.

DEVICA
V družinskem okolju si boste nabrali veliko moči za podvige na osebnem področju. Delovali boste umirjeno, složno in hkrati prodorno, kar bo določeni osebi nasprotnega spola zelo všeč. 

TEHTNICA 
Občutek imate, da ste zopet nekako osamljeni, kar se samo od sebe ne bo spremenilo. Ne spreminjajte odločitev, ki so težavne, temveč se osredotočite na tisto, ki vam prinaša največ zadovoljstva. 

ŠKORPIJON 
Odnos, ki vas bremeni že nekaj časa, se bo končno premaknil na drugo stopnjo. Energija, ki jo bo prebudila luna v ovnu vam bo všeč, saj ne bo niti sledu o kakšnih negativnih obremenitvah.

STRELEC 
Potrudili se boste, da bi nastopili odločno, a samozavesti ne bo od nikoder. Umaknite se tja, kjer ni treba tvegati, ter razlagati vseh drobnih podrobnosti in se posvetite sebi.

KOZOROG
Izkoristite vpliv lune v ovnu in se postavite zase. Vzemite si več časa, da prisluhnete nekomu, ki vam želi le dobro. Sprememba smeri bo tokrat zelo dobra odločitev.

VODNAR 
Marsikaj ne gre po načrtih, toda nikar ne izgubljajte živcev, saj bi lahko pristali v nezavidljivi situaciji. Pozorni bodite na opazke nekoga, ki bi se vam na vsak način rad približal.

RIBI 
Veliko lepega se bo zgodilo, če se boste odločili pustiti težave za seboj. Naredite končno nekaj zase, pomagala vam bo ugodna luna v znamenju ovna, ki zvišuje samopodobo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.