Magazin > Horoskop in Numerologija
2976 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 20. julija

astrologija, horoskopi

OVEN

Splošno:

Pri telesnih aktivnostih bodite danes še posebej pozorni, da ne bi prišlo do raznih poškodb ali ureznin. Pazite tudi pri vožnji, prilagodite hitrost na cesti in bodite še dodatno pozorni v naseljih in v bližini otrok. Avto prej preglejte, da se vam ne bo kaj na poti pokvarilo, saj bi si ustvarili samo dodatne stroške. Pazite tudi na hrano in pijačo.

Ljubezen:
Samski boste začeli drugače gledati na prijatelja ali na osebo, ki jo že dolgo časa poznate. Nek dogodek bo v vas sprožil naval čustev in nepopisen nemir, ki ga v njegovi prisotnosti do sedaj še niste čutili. Ne ustrašite se, kajti prijatelj verjetno čuti enako do vas, a vam tega še ni utegnil pokazati. Dragoceno prijateljstvo pretočite v srečno zvezo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK

Splošno:

Prosti čas boste še najraje preživljali s svojo družino ali otroki. Tudi če še nimate svojih, se boste zabavali z nečaki, nečakinjami, morda z otroki prijateljev in znancev. Igrali in veselili se boste z njimi in se spomnili svojih otroških dni, ko ste razposajeno tekali po dvorišču družinske hiše. Takrat ste še bili svobodni in brez vseh obveznosti.

Ljubezen:
V pogovoru s partnerjem boste spoznali, kaj si želi in kaj od vas pričakuje. Potrudite se, da mu boste uresničili želje, saj bo dokaj negotov in vas bo resnično potreboval. S takimi trenutki se zbližujeta in gradita na sebi ter svoji zvezi. Tudi vam ne bi škodilo, če bi se malo bolj odprli. Povejte, kaj vas moti in kaj vam ustreza. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:

Sonce vas bo dokaj utrudilo, zato boste začeli razmišljati o tem, da bi preostanek dneva enostavno prespali. Utrujenost vas sicer daje že dalj časa in imate občutek, kot da se nikakor ne morete naspati. Izkoristite dan za to, da si boste povrnili malo moči. Naspite se in se tako spočijte.

Ljubezen:
Ljubljena oseba od vas pričakuje več, kot ste ji sposobni in pripravljeni dati, zato se pripravite na naporen dan kritik in prepirov. Povedala vam bo vse, kar se je že dolgo nabiralo v njej, zato ne bodite presenečeni, če bo pogrevala stvari, ki so se zgodile že leta nazaj. Ne prilivajte olja na ogenj, ampak se umirite in mirno poslušajte.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2


RAK

Splošno:

Veliko zamisli imate, ki bi jih radi uresničili, a sedaj nimate možnosti za to, kar vas zelo jezi. Finančno niste na zeleni veji. Če boste želeli do tja priti, se boste morali še dobro namučiti. Okoliščine ne bodo na vaši strani in ne bo vam uspelo uresničiti vsega, česar se boste lotili. Oborožite se s potrpežljivostjo in počakajte na bolj ugoden trenutek.

Ljubezen:
Jezni boste na ves svet in partner se vam bo raje umaknil s poti, kajti ne bo vas želel še dodatno razburjati. Imate veliko skrbi, ne veste, kako boste rešili zapleteno finančno situacijo, v kateri ste se znašli. Partner vam bo skušal pomagati. Naj vas potolaži, morda pa bo imel kakšen koristen nasvet za vas.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV

Splošno:

Spočijte se od vseh nalog in obveznosti. Vzemite si nekaj časa samo zase in ga preživite mirno ter sproščeno. Jutri vas čakajo nove naloge, a nikar ne mislite na to, ampak se posvetite svojim konjičkom in dragim ljudem. Veliko boste dali tudi na svoj videz, morda si boste privoščili nekaj razvajanja.

Ljubezen:
Srečno obdobje bo zelo pozitivno vplivalo na vaš videz in počutje, na ulici boste privlačili pozornost in odobravanje. Bodite previdni le, da s tem ne boste zbujali ljubosumja in zavisti pri partnerju, ki se danes nikakor ne bo mogel kosati z vami. Središče vsake družbe boste, ljudje vas bodo radi poslušali in z vami se bodo zabavali.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:

Vaše razpoloženje se iz dneva v dan izboljšuje, kar vas zelo veseli in prav tako ljudi okoli vas. Še naprej boste zadovoljni, srečni ter zdravi. Z rednimi pregledi pri zdravniku ste dosegli, da sta se zdravje in počutje izboljšala, vitalni ste in polni pozitivne energije. Nadaljujte z vsakodnevno telovadbo in zdravo prehrano.

Ljubezen: 
Brezskrbno se boste predajali strastem, vezani pazite le, da ne boste šli čez mejo. Privlačilo vas bo zapeljevanje in preizkušali boste novosti. Ne ustvarjate sebi in partnerju nepotrebnih skrbi. Samski boste privlačili poglede neznancev, zato ne izključite možnosti novega poznanstva ali razburljive zveze.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno:

Površinski odnosi s prijatelji in družinskimi člani se bodo izboljšali, zahvaljujoč predvsem vaši pripravljenosti na pogovore. Prenehajte trmasto vztrajati pri svojih stališčih. Enostranski pogled na dogajanje vam ni prinesel nič dobrega in koristnega, samo dodatno ste se izolirali od družine in družbe. Bodite bolj popustljivi in ljudje vas bodo raje sprejeli medse.

Ljubezen:
Dogovor bo danes ključna beseda v vajinem odnosu. Brez tega se ne bosta mogla sporazumeti in bosta vztrajala vsak pri svojem. Včasih je potrebno popustiti. Sprejmite partnerjevo mnenje in razmišljanje, saj nimate vedno prav, čeprav se vam pogosto tako zdi. Trma bi le škodila vajini zvezi, prav tako kuhanje mule, zato priznajte napako in krenite dalje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

ŠKORPIJON

Splošno:

Zelo boste zadovoljni z razvojem določenega dogajanja, za katerega dolgo niste vedeli, v katero smer se nagiba in kam bo šel. Sedaj boste spoznali, da voda teče na vaš mlin, kar vas bo zelo razveselilo. Čakanje se vam bo obrestovalo in lahko boste kmalu želi uspeh in nagrade svojih preteklih dejanj.

Ljubezen: Z mislimi boste že na veliko pri dopustu, zato bosta s partnerjem dan preživela bolj zasanjano. Razmišljala bosta o eksotičnih krajih. Če vam finance to dopuščajo, se le umaknita iz rutine in se podajta v neznano. Samski boste preko prijatelja spoznali zanimivo osebo, ki vam bo odprla popolnoma drugačen pogled na svet in bo zelo obogatila vašo notranjost.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:

Neodločeni ste glede nekega odnosa in se sprašujete, ali bi sploh še nadaljevali s tem ali bi se bilo bolje ustaviti, dokler je še čas in škoda ni prevelika. Morda bi bilo dobro, da bi se posvetovali z nekom, z neko bližnjo osebo. V vsakem primeru pa boste vi morali sprejeti ali odgovornost ali krivdo, pa tudi uspeh.

Ljubezen: 
Ena izmed vaših največjih sposobnosti je ta, da intuitivno veste, kaj vaš partner razmišlja in čuti. Takoj znate razbrati njegovo slabo, a tudi dobro voljo. Danes boste opazili, da ni ravno najbolje razpoložen, zato vzemite stvar v svoje roke in naredite vse, da mu boste vsaj malo polepšali dan. Vam bo to vzelo le nekaj minutk, njemu pa bo veliko pomenilo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno:

Danes bo napočil trenutek, da vsem pokažete, kdo ste in koliko veljate. Stvari se bodo odvijale kar same od sebe; po vaših načrtih in pričakovanjih, brez da bi se vi za to morali kaj truditi. Finančno stanje je solidno, kmalu si boste lahko privoščili tudi krajše počitnice, po katerih toliko hrepenite. S tem si boste napolnili baterije in se pripravili na nov uspeh.

Ljubezen:
Ljubljeno osebo boste razvajali, bolj se ji boste posvečali. Večkrat se spomnite na njo, saj vam je stala ob strani tudi v najtežjih trenutkih, vas tolažila, spodbujala in govorila, da bo bolje. Sedaj, ko ste uspešni in srečni, ne pozabite na njo, ampak ji poplačajte za ves trud, ki ga je vložila, medtem ko vas je poskušala spraviti v dobro voljo.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:

Odnosi v družini bodo odlični, z veseljem se boste pogovarjali in izmenjavali zamisli ter predloge. Predvsem vas veseli dejstvo, da ste postali zelo povezani, usklajeni in imate čas drug za drugega. V dobro voljo se boste spravljali z družinskimi igrami, ob gledanju komedij ali sprehajanju po idiličnih vaških potkah ter gozdičkih.

Ljubezen: 
Uskladita se s partnerjem in si oba vzemita čas za vaju ter skupno druženje. Pojdita v naravo, usedita se na kolo ali pa se odpravita v kino. Karkoli bosta danes skupaj počela, vas bo zelo veselilo in vas prepričalo v vajino ljubezen. Take dneve si pričarajta bolj pogosto, kajti s tem bosta še bolj učvrstila zvezo in postala še bolj povezana.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:

Danes boste nekoliko odmaknjeni, kajti veliko časa boste razmišljali o določenih preteklih dogodkih, ki vam še vedno ne dajo miru. Če ste komu kaj zamerili ali so vas užalile določene besede, danes vse to dokončno razčistite in pustite za seboj. Ne prenašajte tega bremena, ampak se pogovorite z osebo, ki vas je užalila.

Ljubezen:
Česarkoli se boste danes lotili, boste uspešni, kajti partner vas bo podpiral in vam bo stal ob strani. Zanesli se boste lahko na njegove predloge in nasvete, saj vam želi le dobro, da ste srečni in zadovoljni. Pomagal vam bo razumeti nekatere stvari in vam pojasnil svoj pogled na določene zadeve. Poskušajte tudi vi njega razumeti, saj se zelo trudi za vaše dobro.


Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.