Magazin > Horoskop in Numerologija
6451 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 20. maja 2023

astrologija Profimedia
Prihaja ugoden čas za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev, s katerimi bi si lahko olajšali kakšno situacijo.

Želeli boste delovati pogumno in prožno, vendar vas bo intenzivna energija zadrževala in vam nizala manjše dvome. Hitro se boste želeli podati v akcijo, vendar vam lahko ravno hitenje prinese še dodatne zaplete. Najboljša izbira na vseh področjih bo umirjen, diplomatski pristop, s katerim boste lažje pridobili prave odgovore. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ljubezen boste zaradi energije lune v dvojčkih, ki vas bo spodbudila, da ves čas hitite, sem ter tja pustili na stranskem tiru. Preprosto si želite več svobode ter sproščenega delovanja. 

BIK
Najboljše se boste počutili ob ukvarjanju z zanimivimi ter ustvarjalnimi dejavnostmi. Previdni bodite v komunikaciji v domačem okolju, da vas ne označijo, da imate predolg jezik.

DVOJČKA
Okoliščine vam bodo zelo naklonjene, še posebej če se boste odločali samostojno, brez vmešavanja tistih, ki v bistvu sploh ne vedo, kaj si globoko v sebi že dlje časa želite. 

RAK
Vztrajate, tudi če vam določena zgodba najprej ne bo všeč, saj se boste tako najlažje približali tistim stvarem, ki ste si jih pred kratkim zastavili. Nekdo vam bo podaril kompliment.

LEV
Spremljal vas bo občutek, da boste s prijetno energijo lune v dvojčkih spremenili obstoječe stanje, kljub temu bo marsikaj nepredvidljivo, hrepeneli pa boste po sproščenosti.

DEVICA
Odziv prijatelja bo pozitiven, vendar boste kljub temu vse skupaj še temeljito razmislili, ko boste bolj umirjeni. Upoštevajte ter poslušajte tudi svoje srce, ki vam govori iskreno resnico.

TEHTNICA
Največji dosežki prihajajo skozi natančnost, ki bo spodbujala učinkovitost. Nekaj, kar se bo dogajalo, vas bo močno zmotilo, vendar zadeve ne vzemite osebno, raje jo odmislite. 

ŠKORPIJON
Pazite, da boste vizijo, o kateri v zadnjih dneh premlevate, držali ločeno od čustvenega dogajanja. Videli boste, kaj vse je za postoriti, in se tega lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. 

STRELEC
Z energijo lune v dvojčkih boste razkrivali vse, kar je najpomembnejše. Glede nekoga boste ugotovili, da vas je skrbelo po nepotrebnem, saj bo iskren pogovor tisti, ki vas bo prepričal.

KOZOROG
Veliko pozornosti bo usmerjene k nekomu, ki se vam bo zdel premalo sočuten. Mogoče je dobro, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da je bolj pomembno, kako se vi ob tem počutite.

VODNAR
Načrtovali ste miren dan, toda ljubezen bo zaradi vihrave energije dvojčkov zelo nepredvidljiva. Vse skupaj vam bo na koncu ugajalo in obrestuje se vam nekaj, kar ste storili pred kratkim.

RIBI
Potrpite v določeni situaciji, ki se ne premika nikamor, še malo, kmalu boste svobodno zadihali. Brez panike vztrajajte še naprej. Če boste prosili za pomoč, bo vse skupaj veliko lažje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.