Magazin > Horoskop in Numerologija
11991 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 20. novembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Sedaj prihajajo ideje, zamisli in dolgo pričakovani odgovori.

Odprite vrata vaše zavesti tudi na področju medsebojnih odnosov. Tokrat se ne boste borili za prevlado, ampak se boste raje iznajdljivo prilagodili situaciji in ustregli, v kolikor bo to potrebno. Ljubezen bo zopet sproščena in vznemirljiva. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Raziskovali boste stare stvari in prišli s pomočjo radovednosti, ki jo prebuja luna v dvojčkih stvarem do dna. Tokrat lahko na enostaven način uvidite, kaj vam je blizu in kaj ne.

BIK
Našlo se bo kar nekaj ljudi, ki jim vaša ideja ne bo pri srcu, zato pričakujte ostre komentarje. Najboljše počutje vas bo spremljalo v večernih urah, ko se boste ves čas poigravali z lepimi mislimi.

DVOJČKA
Več boste prejemali kot dajali. V večini situacij ne boste imeli nič proti, vendar velja ostati pri umirjenem odzivu tudi, ko boste prejeli kritiko ali zapleten nasvet nekoga od domačih. 

RAK
Premalo ste vlagali v čustveno plat svojega odnosa in to si boste želeli čim prej popraviti. Silovito se boste zagnali v reševanje problemov in nestrpno pričakovali, kdaj se bodo stvari krenile na bolje.

LEV
Sebičnost se vam ne bo obrestovala, saj se boste prej ali slej znašli v primežu nezadovoljnih energij. Pogovori, sporazumi in kompromisi bodo z vplivom lune v dvojčkih zelo pomembni.

DEVICA
Zaupanje se ne razvije kar čez noč. Ne pričakujte preveč od sebe in od svojih čustev. Tudi neobvezna ljubezenska avantura je lahko prav prijetna, vendar se najprej odločite, česa si želite.

TEHTNICA
Danes boste odprti za nove življenjske izzive, ki so vas že, ali pa vas bodo najprej iztirili, hkrati pa vam prinesli dobro voljo in veliko boljše čase. Upajte si in zdaj naredite korak.

ŠKORPIJON
Nova situacija, ki bo zaradi lune v dvojčkih razigrana, bo prinesla novo energijo. To lahko pomeni, da se boste morali odreči nekaterim stvarem, ki ste jih vajeni, ali se kako drugače prilagoditi.

STRELEC
Prihajajo močne emocije, ki od vas terjajo hitre odločitve, vendar sami ne boste želeli ničesar narediti na silo. Močna intuicija vam bo prišepnila, da ni čas za drastične spremembe.

KOZOROG
Zaradi lune v dvojčkih ne boste ravno mojster organizacije. Vaši načrti običajno temeljijo na prilagodljivosti in improviziranju, včasih tudi na sreči. Slednja vam tokrat ne bo najbolj naklonjena.

VODNAR
Dogajanje bo delovalo zelo obetavno, vendar vam ne bo porinilo uspeha v naročje, če boste samo stali ob strani. Še vedno imate možnost, da se na diplomatski način vključite vanj.

RIBI
Nekaj vam še ni jasno ali zadeve preprosto ne sprejmete, čeprav gre za sprenevedanje, ki ni značilno za vas in vam zagotovo ne pomaga. Morda ste dovolili, da nekdo preveč vpliva na vas.
 

 
Komentarjev 1
  • Tanya_Ingram 15:02 20.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦