Magazin > Horoskop in Numerologija
3462 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 21. aprila

horoskop
Vas čaka lepa sobota?

OVEN

Splošno:
Bodite agresivni in siloviti, ko bo prišlo do izražanja vaše volje. Drugim dajte vedeti, da se jim ne boste pustili. Vaše mnenje je izredno pomembno in morajo ga slišati ljudje, ki jih to zadeva. Imejte vero v tisto, kar veste. Zberite moč, da boste tudi uresničili načrte. Vključite tiste okoli vas in jih prosite za pomoč.

Ljubezen:
Ljubimec, otroci in drugi ljudje ali stvari, ki vam veliko pomenijo, vam bodo dale energijo. Biti cenjen in občudovan, je vaša velika potreba. Nič ne bo narobe, če boste kdaj koga potrepljali po rami in prosili za pomoč. Če boste sprejeli priložnost, vam bo lahko prinesla veliko nagrad, morda ne samo za vas, ampak za vse vključene.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Dan bo eden tistih, ko boste prišli do križišča in ne boste vedeli, kdo je na vrsti. Ne usedite se in ne čakajte na to, kdo bo šel prvi. Bodite drzni, prevzemite pobudo in storite vašo potezo. Ne bi bilo tudi slabo, če bi drugim signalizirali, da boste šli naprej. Ljudje niso navajeni, da sprejmete tako agresivno vlogo.

Ljubezen:
Po neki osebi hrepenite tako močno, da jo lahko že skoraj okusite, a ugotoviti morate, kako se ji boste v resnici približali. Zelo ste izbirčni in preveč kritični do vsega, zato bi lahko ostali brez vsega. Zavedajte se, da ne more biti vedno vse po vaše. Prispevajte svoj del in uživajte v tem, kar imate.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno:
Ljudje bi bili nespametni, če bi sedaj izzvali vaše razmišljanje. Moč za vašimi besedami je nepremagljiva in šli boste v ekstreme, samo da bi dobili točko. Ne obljubljate nečesa, če tega ne boste mogli izpolniti. Bili boste zelo vztrajni glede vašega vidika in ustvarili boste takšno situacijo, da boste lahko nato uresničili svoje ideje.

Ljubezen:
Za vas to ne bo preveč dober čas, nikar ne zadržujte vseh stvari v sebi. Če kaj obžalujete, spregovorite o tem in se tako rešite enkrat za zmeraj. Napadi pasivne agresije vodijo samo še do večjega razočaranja. Pogovor z neko osebo, ki ji zaupate, vam bo dobro del. Počutili se boste veliko bolje.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Vaše staromodno razmišljanje vas je zaneslo malo predaleč, a sedaj bi lahko videli, da je čas, da poiščete novo podlago za vaše ideje. Iščite bolj avanturistične načine, kako se boste izrazili. Rešite se starih navad in poskusite nekaj novega. Ko boste enkrat šli v čisto novo smer, boste dobili podporo in boste z lahkoto nadaljevali v tej smeri.

Ljubezen:
Čas bo dober, da uveljavite svoje potrebe in želje, da komunicirate z drugimi o tem, kar si resnično želite. Bili boste ostri, jasni in odločni. Vaše dnevno življenje je enakomerno in stabilno, čeprav je tudi malo nenavadno. Vsekakor pa se morate odločiti za napredek v vašem življenju.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Hiter telefonski klic prijatelju se bo lahko obrnil v dolg pogovor o pomenu življenja. Zavedajte se dejstva, da imate v glavi veliko zagona. Enkrat, ko bo jez popustil, boste imeli veliko poplavo v vaših rokah. Bodite previdni, da ne boste sprostili vse te energije naenkrat, čeprav se vam bo zdelo, da nimate druge možnosti.

Ljubezen:
Današnji dogodki vas bodo lahko pripeljali do velikega prijateljstva, ki bo obema lahko prineslo bogastvo in ljubezen. Energija ljubezni se bo razcvetela in ponudili boste lahko veliko več, če boste le dopustili, da se bo to zgodilo. Včasih ste lahko svoj najhujši sovražnik, če si postavljate ovire.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
Verjetno boste občutili malo pritiska, da bi morali pričeti z nečim, a vam še kar ne bo do tega. Na vaši strani bo prišlo do obotavljanja, kar bo dokazovalo, da morate skozi počasi in se naučiti več o dejstvih. Postavite se v takšno pozicijo, da boste lahko prevzeli nadzor nad situacijo.

Ljubezen:
Bili boste občutljivi in verjetno boste stvari sprejemali na napačen način. Ne pustite, da bi vas kdo izkoriščal zaradi vaše dobre narave in velikega srca. Želja, da bi ohranili mir, ne glede na določene teme, vas bo lahko naredila še bolj ranljive. Pogovorite se z nekom, ki mu zaupate. Povejte o vseh svojih osebnih namenih in željah.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 2

TEHTNICA

Splošno:
Nadaljujte s svojimi načrti. V sebi zadržujete tesnobo, ki vas poziva, da se lotite vašega trenutnega načrta. Imate vsa dejstva, ki jih potrebujete, nikar se ne obotavljajte več. Moč besede je v vas. Zbrani in prepričljivi boste bili tudi v najbolj živčnih situacijah. Besede bodo enostavno kar letele z vašega jezika.

Ljubezen:
Čas bo enkraten za osebna razmerja in prijateljstva. Lahko boste odprto in iskreno delili vaša čustva, interese in skrbi z drugimi. Videli boste povezave in možnosti, ki ste jih v preteklosti spregledali. Sedaj bo čas za komunikacijo, za delitev vaših načrtov in sanj. Obeta se vam tudi novo romantično doživetje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
V vaše življenje dodajte iskrico, ker bi lahko drugače stvari postale zastarele in dolgočasne. Pomisilte na možnost, da si v življenju enostavno postavljate premalo izzivov. Zapomnite si, da ste odgovorni za potek vašega življenja. Imate popolno priložnost, da pričnete z nečim, ne čakajte predolgo. Nikar se ne bojte in prosite druge za pomoč.

Ljubezen:
To bo dober čas za vas in vaše čustveno razmerje. Vaša zmožnost, da se izražate samozavestno in odprto, vam bo pomagala, da boste pridobili spoštovanje in občudovanje drugih. Spodbujajte ideje in cilje, v katere močno verjamete. Potihoma bodo sprejeli vaše predloge in ideje, morda bodo celo sami pomagali.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Ljudje so takšni, da vam bodo vedno poskušali vsiliti svoje ideje in misli. Bodite pripravljeni na veliko količino informacij. Vsekakor najprej poslušajte celotno zgodbo, preden boste odreagirali z vašimi dejstvi in čustvi. Težava v vsem skupaj pa tiči v tem, da vas bo bolj mikalo kreganje, kot pa mirno reševanje.

Ljubezen:
Nagnjeni boste k temu, da ne boste želeli slediti ljudem in situacijam, kar bo lahko pripeljalo do sporov ali prepirov. Pustite, da svet pride k vam. Zadovoljstvo, čustveno dobro počutje in harmonija pa bodo prevladovali v vašem osebnem razmerju. Oddaljite se od vsega negativnega, spočijete se in se prepustite popolnemu zadovoljstvu.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno:
Zasidrajte se v praktičnih zadevah, preden boste poskušali dokazati vaš prav. Najprej morate sami zaupati in verjeti vase. Obstaja veliko primarne energije, ki raste v vas in išče neke vrste izhod. Zadržite jo v mejah normale. Bili boste resnobni, ko boste hoteli dokazati vaš prav. Izgubili boste realni pogled na situacijo.

Ljubezen:
Razmerja bodo še posebej zadovoljiva in produktivna. Neko prijateljstvo je močno in prejeli boste darilo ali ponudbo neke osebe. To bo za vas presenečenje. Sledite poteku dogodkov in se ob tem zabavajte. Samski, razmerje, ki ga boste pričeli danes, se bo na koncu odlično obneslo.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Ne sprejmite ne za odgovor. Veste, v kaj verjamete in tega se držite. Znašli se boste v prednosti, če boste zadržali resnico zase. Ne pustite, da bi vas drugi vrgli z vaše poti z njihovimi pogledi, kako bi stvari morale biti narejene. Bodite samozavestni in ne skrbite preveč. Več in boljše bi moral biti vaš moto.

Ljubezen:
Imate željo, da bi bili v centru pozornosti. V bistvu gre za hrepenenje po dajanju in po tem, da bi bili spoštovani zaradi vašega notranjega jaza, ne toliko zaradi materialne stran življenja. Zelo boste kreativni in romantični. Uživajte, kolikor boste le lahko, tudi s tistimi, ki vas bodo obkrožali.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
V vaših mislih bo plemenit pogum, nikar ne pustite, da bi vse skupaj šlo v nič. Bili boste presenečeni, kako visoko lahko pridete, ko se za nekaj zavzamete. Pojdite na sprehod in malo razmislite o velikem koraku, ki ga želite narediti v vašem življenju. Svobodno načrtujte, kako boste izpeljali ta načrt.

Ljubezen:
Počutili se boste dobro in želeli boste deliti čas z ljubljeno osebo ali bližnjimi prijatelji. Nikar ne bodite preveč pasivni, poskušajte se predstaviti svetu. Izpostavite se in izrazite čustva. Vaša čustva, čustvene potrebe in želje po bližini bodo v ospredju v tem času, prav tako občutek pripadnosti.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.