Magazin > Horoskop in Numerologija
10784 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 21. avgusta 2021

astrologija, horoskopi
S konjunkcijo med Luno in Saturnom se boste približali notranjosti, povečala se bo previdnost.

Vsaka zadeva ali težava se vam bo zdela večja, kot je v resnici, vendar se negativnim energijam skušajte izogniti. Razmišljali boste o pomembnih spremembah ter področjih, na katerih želite v prihodnje napredovati. Čustva bodo obremenjena, zato ne pričakujte sproščenosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z vplivom lune v vodnarju boste dinamični in raziskovali boste tisto, kar vas bo v tem trenutku resnično pritegnilo. Bodite nekoliko bolj taktični in se ne odzovite vedno na prvo žogo. 

BIK
Preteklost je nekaj, kar je minilo. Svoje notranje občutke skušajte zliti na list papirja in tako vam bo lažje. Premišljeno boste stopali naprej po svoji poti in doživeli osebno preobrazbo.

DVOJČKA
Danes še bolj kot običajno poskrbite za pravo sprostitev, saj je to edini način, da se v partnerstvu ne boste zapletali v prepire, ki bodo na odnos položili veliko črnih senc.

RAK
Finančno se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Pri tem bo pozitivno, da si boste postavili meje, ki bodo drugačen od običajnih. Odločnost bo tista, ki vam bo v samopomoč v medsebojnih odnosih.

LEV 
Danes si boste zaželeli nova poznanstva in druženja, nekaj, kar vas bo prebudilo in prerodilo. Doma se potrudite, da boste postorili vse, kar od vas po tihem pričakujejo.

DEVICA
Pričakujte manjše spremembe, ki vas bodo popeljale do tega, da se postavite zase, še posebej na čustvenem področju, kjer ste v zadnjem času dovolili, da malce pometajo z vami.

TEHTNICA
Končno lahko malo bolj izpostavite svoje skrite namene in dosežete pomemben premik. Če niste osebnih zadev pred kratkim razkrili napačni osebi, vam ne bo nihče nasprotoval.

ŠKORPIJON
Največja učna lekcija bo partnersko življenje, vajeti usode bodo v vaših rokah, kar vam bo še kako pisano na kožo. Nekaj previdnosti bo potrebne na področju financ, kjer vse skupaj polzi iz rok.

STRELEC
Težko boste zaradi lune v znamenju vodnarja pojasnili, od kod vam ideje. Težkim miselnim preskokom drugi ne sledijo, zato se niti ne trudite razlagati stvari, ki se pletejo v vaši notranjosti.

KOZOROG
V ljubezni bo kljub luni v vodnarju vladala tišina in pravilno bo, da si boste občutke razlagali po svoje. Romantična doživetja bodo božala dušo in okrepili se boste v samostojnosti.

VODNAR
Počasi bi se morali bolj temeljito lotiti finančnih zadev. Zadrega, v kateri ste se znašli, je sicer le začasna, vendar bi si lahko ustvarili dosti bolj zanesljive rezerve, v smeri notranjega miru.

RIBI
Ob prijetnem pogovoru boste ugotovili, da vam je nekdo še vedno izredno naklonjen, čeprav ste močno dvomili. Vse skupaj pa ne bo enako kot prej, saj je to zaradi drugačnih okoliščin nemogoče.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.