Magazin > Horoskop in Numerologija
9174 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 21. maja 2022

astrologija Profimedia
Konjunkcija med Soncem in Merkurjem se osredotoča na vaše razmišljanje in komunikacijo ter potovanja na kratke razdalje.

Prinaša mentalno budnost, hitro razmišljanje, prilagodljivost in radovednost. Pričakujte razgibane odnose ter številne stike s sosedi, brati, sestrami in prijatelji. To je odlična priložnost za izmenjavo mnenj. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pričakujte nekaj konfliktov, saj boste zaradi lune v vodnarju preveč trdno stali za prepričanji, ki pa so lahko napačna. Skušajte manj spraševati in naredite tako, kot čutite, da je prav. 

BIK 
Vse bo potekalo brez zavlačevanja, saj luna v znamenju vodnarja spodbuja spontane in hitre odločitve, ki lahko svoj epilog dobijo nekoliko kasneje. Prijateljski odnosi stopajo v ospredje.

DVOJČKA
Nekdo od bližnjih od vas zahteva več resnosti. Družinske odgovornosti bodo obremenilne, saj vam ne bo čisto jasno, kaj bi v bistvu morali prilagoditi ali spremeniti.

RAK
Na področju kariere ne bo najbolj enostavno. Pomagate si lahko s prilagodljivostjo in iznajdljivostjo. Poudarek bo na tistih stvareh, ki jih do sedaj morda še niste popolnoma osvojili.

LEV
Nekaj pomembnega, o čemer boste še dolgo razmišljali, vas bo spremljalo na vsakem koraku. Ne pričakujete preveč, čeprav imate občutek, da vam je nekdo izredno naklonjen. 

DEVICA 
V ljubezni je z luno v vodnarju ugoden čas za nekaj več pobude, saj boste pripravljeni na poglobitev ter razčiščevanje zgodbe, ki vas je v zadnjem času vznemirjala ter spravljala v slabo voljo. 

TEHTNICA
Namesto da razmišljate o najhujšem možnem razpletu, raje s spontano energijo vodnarja pričakujte najboljše. Počutje se lahko poslabša zaradi prevelikih količin nezdrave hrane.

ŠKORPIJON 
Z luno v vodnarju boste odreagirali impulzivno in si nakopali nekaj zoprnih težav. V zraku bo raztresena energija, ki vam bo na vsakem koraku onemogočala, da bi se notranje umirili.

STRELEC
Na površje prihaja nekaj, o čemer niste želeli razmišljati, še manj pa početi. Razmislite o pozitivnih plateh zadeve, šele nato se odločite kako naprej. Ne pustite da vas vznemirjajo po nepotrebnem.

KOZOROG 
Nekdo, ki mu popolnoma zaupate, vas lahko preseneti v negativnem smislu. Nikar vsega, kar boste slišali, ne jemljite tako zelo osebno. Raje se podajte novim dogodivščinam naproti.

VODNAR
Podvomili boste o iskrenih namenih, a vseeno se najprej sami prepričajte, da ne boste po nepotrebnem zanetili kakšnega prepira. Na področju čustev prehajate v bolj stabilno obdobje.

RIBI
Prebudite z luno v vodnarju svoje želje, morda naletite na posluh tudi v krogu bližnjih. Vse, kar boste počeli, vas bo motiviralo k temu, da si ustvarite čim boljše pogoje za bližnjo prihodnost.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.