Magazin > Horoskop in Numerologija
3630 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 22. decembra 2018

astrologija, horoskop
Raki, podali se boste novim dogodivščinam naproti.

OVEN
Splošno:

Danes boste izrazili svojo kreativnost na vse mogoče načine. Morda boste prepleskali dom ali pa boste svoje občutke zlili na platno. Vsakršna kreativnost vam bo oplemenitila dan. Počutili se boste izvrstno. V popoldanskih urah se boste mnogi lotili hišnih opravil, medtem ko bo večer zabavnejši. Pričakujte obilo smeha med prijatelji.

Ljubezen:
Danes boste odlične volje. Melanholija, ki vas je spremljala v preteklih dneh, bo končno mimo. S partnerjem se bosta lahko danes podala na izlet. Vsekakor boste dan preživeli z njim. Ne glede na to, kaj boste počeli, boste čutili, kako srečni ste v njegovi bližini. Samski lahko proti večeru pričakujete nova poznanstva. Bravo!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Danes boste zares družabni. Želeli se boste družiti z ljudmi, saj boste čutili, da se boste samo tako lahko počutili zares odlično. Vsekakor boste danes pozabili na vsakodnevne težave in stres, s katerim se soočate na delovnem mestu. Popoldan se boste predali novim užitkom. Športna aktivnost vam bo omogočila odlično počutje.

 Ljubezen:
Samski boste čutili željo po zaljubljenosti, partnerstvu in ljubezni. Želeli se boste zaljubiti in zaobljubiti le eni osebi, saj že pogrešate občutek pripadnosti. Danes bo za vas pravi večer, saj boste želeli iti ven in spoznati osebo, ki jo iščete. Pazite! Želja po ljubezni in po tem, da bi bili ljubljeni, bi lahko zaslepila vaš razum.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Današnji dan bo za vas zelo pester. Čutili boste potrebo po izražanju čustev in želja. Morda se boste odpravili na izlet ali pa se boste lotili novega športa. Zagotovo vam ne bo dolgčas, zato se veselite današnjega dne. Globoko v sebi boste čutili novo moč in energijo. Pozornost boste danes namenili svoji družini.

Ljubezen:
Dan bo minil mirno. Zdelo se vam bo, da se je ljubezensko stanje končno umirilo in da lahko končno mirno zadihate. Še vedno boste malce dvomili glede prihodnosti, ki jo imate s trenutnim partnerjem. Ne pozabite na to, da se vsako razmerje kdaj znajde v krizi in da je najpomembnejše to, ali v resnici lahko najdemo izhod in rešitev ali ne. Razmislite.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes se boste podali novim dogodivščinam naproti. Čutili boste, da potrebujete ogromno sprostitve in fizične aktivnosti, da boste lahko pregnali negativne misli. Danes namenite čas sebi in svojemu najboljšemu instrumentu – telesu. V popoldanskih urah se posvetite bližnjim. Pokličite prijatelje, ki jim že dolgo obljubljate srečanje. Lahko pričakujete družaben večer.

Ljubezen:
Zdelo se vam bo, da ste tudi v čustvenih vodah končno našli neko zadoščenje. Vezani boste zagotovo ponovno srečni, saj ste se znebili bremena in negativnih čustev, ki so vas preganjala dalj časa. Partner vas razume in vam stoji ob strani, zato ste lahko hvaležni, da ga imate. Potrudite se zanj! Samski boste danes podvrženi novim poznanstvom. Dopustite, da se vam nekdo približa.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes boste počivali. Zdelo se vam bo, da ste svoje telo utrudili z negativizmom in pretiranim delom. Prav je, da se sprostite in si vzamete tisto, kar najbolj potrebujete. V popoldanskih urah lahko pričakujete obisk prijatelja ali sorodnika. Pogovori vam bodo pisani na kožo, saj se boste tako lahko otresli prav vse negativnosti, hkrati pa se boste znebili tudi pritiska.

Ljubezen:
Danes boste želeli doseči skladnost s svojim partnerjem. Zdelo se vam bo, da sta bila v zadnjih dneh oddaljena, zato si boste želeli bližine in občutka ljubljenosti. Med vama bo prijetna energija, polna ljubezni. Samski boste danes želeli med ljudi. Vsekakor boste čutili, da ste pripravljeni na nova poznanstva. Neko današnje srečanje bo lahko usodno.

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Na današnji dan boste morda malce osamljeni, zato si boste vzeli čas za premislek. Potrebovali boste svoj prostor, saj boste razmišljali o tem, kako izboljšati svoje življenje in kako čim bolj kakovostno preživeti čas. Ne pozabite na to, da imamo usodo v svojih rokah in da smo sami odgovorni za lastno srečo. V večernih urah se boste pogovorili z osebo, ki vam je blizu. Zapomnite si njene besede, saj vam bodo koristile.

Ljubezen:
Današnji dan bo za vezane izredno pomemben, saj bo to dan, v katerem si boste priznali, kako stojijo zadeve. Nejasnosti boste lahko prav danes razrešili. Bodite iskreni in predstavite svoja stališča taka, kot so v resnici. Tudi samski se boste danes znašli pred novimi preizkušnjami. Morda se boste zapletli z osebo, ki vam na prvi pogled ne bo všeč. Če jo boste spoznali, boste videli, da se v njej skriva še veliko več.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Dan bo minil zelo pestro. Preživeti ga boste želeli v krogu najbližjih, prav tako pa boste povsem odmislili delo. Dan izkoristite tako, da ga boste preživeli z družino in prijatelji. Odnosi bodo danes odlični, saj se boste potrudili razumeti vse okoli vas. V večernih urah pričakujte prav zabaven večer s prijatelji.

Ljubezen:
Znotraj ljubezenskega življenja boste danes čutili pomirjenost. Čutili boste olajšanje, saj bo vaša ljubezen do partnerja prišla do izraza. Skupaj se bosta odpravila novim dogodivščinam naproti. Prav tako bo razumevanje v naslednjih dneh odlično. Mnogo samskih bo danes razmišljalo o osebi, ki ste jo spoznali pred kratkim. Spoznajte jo še bolje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Današnji dan bo nekoliko melanholičen. Opraviti boste morali neko obveznost, ki jo imate že dalj časa na grbi. Ne odlašajte več, saj meseci letijo, zato se je čim prej lotite. Proti večeru si boste lahko privoščili malce zabave in druženja s prijatelji. Pokazali boste, kako zelo ste jih pogrešali v zadnjem obdobju. Prav je, da si vzamete tisto, kar potrebujete.

Ljubezen:
Čeprav se boste zbudili slabe volje, se boste le te čez dan otresli. Vezani boste srečni, saj boste čutili, da vam partner stoji ob strani, ko ga potrebujete. Danes vas bo spodbujal, dajal vam bo voljo do življenja. Res je, da bo vaše počutje malce depresivno, zato vam bo njegova bližina dobro dela. Samski si boste zaželeli sprememb. Danes boste hrepeneli po bližini.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes boste razrešili veliko skrbi in težav, ki so vas pestile v zadnjem času. Čaka vas zelo družaben dan, poln pogovorov. Ugotovili boste, da imate okoli sebe ljudi, na katere se lahko dejansko zanesete; vedno in povsod. Pazite na to, kako sumničavi ste v resnici. Zaupanje je temeljno. Naučite se tega. Vaše počutje bo odlično.

Ljubezen:
Samski boste danes analizirali, kdo se vam lahko v resnici približa. Prav je, da dvomite že na samem začetku, toda na zgradite previsokega zidu okoli sebe. V nasprotnem primeru boste prav danes zamudili priložnost za novo poznanstvo. Premislite. Vezani boste danes ostali doma. Predali se boste partnerju in njegovi družbi. Prav je tako. Izkoristite prijetne trenutke.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Današnji dan bo prav poseben, saj se boste podali novim dogodivščinam naproti. Morda se boste prav danes odpravili na pomembno večerjo ali na praznovanje rojstnega dne. Vsekakor boste nenehno v stiku z ljudmi, kar vam bo pisano na kožo. Obudili boste stare stike in prijateljstva, na katera ste že pozabili. Počutili se boste odlično!

Ljubezen:
Samski boste danes prišli na svoj račun. Vaša notranja energija bo neverjetna. Do nasprotnega spola boste delovali zelo privlačno, saj boste oddajali poseben čar. Ne čudite se, če vas bodo danes pričeli spraševati za telefonsko ali če boste dobili povabila na večerjo. Zavedajte se, kako čudoviti ste v resnici in videli boste, da vam bo ljubezen pokazala pravo pot.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Premišljevali boste o tem, kakšen pristop bi lahko vzpostavili do ljudi, ki vam želijo škodovati. Ostanite prijazni in to, kar ste. Pokažite svojo čustveno zrelost. Ne izgubljajte energije z ljudmi, ki si tega enostavno ne zaslužijo. Danes se boste odpravili na izlet. Potrebovali boste stik z naravo, saj vas je delo precej izmučilo. Privoščite si počitek!

Ljubezen:
Vezani se boste danes obrnili na svojega partnerja. Občutek, da je ob vas takrat, ko ga najbolj potrebujete, vam bo prijal. Želeli boste slišati njegovo mnenje in pričakovali boste, da vam bo ponudil kakšen nasvet. Prisluhnite mu, saj se bo zagotovo potrudil. Predlagajte mu krajši izlet. Videli boste, da se bo tako okrepila tista vez med vama.

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Dan bo morda malce napet. V družinskem krogu bo lahko prišlo do neprijetnosti, ki vas bo sprva vrgla s tira. Zadržati boste morali svoj temperament in vročekrvnost. Po tehtnem premisleku boste spoznali, da zadeva v resnici ni tako kritična. Prijatelja ali bližnjega boste prepričevali v nekaj, v kar sam ne bo verjel. Znašli se boste v vlogi svetovalca.

Ljubezen:
Danes boste nagnjeni k razreševanju družinskih težav. Mnogi boste pozabili na ljubezen in čustva. Samski boste srečni, saj se vam bo zdelo, da nimate časa še za razmerje in ljubezen. Vezani bodite danes previdni. Med vama s partnerjem se bo lahko razvil spor, saj mu ne boste pokazali predanosti.

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.