Magazin > Horoskop in Numerologija
7074 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 22. januarja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Ne skrivajte svojih želja, raje se z njimi soočite in razmislite, kako bi jih lahko popeljali v realnost.

Vse, kar vas bo obdajalo, bo simboliziralo umirjenost, ljubezen in privlačno energijo. Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste končno prejeli kakšen odgovor na svoje vprašanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Preveč se v svojih mislih z energijo lune v devici usmerjate le v poslovni napredek, zato si nikar ne uničite še prostega časa z razmišljanjem o tem. Sprostite se, tako bo dan lepši.

BIK 
Pri novih poznanstvih boste zaradi številnih preteklih izkušenj nezaupljivi in taktični. Kljub vsemu boste z nekom sklenili dober kompromis, kar vam v prihodnje prinaša zadovoljstvo.

DVOJČKA 
Čeprav boste izgledali, kot da je vaše počutje odlično, vendar v resnici temu ne bo ravno tako. Primanjkuje vam elana in vaše običajne energije, saj vas spremlja luna v devici.

RAK 
Hrepenite po novostih, tako na poslovnem kot na čustvenem področju, vendar čas zanje še ni naklonjen. Pozno zvečer, ko luna preide v tehtnico, vam bo lažje, saj se bo nekdo želel ukvarjati z vami.

LEV 
Končno boste v dobrem položaju, da se glede nečesa dogovorite tako, kot vam najbolj ustreza. Posebno zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do sedaj nekoliko nejasno ali nevsakdanje.

DEVICA 
Dobre vibracije boste najlažje izkoristili na ljubezenskem področju. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pogovore, ki bodo obrodili sadove tudi na kariernem področju.

TEHTNICA 
Najlažje boste dosegli pomembne spremembe, če boste začeli pri nečem, kjer so rezultati vidni že takoj. Nadaljujte z večjim izzivom, ki pa bo od vas zahteval tudi veliko prilagajanja. 

ŠKORPIJON 
Luna v devici bo poudarila področje dela in prinašala bo nekaj zmede v vaše življenje. Čas je več kot ugoden za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo, zato se čim prej odprite.

STRELEC 
Želeli boste doseči manjši cilj, a vam bo nekdo na vsak način želel prekrižati načrte in nagajati. Ugotovili boste, da ste dovolj močni, da lahko vztrajate do konca in premagate nasprotnika.

KOZOROG 
Težko se boste umirili, saj pomembne zgodbe žal še ni konec, kar vas plaši in obremenjuje. Tokrat ste zopet na prelomnici, zato dodaten pogovor nikakor ne bo odveč.

VODNAR 
Nikar ne sprejemajte drastičnih odločitev, saj bo to zanihalo celotno situacijo in s tem bo izginilo ravnotežje. Luna v devici vas bo popeljala v razne vrste čiščenja in pospravljanja.

RIBI 
Nima smisla, da se obremenjujete s tem, kaj si mislijo o vas drugi, pomembno je predvsem, da ste zadovoljni sami s sabo ter da ne pretiravate pri svojih ljubezenskih načrtih. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.