Magazin > Horoskop in Numerologija
8005 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 22. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Prehajate v skladno ter bolj umirjeno obdobje, ki ga danes prične Sonce v znamenju tehtnice.

Nič vas več ne bo motilo, nič vam ne bo težko, želje pa bodo obarvane predvsem s tem, da se na področju čustev počasi nekaj premakne v še lepšo smer. Takšno, ki vas bo popeljala v zadovoljstvo ter iskreno ljubezen. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Spremlja vas čudovita energija lune v vašem znamenju, zato si vzemite kakšen trenutek samo zase in uživajte. Če boste malce popustili v svojih stališčih, boste dosegli želeno.

BIK 
S prirojeno spretnostjo za karierne podvige boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti pomembno odločitev, ki ne bo odvisna samo od vas. 

DVOJČKA 
Najboljše se boste počutili tisti dvojčki, ki ste pripravljeni obrniti novi list. Luna v ovnu vam je naklonjena, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih. Končno boste pozabili na preteklost.

RAK 
Izborite si z luno v ovnu tisto, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav se bo vse skupaj odvilo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice.

LEV
S pomočjo lune v znamenju ovna se osredotočite na vprašanje, kaj vas v določenem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam pomeni največ. Kasneje se o tem tudi pogovorite z ljubljeno osebo. 

DEVICA
Vse vpliva na vaše počutje, vi pa še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav zelo občutljivi, saj si sami zapletate stvari. Preložite pomemben sestanek ali večje naložbe, saj ni pravi čas.

TEHTNICA
Morali se boste sprijazniti, da se nahajate v obdobju, ko bo treba resnično zbrati energijo in se potruditi, da zadeve ki vas obremenjujejo uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le vztrajni bodite.

ŠKORPIJON
Z luno v znamenju ovna načrtujte predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo, kar vas bo navdihnilo.

STRELEC
Tistim, ki vam v življenju pomenijo vse, namenite več časa, pozornosti in ljubezni. Da ne boste česa obžalovali, ko bo že prepozno. Pomislite pa tudi na svoj želje, ki že čakajo na zagon.

KOZOROG
Danes boste ves čas bezljali sem in tja, bolj smotrno pa bi bilo, da se posvetite le sebi in se izogibate se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek zanimivega pogovora.

VODNAR
Situacije, ki vas bodo obkrožale, ne bodo popolnoma realne oziroma jih ne boste zaznavali v pravem pomenu. To bodo opazili tudi drugi in hitro se lahko vklopi  obrekovanje.

RIBI
Optimistično razpoloženje, ki ga prinaša luna v ovnu, vas bo večkrat spravilo v smeh. Pravzaprav bodo vzrok za občutek razpoloženosti pričakovanja, da se mora povsod vse vrteti samo okoli vas.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.